Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsolti.22

senior tag

válasz szunyog199 #6721 üzenetére

Szia!

Packet Tracertől sajnos érzékeny búcsút kell venned, mert sajnos nem tud sokat, bár a régebbi CCNA-hoz még elég volt, anno én is azon "nyomultam". A GNS3 jobb, az valódi IOS-t szimulál, de csak routert képes így kezelni, switchet felejtsd el egyelőre; CCNA-hoz saját eszköz nem nagyon kell (saját vélemény).

A 640-802-t már nem tudod letenni, már az új 200-120-as vizsga van csak!

Az, hogy valaki ICND1 + ICDN2-vel szerzi meg a CCNA-t, vagy kapásból CCNA-t tesz le, az embere válogatja. Elvileg mind a kettő ugyanaz, nyilván ICND1 + ICND2-vel kétszer annyi kérdésre kell válaszolnod, árban viszont ugyanaz.

Én anno csak az akkori CCNA Discoveryből készültem fel, mégis meg lett a papír. Szóval hozzáállás/egyéb ízlés kérdése az egész.

Válaszolva a 2. hsz-edre, az ICND1 + (ha jól tudom) 3 éven belül ICND2 az = CCNA-val. Tanfolyam az pénz kérdése, nélküle is meg lehet csinálni ;)

Szerk: 3. hsz: a 200-as kezdetűek az új vizsgák, a régi, 640-es kezdetű vizsgákat már nem tudod letenni. Az új vizsgákkal új tananyag is került a CCNA-ba, eléggé megváltozott, nehogy a régi 640-802 vagy más vizsga anyagát tanuld!

Új hozzászólás Aktív témák