Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
d900t
senior tag
válasz
zsocaozd
üzenetére
Próbálom tök rövidre fogni, mert elvileg dolgoznom kéne - mondjuk ez is egyfajta munka, ha úgy vesszük (üfnek válaszolni)
A vita abban van köztünk, hogy neked van egy noteszed, mellyel bajod van és ebből azt a következtetést vonod le, hogy az összes fajtársa szar -- // erre a problémára már mások is felhívták a figyelmed. Bár nem látom, de elhiszem, jobbat úgy sem tudok tenni.
De! Továbbra is óvnálak attól, hogy általánosságban beszélj az ügyről. Nem azért, a saját renoménkat vagy a Clevoét óvnám. Az egyes márkákkal kapcsolatban amúgy sem bánunk kesztyűs kézzel. Amelyik szar, azt leszarozzuk, amelyik jó, azt meg nem. Viszonylag tág határok között számunkra tökmindegy, hogy a vevő mit és milyen márkát vásárol - pénz márkától függetlenül mindegyiken ugyanannyi van - , bár amennyire követed a hozzászólásaimat, én évek óta mindenkit óvok a dedikált vga-s mobil atomerőmű vásárlától, mert ezek a készülék de facto többszörös energia felvétellel, ergo hőtermeléssel járnak.
Ami releváns, hogy nálunk cégen belül ki milyen márkájú gépet használ. Az a vicces, hogy a Clevok aránya az eladási arányhoz képest elképesztően magas. Mondjuk ennek egy fontos faktora, hogy a szerviz 10m-en belül van, node ez még 3 másik márkára is igaz lenne. decemberig én is clevot használtam, méghozzá 3 és fél évig ugyanazt a készüléket - vhol ezt is megtaláod a fórumban -, pedig én úgy hidd el, hogy bármit leakaszthatnék a készletből. Mint ahogy az asztalnál ülő két kollégám is. Az ő esetükben további 1 clevo + 1 msi. Ma azért ülünk mindhárman dell gép előtt, mert kaptunk hármat ajándékba, azzal a commenttel, hogy örülnének neki, ha ezt használnánk, mert a hozzánk látogatók, minket ismerők számára sokat mond, hogy mit használunk.
bizonyos tekintetben a régi gépemmel elégedettebb voltam, de erről nem a dell, hanem az intel tehet.
Két másik kollégám ma is m400a-t használ - ki tudja miért - és hidd el, hogy nem külső billentyűzetről és nincs is megolvadva. ha bajuk lenne vele, kérhetnének egy másikat. egyszóval, ha neked ilyen problémád van és az valós is, akkor azt meg kell javítani. mondjuk az olvadt házra különösen kíváncsi vagyok. Amit érdemes volna lecsekkolnod, hogy mennyi por van a készüléken belül, főleg a ventillátor környékén.
- ennyi. illetve a negyedik láb. a magyarázat tök triviális. kb 33szor leírtam már, hogy nem jó kiszerelni az aksit, mert használaton kivül is öregszik. egy raktáron tartott új aksi kb 6 hónap alatt jut el arra a fázisra, hogy használhatatlan.ha bent az aksi, akkor mind a 4 láb megvan. egyszóval a gyártó logikusan gondolkodott, igaz a magyar szokásokkal nem számolt. én az m360c modellemben végig ugyanazt az aksit használtam és sosem vettem ki, mondjuk szinte mindig merítettem, ha tele volt. 3 és fél éves koréban is kb. 75%-ot bírt. nem úgy mint a tartalékaksim, mely időközben megdöglött. lehet, hogy időnként használnom kellett volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest