Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hery_boy
tag
válasz
Dr. Akula
üzenetére
én ne lennék maximalista

Kellet egy olyan gép ami minden elvárásomnak megfelel. Nem csak irodai doldok, hanem teljes multimédiás tudás is áll mögötte, akár digitalizálás, tömörítés, és a legújjabb 3D-s multigame-k futtatását is bele értem, emmellet mobi kellet hogy legyen hogy ne legyek helyhez kötve! Fontos volt, hogy mindennel felszerelt legyen lehessen bővíteni, könnyen lehessen szervízeltetni, és ha véletlen nincs konektor a közelbe akkor se legyek meglőve.
mobilomnak és Bluetooth-nak köszönhetően ma már bárhonnan elérem az internetet.
bár nálam a tévénézés inkább csak a hírekre korlátozódik, ( a valóságsóktól felmegy bennem a pumpa ) mégis van Usb tunerkártyám, ha netán arra fanyarodnék!
de az én gyengém hálóparty-kban rejlik! még nem volt olyan gém ami ne indult volna el ezen a notin, és nem kellet még butitgatnom a grafikát, AGE3, BATL2, TOCA2, stb..
A Clevo M400A aszti gépeket meghazuttoló teljesítménnyel bír!
egyébként meg egyre többen jönnek rá arra, hogy nem érdemes egy asztali gépet tuningolgatni, az állandó beleturkálás nem tesz jót, és a mozgatása is drámai pláne egy 19'' vagy még annál nagyobb monitorral! nekem 2db notim van az öcsémmel járunk partyzni, az egész hóbelebanc elfér a váltáskában, és még dizájn is! Bár asztali PC-knél is vannak alternatívák! pl: füles Pc, kicsi tft monitor (a kis kétkezes
), egy ideig ezen is vaciláltam az új gép vásárlás elött, de már nem tudtam volna leszokni a noti nyújtotta kényelemről, hiába a jót könnyü megszokni 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- HBO Max
- Milyen monitort vegyek?
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1 humoros
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sh4d0w: Nyitlocker
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- További aktív témák...
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), egy ideig ezen is vaciláltam az új gép vásárlás elött, de már nem tudtam volna leszokni a noti nyújtotta kényelemről, hiába a jót könnyü megszokni