- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Aki maximalista, annak nem nagyon alternatíva a notebook. Legalábbis egyetlen gépnek nem. Akinek nem kell mindig a legjobb cucc, mert mondjuk nem játszik vele, annak elég lehet egy noti is szólóban, én pl. sokat játszom otthon, tv-zek tunerrel, meg egyéb dolgokat, rendszerint egyidőben többet is, erre nem a legjobb egy notebook. Az adott időben elérhető legjobb videokártyák notebookon nem léteznek (mire kijönnek vele, asztaliban már a köv. generációnál tartunk), amikor megjelennek, akkor is inkább csak a DTR gépekbe szerelik, (valódi) notikba annál is gyengébb kerül. Multitaskban is jobb egy asztali gép (főleg a HT-s, vagy dupla magos). Nekem (és ahogy körülnézek még elég sokaknak) ezek fontosak, ezért a notebook nem is lehet egyetlen gép. De második igen. Jól jön amikor mondjuk eladom a régi procim / videokártyám, és még nincs meg az új, addig se vagyok gép nélkül, és mindent tudok rajta csinálni, igaz kicsit addig lejjebb kell adni az igényeket. Vagy nyaralásra is azt viszem nem az egész csomagtartót kitöltő asztalit. Szerintem a többség még mindig így gondolkodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS GAMER ERŐMŰ PC RYZEN 7 7800X3D 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS PRIME RTX 5070 12Gb DDR7 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS B550 AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Gamer PC - i5-7400 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest