Új hozzászólás Aktív témák

• Cyber_Bird

senior tag

Ahogy eszreveszem itthon leginkabb 2 dolog miatt van szukseg ccie-re:

1. A cegnek szuksege van a gold/silver partnerseghez 2x/x darab ccie-re, igy nagyobb discountokat kapnak, illetve mas elbiralas ala esnek bizonyos esetekben. (ez egyebkent valtozik, es mostmar kicsit maskepp lesz. Ez szerintem egy pozitiv dolog)

2. Az adott mernok szemelyes kihivasnak erzi a certificate megszerzeset. Ahogy eszrevettem, ahhoz hogy valaki sikeresen megszerezze a CCIE kepesitest, ki kell tapasztalnia, hogy neki melyik tanulasi modszerek jonnek be a legjobban, es hogy hogyan managelje az idejet. Ennek az a hozadeka, hogy jo esetben nem csak ezt az egy kepesitest szerzi meg, hanem megismer egy csomo technologiat, illetve hatekonyabb lesz a munkajaban is.
    Jo esetben, egy megfelelo cegben ezt elo lehet adni a vezetosegnek, es latjak, hogy akkor is megerheti ez, hogyha egyebkent nincs szukseguk certified emberekre.

Ez persze csak az amit en latok, ugy erzem, hogy egy ccie kepesitesenek csak toredeket hasznaljak ki az itthoni cegek, de ahogy fentebb irtam, indirekt elonyoket azert szereznek vele.(Nem beszelve arrol, hogy a dolgozo is jol erzi magat tole, hogy sikerult egy ilyen nagy kihivast abszolvalnia, es hogy a cege ebben tamogatta)

Új hozzászólás Aktív témák