Hirdetés
- Biztosan felbúgnak a ventilátorok az új GeForce driverrel
- Mégsem állította le a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- Sziszegő notebooktok opcionális MagSafe töltéssel
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
hery_boy
tag
válasz
Dr. Akula
üzenetére
én ne lennék maximalista

Kellet egy olyan gép ami minden elvárásomnak megfelel. Nem csak irodai doldok, hanem teljes multimédiás tudás is áll mögötte, akár digitalizálás, tömörítés, és a legújjabb 3D-s multigame-k futtatását is bele értem, emmellet mobi kellet hogy legyen hogy ne legyek helyhez kötve! Fontos volt, hogy mindennel felszerelt legyen lehessen bővíteni, könnyen lehessen szervízeltetni, és ha véletlen nincs konektor a közelbe akkor se legyek meglőve.
mobilomnak és Bluetooth-nak köszönhetően ma már bárhonnan elérem az internetet.
bár nálam a tévénézés inkább csak a hírekre korlátozódik, ( a valóságsóktól felmegy bennem a pumpa ) mégis van Usb tunerkártyám, ha netán arra fanyarodnék!
de az én gyengém hálóparty-kban rejlik! még nem volt olyan gém ami ne indult volna el ezen a notin, és nem kellet még butitgatnom a grafikát, AGE3, BATL2, TOCA2, stb..
A Clevo M400A aszti gépeket meghazuttoló teljesítménnyel bír!
egyébként meg egyre többen jönnek rá arra, hogy nem érdemes egy asztali gépet tuningolgatni, az állandó beleturkálás nem tesz jót, és a mozgatása is drámai pláne egy 19'' vagy még annál nagyobb monitorral! nekem 2db notim van az öcsémmel járunk partyzni, az egész hóbelebanc elfér a váltáskában, és még dizájn is! Bár asztali PC-knél is vannak alternatívák! pl: füles Pc, kicsi tft monitor (a kis kétkezes
), egy ideig ezen is vaciláltam az új gép vásárlás elött, de már nem tudtam volna leszokni a noti nyújtotta kényelemről, hiába a jót könnyü megszokni 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- 10genes kishibàs pc(i3-10105f/8gb/gt1030/win11/SSD/hdd)
- PRÉMIUM AM5 GAMER PC!!!Ryzen 7 9700x/RX 9070 XT/ASUS B650E/G.SKILL 32GB DDR5 EXPO /WD SN 810 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy Watch 8 44mm GPS Wi.fi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), egy ideig ezen is vaciláltam az új gép vásárlás elött, de már nem tudtam volna leszokni a noti nyújtotta kényelemről, hiába a jót könnyü megszokni