- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Erősítő, hangfalak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vv5204
senior tag
A Comodo honlapszűrője, hogyan működik? Felmentem a Phising - Clean MX
oldalára tesztelni, de egyszer sem jelzett be az Operán. Talán nem támogatja
a böngészőt? Az AVG LinkScanner-je viszont elég sokat oldalt kiszűrt ha azt
kapcsoltam be helyette. -
-
erbe
újonc
Bár még senki nem talált gyógyírt a gondomra, "jó hír" :-(, hogy éppen tegnap kellett letörölnöm egy gépről az Avirát téves riasztás miatt. Nem tudtam telepíteni egy "kutyaközönséges" hazai bérszámfejtő program frissítését. Eddig X alkalommal hiba nélkül elvégezte. Hogy ne maradjon védtelenül, ment az Avast, nem is reklamált feleslegesen. Ma jött a németektől az üzenet. Nem találtak a küldött mintában semmit. Saját gépemen az Avira legújabb frissítés után még mindig blokkolja (HEUR/Cloud...).
Comodo-t nem mertem föltenni, mert még a végén engem is menesztettek volna. :-(
Kevésbbé jó hír, hogy Firefoxról nem tudtam elküldeni a hozzászólást, most éppen IE8-on írom, de itt sem látok "Küldés" gombot. :-(
"!" "Hiba az oldalon."
Végre sikerült. Korábban OK-ra kattintva mindig visszadobott a bejelentkezéshez. -
szeky81
tag
Az utolsó 2.2.0.14 és Ffoxban +1 a verziószáma a plug-innek (indítás után szokta frissíteni). Egyszerűen nem jelenik meg az ikon a böngészőben, így beállítani sem lehet, pedig fut és elindul "elvileg" minden...
-
szeky81
tag
blattida!
A Privdog-ról lehet valami új infót tudni? Látom le is gyalulták az eddig kijött 3-as verziókat és hivatalosan is a 2-es verziója elérhető.
Esetleg tudsz valami okosságot ahhoz a problémámhoz, hogy (kis gebasz után) legyalultam/visszatettem a waterfoxom, majd a privdog telepítés után a böngésző plug in is települt, de nem látszik a blöki ikonja a böngészőben. Így a "Do not track", 3rd party cookie-k és a többi beállítást sem tudom elérni. -
-
vv5204
senior tag
2 év után languy99 visszatért és teszteli a 8.2-es bétát.
-
vv5204
senior tag
válasz
Matthewus #9584 üzenetére
Köszi, ez működik! Méghozzá úgy, hogy ha az "Ismeretlen" feliratra kattintok
akkor egyesével lehet átállítgatni, akkor is ha az összes ki van jelölve, jobb
gombbal már egyszerre is lehet. De miért kellett ezt kivenni az alsó
menüsorból?? Továbbá az "Ürít" eltűnése idegesítő, mert a megbízható
fájloknál ott maradnak a döglött bejegyzések. Pfff! Ezt aztán jó lett így... -
vv5204
senior tag
Komolyan, ezt mégis, hogy gondolták??
Ha berak fájlokat a "beazonosíthatatlan fájlokhoz", akkor nem lehet vele semmit
csinálni! Eltűnt ugyanis a "hozzáadás a biztonságos fájlokhoz" lehetőség, sőt
az "Ürít" is köddé vált. Ha kitörlöm innen, amit ide rakott -ez az egy opció amit
lehet tenni- természetesen visszarakja, hiába lett már "Elküldve". Olyan logikai
idiótaságokat tudnak csinálni a Comodónál, hogy az ember eldobja az agyát. -
blattida
nagyúr
Mától frissíthetőek a korábbi cis 6-8 változatok a legújabb 8.2-re.
Ha valaki korábban szeretett volna ilyet tenni, annak ez nem sikerülhetett.huan
A tiéd melyik változat, a 8.2-es? -
huan
őstag
Sziasztok
3 napja valamiért nem frissít a CIS-m. Tapasztalt valaki hasonlót?
Többször telepítettem újra, közöttük ccleaner-takarításokkal,de ugyan az. -
újraregelt
tag
válasz
blattida #9578 üzenetére
Lehet, hogy nem ugyanarról a funkcióról beszélünk. Az biztos, hogy virtualizált környezetben indítva a cygwin shellt, nagyságrendekkel lassabban fut, mintha letiltom a HIPS-t és úgy futtatom.
Ez független attól, hogy a "Run in Comodo sandbox"-t, az előre beparaméterezett környezetet (amikor azt mondom, hogy a c:\Cygwin64 alól mindent pakoljon sandboxba) vagy a virtuális desktopot használom.
Persze ráfogható, hogy ez a bash működéséből adódik: minden külső parancs indításakor előbb beránt egy újabb bash példányt és az indítja a parancsot, így egy cygwin indítás... saccra 50-100 programindítást jelent, míg mondjuk egy böngésző vagy épp az imént kipróbált PyCharm (ez egy pythonos IDE) nem gyárt ennyi processzt.
Sajnos windows-on az strace "kissé" eltérő kimenetet produkál, mint linuxon, így nem megyek vele sokra. -
blattida
nagyúr
válasz
újraregelt #9577 üzenetére
A válaszom nem általános volt, hanem cis specifikus, így fölösleges ahhoz hasonlítani, hogy egy normál virtuális közegben, például az említett virtualboxban hogyan viselkednek a programok. Már csak azért is, mert az auto sandbox alapvetően nem arra van kitalálva, hogy egy programot állandó jelleggel abban futtass, arra ott van a comodo virtuális asztala (comodo virtual desktop), hanem az a funkciója, hogy a comodo viselkedés elemzője megfigyelje az ismeretlen vagy nem megbízható alkalmazások viselkedését, amik közben folyamatosan kommunikál a comodo szervereivel is.
-
újraregelt
tag
válasz
blattida #9576 üzenetére
Önmagában az, hogy virtualizált környezetben fut, még nem ok a lassúságra.
Virtualboxban komplett linuxom fut és ha a 3D emuláció nem lenne olyan szar, amilyen, akkor észre sem lehetne venni, hogy nem natív rendszer, hanem virtualizált környezet.
De akkor nem nyomozok tovább, belenyugszom, hogy ez ilyen.
(mellesleg a böngészők - IE, FF - sem lassulnak le virtualizáltnak mondott környezetben, ott nem tudom, miből adódhat, hogy tudnak normálisan futni) -
blattida
nagyúr
válasz
újraregelt #9575 üzenetére
Mivel teljes virtualizáció mellett fut, ezért ez a viselkedés, illetve sebesség, mondhatni, normális.
Add a megbízató fájlokhoz a kérdéses mappát.buhera73
Az aimp besorolása megbízható vagy nem? -
újraregelt
tag
Felvettem a C:\Cygwin64 könyvtárat a File Groups alatt így: "C:\Cygwin64\*".
A Sandbox->Auto-sandbox alatt megadtam, hogy a cygwin file group virtualizáltan fusson.
Szép. Működik. Nem pofázik. Épp csak... valami hihetetlenül lassú... egy i5-2520m proci, Samsung SSD (PRO sorozat), kb. 20-30mp mire megjön a shell prompt. Ha kikapcsolt HIPS mellett futtatom, akkor ugyanez kb. 3-4mp. A shellből bármilyen parancsot indítok, minden 2-3mp mire elindul.
Ez normális vagy én szúrok el valamit? -
buhera73
csendes tag
Sziasztok! A legújabb verzióval nem tudok megnyitni internetes rádióadásokat (m3u fájlok). Le szoktam menteni az adott fájlt az asztalra, és onnan nyitom meg. Ez a hiba csak egyéni szabálykészletnél jelentkezik, tanuló vagy biztonságos módra állítva a tűzfalat, simán elindul az AIMP. Folyamatosan felugrik az ablak, hogy csatlakozni akar a lejátszó, de hiába jelölöm be, hogy jegyezze meg a választ, nincs eredmény. (Win 8.1 Pro 64-bit)
-
daimonion
senior tag
válasz
újraregelt #9571 üzenetére
Habár nem tölem kérdezted de általában ha heurisztika találat van akkor így néz ki a dolog hogy
Heur és utána a megnevezés -
újraregelt
tag
válasz
blattida #9570 üzenetére
Nem igazán ismerem a CIS-t, csak használom, next-next-finish módra...
Hogy érted, hogy a nevén látszik, hogy nem a heurisztika tévesztése?
Mi van, ha nem konkrét minta alapján talál meg egy kártékony kódot, hanem heurisztikus módszerrel?
Akkor nem ad neki nevet? Vagy hogy?Egyébként a régebbi verzióknál egy időben elég sok FP-t találtam, többségük valamelyik TEMP könyvtárban jelzett. Az újabbakkal nem volt ilyen tapasztalatom.
-
blattida
nagyúr
válasz
újraregelt #9569 üzenetére
A heurisztika biztos, hogy nem, az ugyanis az elnevezésből is látszana. Sőt, ez még csaknem is generikus találat. Mivel a gyorsítótárban, illetve a temp mappában találta, ezért lehet, hogy jogosan jelez.
-
újraregelt
tag
válasz
andrisbandi #9568 üzenetére
Chrome? Nem a Comod AV?
Én beküldeném, mint potenciális False Positive mintát, tapasztalataim szerint elég gyorsan reagálnak.
Persze kérdés, hogy a heurisztika kavart be vagy csak frissebbek voltak a többinél... -
andrisbandi
őstag
TrojWare.JS.Agent.PD@300743807
- Másnál is mindíg megjelenik ez a "kártevő" ? (Temp fájl a Chrom-ban ami sok kiegészítővel fut.)
- Firefox-ban is a tempek között néha megtalálja, pedig annál csak egy kiegészítő van, és nem ugyanaz a cég mint a krómos reklámblokkoló.
- A Virustotal szerint, csak a Chrome azonosítja kártevőnek, más víruskergetők nem.
-
újraregelt
tag
Plusz egy adalék: a régi, Dragon böngésző per pillanat nem műxik, ha a malware site-ok figyelése be van kapcsolva. A DNS-ük hol egyáltalán nem válaszol, hol meg iszonyat lassan...
Hoppá... elnézést kérek, nálam még 8.1 van! Akkor ezért nem tűnt el tőlem a nálatok hiányzó bejegyzés/link... -
olivera88
veterán
válasz
újraregelt #9559 üzenetére
A legújabb 8.2 es.
-
olivera88
veterán
Eddig volt olyan a főablakban h beazonosíthatatlan fájlok [link] , ma vettem észre h eltűnt.
De máshol se találom ám. Az h létezik?
-
újraregelt
tag
válasz
újraregelt #9553 üzenetére
Virtual desktopos panasz visszavonva. Úgy tűnik, mégis egy verziókon átívelő bug okozhatta, hogy lefagyott a gépem. Az előző CIS verzió, meg az azt megelőző csontra fagyasztották a gépem. Most (igaz, silverlight nélkül) elindult.
-
újraregelt
tag
Nem lehet, hogy olyan user tulajdonában vannak a problémás fájlok, amik nem léteznek azon a rendszeren?
Esetleg csak sikerült valamennyi jogot elvenni a useredtől? (admintól is el lehet venni, ez nem linux/unix)
Ilyenkor vagy saját tulajdonba kell venni a fájlokat vagy ha csak jogod nincs rajtuk, akkor egy admin jogú userrel átírni a jogosultságokat. Már ha jól értem a problémádat... -
újraregelt
tag
válasz
blattida #9550 üzenetére
Köszi, bár most kezd végképp összekuszálódni bennem a dolog
A szóban forgó cygwin binárisok azt hiszem, eléggé közismertek/sokan használják őket. A jelenlegi verzió úgy emlékszem, tavaly szeptemberben készült, én (közben megnéztem) március 28-án küldtem be őket, azóta is "unrecognized" a fájlok egy része (valamennyi beküldött). Viszont van olyan cygwin-hez tartozó .exe, nem is kevés, amikkel nincs gondja... Hm... ahogy elnézem, ezek régebben készültek... A mintty.exe pl. 2013-as, az megbízható.
Szóval kicsit furcsa, hogy egy ilyen, viszonylag népszerű szoftver alkatrészeit problémásnak minősíti.Ugyanakkor, bár már milliószor futtattam rajta víruskeresőket élő rendszeren is, pendrive-ról bootolva és nem találtam semmit, valami mégsem stimmel a gépemmel. Időnként iszonyatosan lassú, látszólag indokolatlanul, a Comodo virtuális desktopja úgy lefagyasztja a gépet friss telepítésű windows esetén is, hogy csak áramtalanítva tudok továbblépni stb.
Szóval azért bennem van, hogy esetleg mégis neki van igaza és az a bash.exe, amit megpróbálok megnyitni, futtatáskor már nem egészen ugyanaz, mint amit a virustotal.com-ra feltöltöttem. Úgy értem: még a DOS-os időkben, egyes vírusok képesek voltak olyan disznóságra, hogy ha csak olvasni próbáltam a fájlt, akkor az eredetit mutatták, ha viszont futtattam, akkor benne volt a vírus is. Feltételezem, a mostani kártevők is tudnak ilyen ocsmányságokat. Erre a paranoiára még rátesz egy lapáttal, hogy a bash.exe minden futtatásakor Backup és Restore privilégiumokat kér a Defense+ szerint (ami nekem nem sokat mond, de mi a fenére kell egy bash-nek bármiféle extra privilégium?)
Hogy miért zavar? Részben azért, mert jó lenne tudni, hogy csak a Comodo reagál lassan vagy valóban gázos a rendszerem, részben meg azért, mert Safe mode-ra állított HIPS esetén folyamatosan pofázik, ha cygwin-t indítok és kb. hatvan-hetven kérdést kell leokézni, hogy elinduljon a shell, permanensen megbízhatónak jelölni meg a fentiek miatt nem merem...
-
erbe
újonc
Mostanában került hozzám két gép is Comodo-val. Átépítés, javítás után az új HDD-re másolásnál illetve telepítéseknél sok bevált, garantáltan fertőzésmentes fájlra sikítozott, sőt nem engedte használni őket, hiába jelöltem megbízhatónak. Szenvedés volt pl. az adóbevalláshoz a Java feltelepítése, de sok más is. Tesztelő, figyelő programokra különösen háklis, hardver monitort telepíteni hagyta, de indításkor zárolta a hmonitor.exét. Törölni viszont engedte. A második gépen elindítottam az adatok átmásolását. Többször megakadt az XP egy-egy fájlnál, "hozzáférés letiltva". Intézővel, Total-Commanderrel nem is tudtam másolni. A Comodo eltávolítása után szinkronizáló program tudta átvinni az állományokat, de listát adott a letiltottakról. Azokat már törölni sem lehet. Évek (évtized?) óta AVIRÁ-t és elődjét használom, de NOD32, AVG és egyéb védelmeknél se tapasztaltam ilyent. Vissza kellene telepíteni a Comodót a tiltás levételéhez? Egyáltalán hol találom benne?
Elnézést a kérdésért, de ebben új vagyok. :-( -
blattida
nagyúr
válasz
újraregelt #9549 üzenetére
Roppant egyszerű a működése: Amit nem ismer, azt sandboxban futtatja, ami most már alapból teljesen virtualizált közegben teszi ezt. A 15 perc csak egy általános szám, ennél lehet sokkal hosszabb idő is, mivel sok esetben nem csak az automatikus cima dönt, hanem emberi beavatkozásra is szükség van. Ha a kérdéses fájlokban nem bízol meg, akkor miért zavar az ismeretlen állapotuk? A sandbox miatt kárt nem tudnak tenni, ott meg általában kiderül, ha csúnya dolgot tennének. Amiről meg biztosan tudod, hogy tiszta, azt jelöld meg biztonságosnak és úgy küldd el, mint fals pozitív.
-
újraregelt
tag
Van itt valaki, aki használja a Defense+ HIPS funkciót és érti is a működését?
Korábban talán már itt is írtam: van pár program a gépemen, ami szerintem ártalmatlan kellene, hogy legyen (például ActiveState python, cygwin programjai), a HIPS mégis ismeretlenként kezeli őket.
Odáig eljutottam, hogy amire azt mondja, hogy "unrecognized", azokon a programokon nyomtam egy-egy "submit"-ot. A pythonw.exe úgy másfél nappal később már megbízhatóvá vált. Viszont a cygwin programjainak többsége továbbra is "unrecognized", holott már több mint egy hete "already submitted" állapotban vannak. Köztük például a bash.exe.
Valami leírásban azt olvastam, hogy nagyjából 15 perc alatt vissza kellene jönnie a válasznak a comodo cloudból.
Vajon miért maradt a mai napig (az egyébként tavaly szeptemberben készített .exe) ismeretlen?Vannak fura dolgai a gépemnek, nem vagyok 100%-ig meggyőződve róla, hogy vírusmentes a rendszerem, ezért nem merem automatikusan rányomni, hogy megbízható, csináljon amit akar...
-
mazza
tag
válasz
olivera88 #9545 üzenetére
régen amikor használtam az ESET-t, mintha az megtartotta volna rátelepítéskor, de nem biztos, gondoltam egy próbát megér itt is, persze exportáltam előtte a beállításokat
összességében eddig gyorsabbnak tűnik a kezelőfelülete és talán a HDD-t sem tekeri már annyit
az az éles hang pedig engem mindig megijesztett.. -
Cs1csó
titán
Üdv ha valaki tud az SSD túlfoglalkoztatásáról, amint erről a verzióró lesz valakinek infója az az megoszthatná köszönöm.
-
mazza
tag
8.1.0.4426-re rátelepítéssel lehet? Nincs kedvem megvárni az automatikus frissítést.
-
ƵøŁĭ
veterán
Hello Everyone !
We are excited to announce that COMODO Internet Security/Antivirus/Firewall 8.2.0.4508 is released !
Existing CIS 6.x, CIS 7x and CIS 8.x users will receive an automatic update in few weeks.
What's new in 8.2.0.4508 ?
New:
New File Rating list:
• Possibility to define custom file rating in parallel with Comodo rating
• File Details dialog with Comodo informationNew File Group:
• Management and Productivity Applications
Sandbox:
• File Age filter in Auto-Sandbox rules
• "Ignore any Metro app" rule in Auto-Sandbox
• Option to switch off “Created By” and “Origin” sources tracking (ADS creation omitted)New Alert Sound
• New Audio for alerts
Managing Viruscope state from main UI and Widget
Active Processes List task in Tasks pane
Upgrade
• New upgrade button option on UI
Multi-Language support
• Vietnamese language support
• Romanian language supportSupported OS
• Windows10 Tech Preview Support
Improved:
Antivirus Engine:
• RAR 5 archives support
• Unicode support to RAR5 module added.
• Make CIS AV update process lighter on system resources & optimization merging of AV-bases
• Support new 7-zip versionFixed:
We have addressed many issues reported by our users in this release. Here are a selected few:
• Wrong AV alert appears for sandboxed malware on Modern Theme
• During first update of AV database in Quick Scan, 'COMODO Internet Security has stopped working' message appears.
• File is launched out of Sandbox after copy from 'temp' folder to the Desktop
• LNK-file can execute any program with trusted installer's privileges
• Interpreters are not recognized by pathDownload Location
Comodo Internet Security
[link]Size: 205M ( 214041880 )
MD5: 3f7f40b26dfbfe309251da73a305ab94
SHA1: 47786df5847b70745ac083644e8afde8d01e4c83Comodo Antivirus
MD5: d88b9d0a421e00825e63c97fd94ad15c
SHA1: 0b9b10a946982ac277c92b1d9c30f98ed1331073Comodo Firewall
MD5: 89ed4d5a54b88afb5bcea646883c0f5e
SHA1: 8600a01e2d91ca6c65e2af4e3affc4ad314da65d -
olivera88
veterán
Látom megjelent a CIS 8.2 . Az alert hangokból birok választani több féle közül is? Vagy csak 1 van?
-
sunseth
csendes tag
Sziasztok!
Telepítettem a Comodo tűzfalat{csak a tűzfalat}-minden nagyon szép és nagyon jó de
az erőforrás figyelőben a cmdagent.exe folyamatosan 39-50 %-os cpu kihasználást
produkál. Ha a HIPS-t kikapcsolom akkor a kihasználtság visszaesik a normális szintre.
Ez normális?
Létezik hogy a HIPS-nek ekkora az erőforrás igénye?
A választ előre is köszönöm! -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Két iPhone 4s-el is ugyanaz a gond, hogy iCloudból nem tölti le PC-re egy ideje a fotókat, pedig látja. Lehet, hogy a Comodo tűzfal miatt?
-
Dévacsen
senior tag
válasz
mpierre #9528 üzenetére
Szia,most nincs fent a program ha valamit elírok bocsi,a naplózás alapból 20mb,ezt leviheted 5mb ra,akkor van még egy olyan opció ha jól rémlik hogy a Windowsba is ír a program,no most nem tudom hogy ez be van e nálad kapcsolva,vagy alapból is be van e,de ezt is kikapcsolhatod,és megnézhetnéd hogy így mit csinál.
-
-
mpierre
veterán
válasz
újraregelt #9527 üzenetére
Process explorer-rel monitoroztam. ~60 másodperc alatt kreált 75 mega adatot, amit szépen rá is írt az ssd-re.
-
újraregelt
tag
válasz
olivera88 #9520 üzenetére
Nálam a cygwin és az ActiveState python esett áldozatul ennek.
De az is furcsa, hogy a HIPS szerint olyan jogokat kér pl. a cygwin bash.exe (Backup és Restore), olyan registry adatokhoz kér írási jogot, amit nem tudok összeegyeztetni a működésével. Ugyanez igaz a pythonw.exe-re is. -
mpierre
veterán
Sziasztok!
Gondban vagyok, mert a cis agent bődületes mennyiséget ír az ssd-mre. Gyakorlatilag 3 hónap alatt 25%-t faragott a kondícióján. Ugye naplóz is... Hogy lehet beállítani, hogy ezt ne tegye ilyen mértékben? Vagy marad a hdd-re való átrakás? -
olivera88
veterán
Ööö miért rakja a CIS beazonosíthatatlan fájlokhoz az NVIDIA driver egyes fájljait?
Elég vicces ez..
-
válasz
blattida #9518 üzenetére
Nincs ebben semmi eufemizmus, hisz egy bétától(minden éles gépen van tesztelve, nem virtuális gépen, ahol semmi értelme) nem is várok mást/természetes ha bugos még.
A 2. pontban leírtak viszont elég értelmetlennek tűnik, hisz így az offline vírus-adatbázis is értelmét veszti. (1-2 nap után hiába importálod be az adatbázist, frissítésre nyomva ugyanúgy leszedi a teljes adatbázist újra, mondjuk ez nem csak a bétában van így) -
-
2 dolog, ami nem biztos, hogy így kellene működnie
1. Egy mappa vizsgálatot futtattam, egy idő után el kezdett "villogni" az alkalmazás ikon a tálcán, Az ellenőrzés lefutott, de ezt követően (anélkül, hogy bezártam volna a CIS ablakát ) egy újabb vizsgálatott akartam indítani, de az nem reagált már. Bezárva a CIS ablakot, újra lehetett vizsgálatot futtatni, viszont ekkor csontra fagyasztotta gépet.
2. Ha kimarad 1-2 nap, akkor újra több, mint 200MB frissítést tölt le. -
blattida
nagyúr
Nálam abszolút stabil, eddig nem találkoztam buggal, gyakorlatilag minden szempontból gyorsabb lett a gép ezzel a bétával. Hatékonysága ugyanolyan, mint a korábbi változat, viszont sokkal jobban konfigurálható a sandbox, bár még néhány funkció nem aktív benne, de április elsejéig, elvileg akkor jön ki belőle a végleges változat, még változni fog...
-
Cs1csó
titán
Halóó BÉta tesztelők!! Mennyire stabil? MEnnyire hatékony?
-
válasz
blattida #9504 üzenetére
Eddig nagyon jól muzsikál és ami külön "öröm", hogy ki lehet végre kapcsolni az auto SB-t, anélkül, hogy a műveletközpont "sikítozna". (Ez azért is jó, mert hét elején egy printer driverével szívtam miatta, a driver simán felment, de nyomtatni nem lehetett, amint nyomtatni akartam, mindig "furcsa" hibaablak jelent meg. Mivel a nyomtatónak van W8.1 x64-es drivere így az ilyet nem okozhatott, aztán kiderült, hogy az auto SB kérdés nélkül bedobta printer driver egyes részeit a homokozóba...)
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Sziasztok!
Proba képpen felraktam a Comodo IS-t, milyen beállításokkal érdemes használni?
-
ƵøŁĭ
veterán
Comodo 8.2.0.4474 BETA
New
New File Rating list
Possibility to define custom file rating in parallel with Comodo rating.
File Details dialog with Comodo file informationSandbox
File Age filter in Auto-Sandbox rules
"Ignore any Metro app" rule in Auto-Sandbox
Option to switch off “Created By” and “Origin” sources tracking (ADS creation omitted)Managing Viruscope state from main UI and Widget
Active Processes List task in Tasks pane
Upgrade
New upgrade button option on UI
Multi-Language support
Vietnamese language support
Romanian language support
Supported OS
Windows10 Tech Preview SupportImproved
Antivirus Engine
RAR 5 archives supportFixed
We have addressed many issues reported by our users in this release. Here are a selected few:
Wrong AV alert appears for sandboxed malware on Modern Theme
Dividing line is absent in 'Sources' Tab in Sandbox rules in 'Modern Theme
Incorrect icons in the window of Choose a Region in create new scan profile in Modern Theme -
olivera88
veterán
Miért nem jelez egyes fájlokra csak szó nélkül bevágja a sandboxba? Konkrétan egy PDF dokumentumot tedd be ami pendriven volt, én másoltam át és én is készítettem Libreofficevel. Megnyitottam erre látom zöld keretbe van az Adobe reader azaz virtualizálva van.
-
Semplar
őstag
Üdv!
Valaki tesztelte már az új CIS 8.1.0.4426 verziót Comodo Leak Test -el?
Nálam pro active -mód / minden védelem maximumon / kikapcsolt sandbox mellett sem produkált valami jó eredményt, kb 50%.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest