Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Aki maximalista, annak nem nagyon alternatíva a notebook. Legalábbis egyetlen gépnek nem. Akinek nem kell mindig a legjobb cucc, mert mondjuk nem játszik vele, annak elég lehet egy noti is szólóban, én pl. sokat játszom otthon, tv-zek tunerrel, meg egyéb dolgokat, rendszerint egyidőben többet is, erre nem a legjobb egy notebook. Az adott időben elérhető legjobb videokártyák notebookon nem léteznek (mire kijönnek vele, asztaliban már a köv. generációnál tartunk), amikor megjelennek, akkor is inkább csak a DTR gépekbe szerelik, (valódi) notikba annál is gyengébb kerül. Multitaskban is jobb egy asztali gép (főleg a HT-s, vagy dupla magos). Nekem (és ahogy körülnézek még elég sokaknak) ezek fontosak, ezért a notebook nem is lehet egyetlen gép. De második igen. Jól jön amikor mondjuk eladom a régi procim / videokártyám, és még nincs meg az új, addig se vagyok gép nélkül, és mindent tudok rajta csinálni, igaz kicsit addig lejjebb kell adni az igényeket. Vagy nyaralásra is azt viszem nem az egész csomagtartót kitöltő asztalit. Szerintem a többség még mindig így gondolkodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Túra és kirándulás topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vicces képek
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- HP Microserver Gen8 eladó
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- Gamer PC - 13400f, RTX 3070ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest