Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsocaozd

tag

válasz M40AE #1076 üzenetére

Én is a notebook.hu-nál vettem a gépet. Hát őszintén szólva én azért valahol megértem őket. Nem ők tehetnek arról, hogy egy konstrukció ennyire fos, erről egyértelműen a gyártó tehet. Most ők ezzel mit csináljanak? Max. a gyártót lehetne bombázni levelekkel, emailekkel, megírni nekik, hogy egy kalap fost gyártottak, ez és ez a hibája és ennyiért ez gagyi...értelme sajna valószínűleg kevés lenne, mivel ezeket pontosan tudják ők is.

A vinyóval ''csak'' az a problémám, hogy egy kalap kaki (lassú), de tönkre még nem ment végülis és zajosnak sem zajos egyáltalán.

Mondjuk jómagam leginkább talán a BIOS SETUP-ra vagyok kibukva, mert asztali gépen nagyon megszoktam, hogy mindent magamnak állítok be a legoptimálisabbra. Szörnyen zavar, hogy notin ezt nem lehet megtenni, de ezt még valahol mondjuk meg lehet érteni.

Én is reggeltől estig nyomom a gépet, ráadásul profin tíz ujjal gépelek, így a billentyűk gyakorlatice megolvadtak és az ujjamnak sem tesz jót a forróság, így kénytelen vagyok legtöbbször külső bill-t használni. Legszivesebben ennek és a szükséges átalakítónak az árát megfizettetném szépen a gyártóval és ha már így alakult, akkor egy méregdrága coolpad-ot is nyugodtan hozzámvághat, vagy kifizethet nekem...megengedem neki nagyon szivesen és az LCD-t is lessz szíves ingyé kicserélni, mivel a bal alsó sarokban ugye kissé megolvadt a szentem...

Ha valaki azóta (mióta itt írtunk róla) használ coolpad-ot a géphez, leírhatná, mik a tapasztalatai, mennyire hűt, stb.

Új hozzászólás Aktív témák