- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocaozd
tag
Én is a notebook.hu-nál vettem a gépet. Hát őszintén szólva én azért valahol megértem őket. Nem ők tehetnek arról, hogy egy konstrukció ennyire fos, erről egyértelműen a gyártó tehet. Most ők ezzel mit csináljanak? Max. a gyártót lehetne bombázni levelekkel, emailekkel, megírni nekik, hogy egy kalap fost gyártottak, ez és ez a hibája és ennyiért ez gagyi...értelme sajna valószínűleg kevés lenne, mivel ezeket pontosan tudják ők is.
A vinyóval ''csak'' az a problémám, hogy egy kalap kaki (lassú), de tönkre még nem ment végülis és zajosnak sem zajos egyáltalán.
Mondjuk jómagam leginkább talán a BIOS SETUP-ra vagyok kibukva, mert asztali gépen nagyon megszoktam, hogy mindent magamnak állítok be a legoptimálisabbra. Szörnyen zavar, hogy notin ezt nem lehet megtenni, de ezt még valahol mondjuk meg lehet érteni.
Én is reggeltől estig nyomom a gépet, ráadásul profin tíz ujjal gépelek, így a billentyűk gyakorlatice megolvadtak és az ujjamnak sem tesz jót a forróság, így kénytelen vagyok legtöbbször külső bill-t használni. Legszivesebben ennek és a szükséges átalakítónak az árát megfizettetném szépen a gyártóval és ha már így alakult, akkor egy méregdrága coolpad-ot is nyugodtan hozzámvághat, vagy kifizethet nekem...megengedem neki nagyon szivesen és az LCD-t is lessz szíves ingyé kicserélni, mivel a bal alsó sarokban ugye kissé megolvadt a szentem...
Ha valaki azóta (mióta itt írtunk róla) használ coolpad-ot a géphez, leírhatná, mik a tapasztalatai, mennyire hűt, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Előzetes élménybeszámolókon a Forza Horizon 6
- Crimson Desert
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- Gamer PC, Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, 16gb RAM
- DELL Mini PC - Core i7 7700T (90k) + 8700T (100k) +gyári wifi! 16GB vagy 32GB ram - 256/512GB SSD
- Gamer Számítógép - Ryzen 5, RTX 2060, 16gb RAM
- GamerPC - R7 5700X, RTX 3080ti és 32gb RAM
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 27% - LG 27MK600M-B IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 5ms / FreeSync
- LG UltraGear 45GX90SA-B Monitor
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest