Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KH
csendes tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
:R
én is 5400-est szerettem volna, de levették a megrendelés után az 5400-es konfigot az árlistából, így csak egyedi konfiguráció alapján, drágábban (plusz30), és még egy-két héttel később lett volna 5400-essel (így is 2 és fél hetet vártam a gépre, közben a munkák meg tornyosultak)
''legalábbis ebbe nem''
köztudott, hogy ebben jobban melegszik, mint más notikban???? miért évszázados tapasztalatok állnak mögötte??? bárki is beírta valahova, hogy ebben átlagban 15 fokkal melegebb bármelyik HDD , mint más normális notebookokban? ha igen légyszi mutass rá, mert biztos elkerülte a figyelmem!!! de ha jól látom, ezt eddig csak én vetettem fel ebben a fórumban.
ha szimplán azt mondtad volna, hogy köztudott, hogy a 7200-es jobban melegszik, akkor ok (de ezt meg felesleges, mert mindenki tisztában van vele)
bocs, hogy morc vagyok , de nem kioktatásért, hanem tanácsért írtam ide, meg hogy más ne essen az én hibámba.......
:)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest