Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dr. Akula

félisten

válasz xedos #639 üzenetére

Aki maximalista, annak nem nagyon alternatíva a notebook. Legalábbis egyetlen gépnek nem. Akinek nem kell mindig a legjobb cucc, mert mondjuk nem játszik vele, annak elég lehet egy noti is szólóban, én pl. sokat játszom otthon, tv-zek tunerrel, meg egyéb dolgokat, rendszerint egyidőben többet is, erre nem a legjobb egy notebook. Az adott időben elérhető legjobb videokártyák notebookon nem léteznek (mire kijönnek vele, asztaliban már a köv. generációnál tartunk), amikor megjelennek, akkor is inkább csak a DTR gépekbe szerelik, (valódi) notikba annál is gyengébb kerül. Multitaskban is jobb egy asztali gép (főleg a HT-s, vagy dupla magos). Nekem (és ahogy körülnézek még elég sokaknak) ezek fontosak, ezért a notebook nem is lehet egyetlen gép. De második igen. Jól jön amikor mondjuk eladom a régi procim / videokártyám, és még nincs meg az új, addig se vagyok gép nélkül, és mindent tudok rajta csinálni, igaz kicsit addig lejjebb kell adni az igényeket. Vagy nyaralásra is azt viszem nem az egész csomagtartót kitöltő asztalit. Szerintem a többség még mindig így gondolkodik.

Új hozzászólás Aktív témák