Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocaozd
tag
Én is a notebook.hu-nál vettem a gépet. Hát őszintén szólva én azért valahol megértem őket. Nem ők tehetnek arról, hogy egy konstrukció ennyire fos, erről egyértelműen a gyártó tehet. Most ők ezzel mit csináljanak? Max. a gyártót lehetne bombázni levelekkel, emailekkel, megírni nekik, hogy egy kalap fost gyártottak, ez és ez a hibája és ennyiért ez gagyi...értelme sajna valószínűleg kevés lenne, mivel ezeket pontosan tudják ők is.
A vinyóval ''csak'' az a problémám, hogy egy kalap kaki (lassú), de tönkre még nem ment végülis és zajosnak sem zajos egyáltalán.
Mondjuk jómagam leginkább talán a BIOS SETUP-ra vagyok kibukva, mert asztali gépen nagyon megszoktam, hogy mindent magamnak állítok be a legoptimálisabbra. Szörnyen zavar, hogy notin ezt nem lehet megtenni, de ezt még valahol mondjuk meg lehet érteni.
Én is reggeltől estig nyomom a gépet, ráadásul profin tíz ujjal gépelek, így a billentyűk gyakorlatice megolvadtak és az ujjamnak sem tesz jót a forróság, így kénytelen vagyok legtöbbször külső bill-t használni. Legszivesebben ennek és a szükséges átalakítónak az árát megfizettetném szépen a gyártóval és ha már így alakult, akkor egy méregdrága coolpad-ot is nyugodtan hozzámvághat, vagy kifizethet nekem...megengedem neki nagyon szivesen és az LCD-t is lessz szíves ingyé kicserélni, mivel a bal alsó sarokban ugye kissé megolvadt a szentem...
Ha valaki azóta (mióta itt írtunk róla) használ coolpad-ot a géphez, leírhatná, mik a tapasztalatai, mennyire hűt, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kés topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- ASUS Crosshair Hero VI WiFi x370 + AMD Ryzen 5 2600X/5500 (hűtővel)
- GAMER PC - RYZEN 5 / GTX 1660 SUPER / 16GB RAM
- Megbízható FullHD Gamer PC
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos új HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- Nintendo Switch Lite
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest