Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hery_boy

tag

válasz Dr. Akula #645 üzenetére

én ne lennék maximalista :DD
    Kellet egy olyan gép ami minden elvárásomnak megfelel. Nem csak irodai doldok, hanem teljes multimédiás tudás is áll mögötte, akár digitalizálás, tömörítés, és a legújjabb 3D-s multigame-k futtatását is bele értem, emmellet mobi kellet hogy legyen hogy ne legyek helyhez kötve! Fontos volt, hogy mindennel felszerelt legyen lehessen bővíteni, könnyen lehessen szervízeltetni, és ha véletlen nincs konektor a közelbe akkor se legyek meglőve.
    mobilomnak és Bluetooth-nak köszönhetően ma már bárhonnan elérem az internetet.
    bár nálam a tévénézés inkább csak a hírekre korlátozódik, ( a valóságsóktól felmegy bennem a pumpa ) mégis van Usb tunerkártyám, ha netán arra fanyarodnék!
    de az én gyengém hálóparty-kban rejlik! még nem volt olyan gém ami ne indult volna el ezen a notin, és nem kellet még butitgatnom a grafikát, AGE3, BATL2, TOCA2, stb..
    A Clevo M400A aszti gépeket meghazuttoló teljesítménnyel bír!
    egyébként meg egyre többen jönnek rá arra, hogy nem érdemes egy asztali gépet tuningolgatni, az állandó beleturkálás nem tesz jót, és a mozgatása is drámai pláne egy 19'' vagy még annál nagyobb monitorral! nekem 2db notim van az öcsémmel járunk partyzni, az egész hóbelebanc elfér a váltáskában, és még dizájn is! Bár asztali PC-knél is vannak alternatívák! pl: füles Pc, kicsi tft monitor (a kis kétkezes :DDD ), egy ideig ezen is vaciláltam az új gép vásárlás elött, de már nem tudtam volna leszokni a noti nyújtotta kényelemről, hiába a jót könnyü megszokni :D

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák