- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Videós, mozgóképes topik
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Házimozi haladó szinten
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocaozd
tag
Én is a notebook.hu-nál vettem a gépet. Hát őszintén szólva én azért valahol megértem őket. Nem ők tehetnek arról, hogy egy konstrukció ennyire fos, erről egyértelműen a gyártó tehet. Most ők ezzel mit csináljanak? Max. a gyártót lehetne bombázni levelekkel, emailekkel, megírni nekik, hogy egy kalap fost gyártottak, ez és ez a hibája és ennyiért ez gagyi...értelme sajna valószínűleg kevés lenne, mivel ezeket pontosan tudják ők is.
A vinyóval ''csak'' az a problémám, hogy egy kalap kaki (lassú), de tönkre még nem ment végülis és zajosnak sem zajos egyáltalán.
Mondjuk jómagam leginkább talán a BIOS SETUP-ra vagyok kibukva, mert asztali gépen nagyon megszoktam, hogy mindent magamnak állítok be a legoptimálisabbra. Szörnyen zavar, hogy notin ezt nem lehet megtenni, de ezt még valahol mondjuk meg lehet érteni.
Én is reggeltől estig nyomom a gépet, ráadásul profin tíz ujjal gépelek, így a billentyűk gyakorlatice megolvadtak és az ujjamnak sem tesz jót a forróság, így kénytelen vagyok legtöbbször külső bill-t használni. Legszivesebben ennek és a szükséges átalakítónak az árát megfizettetném szépen a gyártóval és ha már így alakult, akkor egy méregdrága coolpad-ot is nyugodtan hozzámvághat, vagy kifizethet nekem...megengedem neki nagyon szivesen és az LCD-t is lessz szíves ingyé kicserélni, mivel a bal alsó sarokban ugye kissé megolvadt a szentem...
Ha valaki azóta (mióta itt írtunk róla) használ coolpad-ot a géphez, leírhatná, mik a tapasztalatai, mennyire hűt, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Peugeot, Citroën topik
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Videós, mozgóképes topik
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- NIOH 3
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Intel 8.- gen i5 + 1660 Super + RGB , Számla-Ready !!!
- PRÉMIUM GAMER / STREAMER / MUNKAÁLLOMÁS SETUP ELADÓ
- Eladó 9800X3D/RX 9070 XT 16GB/32 GB RAM
- Asztali PC , R7 5700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 500GB HDD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest