Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
Gyakorló vagyok a szakmában, most tanulgatom, CCNA 2. szemeszterének végénél járok. Az az ötlet kattant be a fejembe, hogy kéne egy öregebb Cisco router, amin itthon is tudok gyakorolni. Tudom, hogy a PT is elég jó, de azért na, nem ugyan az.
Szóval szeretnék egy 8xx szériás routert venni itthonra, mondjuk a 805-st és az lenne a kérdésem hogy a serial portot át tudom-e alakítani valahogy RJ45-sre? Szóval szokványos otthoni modemből RJ45-s kábel be a router Serail 0/0-s portjába Fe 0/0 pedig menne a kis itthoni switchembe. Nos, van erre lehetőség, megoldható? Lehet ilyen kábelt, átalakítót kapni, vagy el vagyok tévedve nagyon? Clock rate és egyebek miatt gondolom nem megoldható, de azért szeretném tudni, hogy van-e rá mód..

Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

FecoGee
crok