- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen egeret válasszak?
- Riasztó topik
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Fire TV stick/box
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
M40AE
csendes tag
válasz
zsocaozd
üzenetére
A végével kezdve: használok cool padot, alumínium, alul két nagy ventillátorral, azon túl, hogy megemeli a gép hátulját, illetve, ha ölbe veszem, nem égeti a lábam, szerintem semmit nem ér, arra viszont elág két gyufásdoboz is, hogy javítsak a szellőzésen. Nem tudtam hőfok különbséget mérni, csak szubjektív tapasztalat, hogy mintha ritkábban fagyott volna le.
Azzal, amit a forgalmazóról írsz, maximálisan nem értek egyet. Ha ők felvállalták a forgalmazást, akkor a vevők felé 100%-ig övék a felelősség. Joguk (és szerintem kötelességük is) lett volna tesztelni, utánajárni a külföldi tapasztlatoknak, mielőtt elkezdik forgalmazni. Másrészt a gyártó feléjük garanciával tartozik, szóval őket nem éri kár. Egy magára adó tisztességes kereskedő visszavonja az olyan termékek forgalmazását (és kártalanítja a vevőket), amikről ilyen problémák derülnek ki. Én inkább azt gondolom, hogy nagy haszon van ezeken a gépeken és a forgalmazó nem akar erről lemondani, inkább felvállalja, hogy birkózik egy kicsit pár rámenősebb elégedetlen vevővel. Egy német garanciális ügyek kezelésével foglalkozó, európai hálózatot üzemeltető cégnél dolgozom, szóval van tapasztalatom, hogy ez tőlünk nyugatabbra hogy megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen egeret válasszak?
- OpenMediaVault
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Háztartási gépek
- Riasztó topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 12700KF , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- ÚJ Gamer Ryzen 5 5500 / 16GB DDR4 / GTX 1660Ti 6GB / 512GB SSD
- Brutál AMD minigép: 4,5 GHz Ryzen 7 5825U, 8 mag / 16 szál, 32 GB / 1 TB
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM + 1TB SSD WIN 11 Pro magyar garancia 2028.10.27.-ig
- AMD Gamer PC - Ryzen 7900X / RX 9070 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB NVMe - Beszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest