-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
válasz
esattila #10780 üzenetére
NE HASZNÁLD !!!!!!
Azt akkor nincs gondod. Miért olyan baromira nehéz megérteni, hogy a Comodo a tűzfalát ilyen összetevőkkel adja ki és kész. Ennyi
Mit kell pörögnöd hülyeségeken. Ma már örülhetnél annak, hogy egyáltalán van cég aki foglalkozik tűzfalakkal.
Miért ?
olvad el ezt Emsisoft and Windows Firewall: Your questions, answered.
Ez 2017 szeptemberi bejegyzés na kb ennyit a különálló tűzfal alkalmazásokról. Aztán ha ez sem elég akkor pörögj a témán még egy darabig mint a ringlispil. -
daimonion
senior tag
CCleaner helyett miért nem használod pl Wise registry cleaner, Wise disk cleaner ?
ugyanolyan jók és még sosem volt ilyen jellegű probléma velük és van portable verziójuk is.
-
daimonion
senior tag
válasz
MaCS_70 #10658 üzenetére
de már tucatnyi, általam írt anyagot is vágott már ki, persze kérdezés nélkül.
Akkor bizony rosszul állítottad be a termékedet. Ugyanis az összes Comodo termék esetében be lehet állítani, hogy kérdezzen rá a teendőkre. Ha ezt nem állítottad be akkor bizony
Javaslatom az, hogy nézz már bele légyszives a beállításokba és add meg a Comodo nak a lehetőséget, hogy megkérdezzen Téged ,hogy mit is csináljon -
daimonion
senior tag
válasz
Fandango #10572 üzenetére
hülyét kaptam, hogy a win fw nem kérdez kb semmit, és hiányzott a HIPS is)
Windows Firewall Controll
TinyWall
Windows 10 Firewall Controll
Ha azt szeretnéd, hogy a Win beépített tűzfala kérdezzen és ne kapj hülyét
Ha meg Win 10-ed van akkor pl be tudod állítani azt is , hogy kérdezzen ha nem az Áruházból telepítesz egy programot,/ Ez is egy védelmi réteg / plusz ott az UAC ami egy elég kezdetleges HIPS de mégis az.Úgyhogy egy kis utánajárással és akarattal tudnál TE a Comodo nélkül élni, de mivel szerelmes vagy ezért tértél vissza.Valld be.Nem kell a kifogás, minden hibája ellenére a Comodo nevezetű menyasszony kívánatos Nálad. -
daimonion
senior tag
válasz
#18193920 #10363 üzenetére
Ott a Win Tűzfala .Az is ugyanolyan jó és ha az értesítések hiányzanak ott a WFC vagy a Tiny Wall. Egyébként meg aha jól emlékszem a Comodo Cloudnál is meg lehet csinálni azt hogy minden programtevékenységre rákérdezzen akkor meg sztem felesleges külön tüzfal mert a brutalra állított HIPS átveszi a szerepet.Hiszen minden programtevékenységre "ugrik"
-
daimonion
senior tag
De jó a szeme valakinek
A free-t raktam fel ami feltünt, hogy mikor bebootol a rendszer igen nehezen akar a tálcaikon megjelenni .Amúgy nem nagyon lehet észrevenni,hogy fennt van.Van Win 10-es UWP appja NANO SKY SCAN .Mást nem nagyon vettem észre rajta. Vírusokkal nem kisérletezem .Majd lefuttatok egy rendszerellenőrzést a Comodo CCE-vel -
daimonion
senior tag
Ez nem igazán oké egy tűzfalnál, mert amíg leszedem a régit és települ az új, mi védi a gépet? A Windows saját tűzfala ki van lőve, mert minek a kettő egyszerre...
A Windows tüzfalát szépen kapcsold be és majd a comodo ki fogja lőni. Azt már van is védelem arra a kb 1 percre míg feltelepül az új comodo3. Azért megpróbáltam, hátha az online telepítő leszedi valami mappába a teljeset, de ahogy elindítom, rögtön fenyegetőzik, hogy akkor most telepíted a GeekBuddy-t, a Dragont és mindent, amit ő akar. Nu, én itt kissé megriadtam és bezártam a cuccost, mert úgy éreztem, hogy nem találkozik az ő akarata az enyémmel.
Ezt valahogy rosszul csinálod ugyanis a Comodóéknál minden telepíthető plusz dolog mellett ott van egy kis négyszög amiből ki lehet venni a pipát, hogy ne lehessen feltelepíteni azt amit nem akarsz.
Egyébként tessék az offline installer
Comodo Internet Security Premium Offline Installer v10.0.0.6092 (Interim)
ez a 10-es
ez pedig az előző verzió
Comodo Internet Security -
daimonion
senior tag
Lehet,hogy elbeszélünk egymás mellett, mert egy rendszer reinstallnál Én mindig a gyártó oldalaira megyek, vagy ha védelmi progikról van szó akkor pedig a védelmi progik gyártónak a forumára ha ilyen nincs honlap.Nekem ez így természetes és ezért értetlenkedek ha a számomra egyszerű és evidens dolog bonyolultnak hangzik
-
daimonion
senior tag
Én már sokszor írtam és írni is fogom, hogy szerintem nem ördögtől való használni a különböző keresőket.google, Bing, Duck duck Go vagy stb.A Comodonál már sokszor írtam, hogy van fórum ahonnan le lehet tölteni a legfrisebbeket.Én azért szoktam mindig a Comodo forumát írni, mert ott akár a problémákra is válaszolnak.Ami nem utolsó dolog.Ha meg új verzió jelenik meg akkor vagy Blattida vagy más aki a forumon szokott járni mindig a legfrisebb telepítőket teszik fel.Ilyen szempontból akár ezt a Fórumot is érdemes nézni Comodo ügyben mint az egyéb softpedia meg ehhez hasonló oldalakat.
-
daimonion
senior tag
DE MIÉRT kellene azok az oldalak amiket írsz amikor a Comodo Forumáról regisztráció nélkül le lehet szedni MINDIG a legfrisebb telepítőt.Egyedül a beta dolgokhoz nem lehet hozzáférni reg nélkül.De ha valaki nagyon szeretne akkor kb 50 mp alatt kész és akkor a beta dolgokhoz is hozzájut.Miért nem használjátok az EREDETI forrásokat ?
SŐT még az AV databázishoz is hozzáférhettek offline ha kell.Softpedia meg egyéb marhaságok mikor a CF-en minden ott van Bah.
-
daimonion
senior tag
pont ezért nem érnek egy kalap szarnál többet ezek a tesztek, mert NEM A VALÓS tudását nézik a terméknek.Meghatároznak egy standardot azt jó napot.De ugye a CAv-ban is ahogy már előttem írták különböző profilok vannak egyébként meg baromira nem esne nehezére a tesztlabornak bekapcsolni a HIPS-t és úgy vizsgálni.De ugye az a kibaszott stabdard eljárás nem engedi.Mert mi van akkro ha pl a Kis-ben a Nodban a nortonban alapértelmezetten be van kapcsolva a Hips modul ? Akkor úgy vizsgálják.A CAV -ban nincs azt úgy vizsgálják.Mennyire mutat valós képességet egy ugyanolyan környezetben a két termék ahol az egyiknél be van kapcsolva a másiknál meg nincs ?Az átlag user meg nézi a teljesen valótlan pontszámokat és megállapítja, hogy a CIS-CAAV nem rossz.Mondjuk igaz egy Buherátor nevezetű egyénnek megfelel akkor gondolom másnak is.Ami tény, hogy a CIS-CAV kettős nem a mezei usereknek való akik nem tudják, hogy mit kapcsolgatnak ki be és nem zudják mi is az a HIPS vagy az Auto sandbox.
-
daimonion
senior tag
nem akarlak megbántani, de meg is érdemled ha ilyen aV test org -ra meg a többi szar testlaborra hagyatkozol a saját tapasztalat helyett. halkan megjegyezném, hogy a Comodo AV nem olyan középszerű csak, hogy a tesztlaborok pont nem úgy vizsgálódnak ahogy kéne.Pl szerény véleményem szerint általában kikapcsolt defense + al tesztelnek.Ha meg kikapcsolod az egyik rétegét mi értelme van a tesztelésnek ?
A Comodo AV egy igen igen erős termék csak ugye ne kapcsold ki a Defense plust az auto sandboxot s virusscope ot. Persze ha kikapcsolod őket akkor bizony középszerűvé sílányítod a terméket.Valahogy ezt teszik a tesztlaborok is már amelyik vizsgálja a terméket mert nemigen vizsgálják a tesztlaborok. -
daimonion
senior tag
megjelent a végleges Comodo Cloud Antivirus
LetöltésNekem meg az lenne a kérdésem, hogy mennyire normális dolog az, hogy ennyire lassú a vizsgálat a cuccosnál ?
40 perc alatt még csak 4 % nál jár pedig "csak a C meghajtót vizsgáltatom vele amin csak a Windows van és semmi más -
daimonion
senior tag
válasz
blattida #9825 üzenetére
végleges ccav január 12-én jelenik meg...
Hello Everybody !
I would like to inform you that our first major release date is planned for 12th of January for CCAV. Before this date, we are waiting for your wish / bug reports ; we're closely tracking them to provide you the best product !
Kind Regards
BuketAddigra a magyar nyelv is elérhető lesz benne ? esetleg itt nem lesz ?
-
daimonion
senior tag
Melih
CEO - Comodo
Comodo Cloud AV -- only 3 MB--- with full containment and sandboxing included« on: Today at 12:04:56 PM »
I love it already!!!! and its only alpha (CEO Edition
)
You guys are going to LOOOOOVVVVEEEEE it!!!
Sajnos ezzel csak ez a baj, hogy még CEO verziós alpha
-
daimonion
senior tag
válasz
Dévacsen #9702 üzenetére
securedns.dnsbycomodo.com/
Ez a hivatalos oldal itt nézelődj a szolgáltatással kapcsolatban. Ha regisztrálsz akkor több lehetőséghez jutsz -
daimonion
senior tag
válasz
Fandango #9626 üzenetére
Azért vitatkoznék Veled.Nem kerül minden oda viszont a program számára ismeretlen cuccosot vagy általa megbízhatatlannak tartott programok kerülnek oda..Szerintem nem rossz dolog ez Én pl még nem tapasztaltam semmi8lyen hátrányát ebből..Pl Nem ismerte a ATI Catalist driver exe-t.Berakta oda DE magába a progi futtatásában semmi gond nem volt..Én egy nagyon hasznos dolognak tartom ezt a funkciót..Sok kellemetlenségtől meg tudja óvni az embert.
-
daimonion
senior tag
válasz
betyarr #9608 üzenetére
a telepítésnél bizony ki lehet választani,hogy mi is települjön.Annyi a "bonyolultság" az egészben,hogy a testreszabás gombra kell kattintani és már ott is vagy három dologmál ami elött alapesetben pipa van.Maga a CIS aztán a geek buddy majd a chromodo.Az utóbbi kettö elöl pipa ki és máris csak a CIS települ.
ÉN a tüzfalnál mindent alap beállításokon hagytam semmi gondom nem volt úgy vele még a torrentekkel is. viszont a HIPS részt
ha akarod paranoidra állítod de akkor bizony sokat fog kérdezni
Antivirus résznél arra kell figyelni,hogy ha a heurisztikát az alacsonyról feljebb állítod akkor megnö az esélye a fals riasztásoknak. -
daimonion
senior tag
válasz
újraregelt #9571 üzenetére
Habár nem tölem kérdezted de általában ha heurisztika találat van akkor így néz ki a dolog hogy
Heur és utána a megnevezés -
daimonion
senior tag
-
daimonion
senior tag
BLATTIDA .légysziles ha tudsz válaszolj erre a kérdésre..
Comodoék ezt miért csinálják a böngészőkkel ?Comodo Dragon 36.1 is now available for download from comodo.com:
https://www.comodo.com/home/browsers-toolbars/browser.php
Noteworthy elements in the new version.
- Dragon has been upgraded to Chromium 36.0.1985.97.
- Adobe Flash stability and performance issues resolved.
- Improved PrivDog privacy tool feature handling and compatibility.
- New improved visual look with increased usability and performance from previous version of Dragon.
- Full support for Chromium Theme which often were broken in the previous Dragon.
- Refreshed application icon.
- Numerous bug fixes.Unlike the previous Chromium Secure release, all existing Dragon features have been implemented in this Dragon release.
Enjoy,
The Dragon Team.
Comodo Chromium Secure 36.1.1.3 is now available for download from the following link:
https://www.comodo.com/home/browsers-toolbars/chromium-secure-internet-browser.phpChromium Secure and Comodo Dragon both share the same amazing DNA built for speed, security and privacy. Our Comodo Dragon brand is aimed at our beloved loyal users and Chromium Secure is aimed at a wider audience for those who like the Chrome/Chromium experience but seamlessly want the Dragon DNA.
There were some known issues with Flash player and Comodo Dragon and these have been resolved in Chromium Secure and the new Comodo Dragon. An update of Comodo Dragon 36 will follow within the next few days.
Let us know which browser look and feel you prefer.
Enjoy,
Shane.
Ez most mire jó ? Ha esetleg más tudja az is válaszolhat..Miért kell két ugyanolyan böngészőt kiadni más más néven ? Esetleg valami különlegeset rejt a Chromium Secure böngésző a motorháztetö alatt ?
-
daimonion
senior tag
válasz
F_Zolee #9281 üzenetére
Nálam a 7-es verzió kék halált okozott de a 8-as béta már nagyon jól muzsikált ..A rendszerem win 8.1 update 1 64 bit ..Ezen semmi olyat nem csinált..Viszont Nálam elöjött egy dolog..Tuti valamit nem engedélyeztem valamit ugyanis a one drive-ot nem engedi elindítani..Valamit nem engedélyeztem tuti.
-
daimonion
senior tag
válasz
F_Zolee #9278 üzenetére
Van értelme.Ugyanis igen sok fejlesztés történt..Pl belekerült webvédelem javították a Virusscope ot
plusz
Újdonságok
Policy based automatic-sandboxingAbility to create automatic sandboxing rule based on various parameters such as file reputation, file origin, file source etc.
New default auto-sandboxing policy which is fine-tuned to isolate risky unknown applicationsHardware virtualization support
When Intel VT-x or AMD SVM Virtualization extensions are available, Enhanced Protection Mode makes use of these technologies and CIS operates at hypervisor level
Extended Logging
CIS can now send security and configuration events to Windows Event Logs
New UI theme
"Flat Tile" theme with updated icons and colors for better look and feel
Viruscope Recognizer grid in ASE
List of registered recognizers
Possibility to manage each recognizer state, turn it ON and OFFJavítva
Viruscope
Viruscope is now enabled by default, monitors more activities and works on sandboxed applications as well as not sandboxed ones.
Viruscope performance is improvedUser Interface
The advanced settings window has been redesigned to provide a better layout
Fixed
We have addressed many issues reported by our users in this release. Here are a selected fewEnabling Viruscope causes file sharing violations
Killing certain malware can cause BSOD
Certain keyloggers can sniff keyboard while sandboxed as partially limited
Office 2013 documents downloaded from the Internet sometimes cannot be opened inside sandbox
Microsoft Outlook cannot receive email inside sandbox
Multiple issues exploited by malware to bypass certain protections
Firewall blocks fragmented UDP traffic even if this option is disabled
Incompatibility between Cisco Anyconnect Mobile VPN and COMODO Firewall -
daimonion
senior tag
-
daimonion
senior tag
Vedd úgy, hogy szóltunk....
Egyébként a Comodo egy megbízható termék..Bugok mindig voltak benne, de nem olyan vészesek, hogy ne lehessen használni.Amúgy meg mindegyik progiban van valamilyen hiba.Számomra érthetetlen a HSZ-ed és értelmezhetetlen..Ha nem tetszik nem kell használni.. -
daimonion
senior tag
válasz
Vadászmenyét #9209 üzenetére
Ha comodo 8 bétát használsz tuti bug .Ha hetest akkor Blattida megmondja de valszeg ott is bug..egyébként meg miért nem használod a Win defendert meg a win saját tüzfalát hiszen szerinted úgy is olyanok mint a win defender.
-
daimonion
senior tag
válasz
Vadászmenyét #9206 üzenetére
Ahogy olvastam a vírusírtó topicban a válaszaidat..Neked ez a kombó Túl komoly ahhoz, hogy használd.
Fel fog ugrani egy csomó ablak amiről fogalmad sincs hogy micsoda és csak zavarni fogja a mindennapos munkádat..Akinél egy 360 TS ugyanaz a kategória mint a win defender annak ez a progi nem való..Elnézést az ezen stílusú válaszomért de csak az igazságot írtam le.
A Comodo IS egy olyan összetett és Ingyenes biztonsági csomag ami nagy hangsúlyt fektet az user interakciójára.és a kérdésre adott válaszok adják meg majd a IS valós védelmét..Na most mint írtam Nálad a 360 TS és a Win defender ugyanaz a kategória így a Comodo felugró ablakaira adott interakcióid is csak gondot okoznának a későbbiekben..Valamit nem úgy engedélyezel nem indul a progi nincs net stb stb és akkor jönni fogsz , hogy milyen Xar ez a progi...Ezt megelőzendő írom most ezeket a sorokat.Tehát Win Tüzfala és a defender böven elég lesz Neked -
daimonion
senior tag
CIS 8.0 beta a legújabb amit kiadtak..Miért van az Nála hogy teljesen friss Win 8.1 Update 1-en a processzorhasználata 55 % ? Ez valami hiba vagy miért pörgeti ennyire a procit ? Minden alapon van csak az antivirus van valósidejüre állítva
-
daimonion
senior tag
válasz
blattida #9188 üzenetére
Köszi az infót..Viszont újra leírnám, hogy ha valaki szépen belövi a szabályokat akkor pl a gyerek gépét szépen lehet védeni a honlapszűrővel...2 nap használat után annyit vettem észre hogy a honlap szürönél ha hozzáadott saját kategóriát akarom törölni akkor szépen összefossa magát a progi..Érteni kell ez alatt azt hogy kiirja hogy várjon és pörög pörög a cucc de semmi sem történik...Marad a jobb egérgomb ablak bezárás opció
azt a program ujraindítása -
daimonion
senior tag
válasz
blattida #9186 üzenetére
Ahan azt észrevettem de amíg pl a BD free vagy a forticlient vagy az adguard tiltja a Malware domain listen szereplö linket addig a Comodo még nem..Lehet hogy még nem akkorra az adatbázisuk ? Vagy csak saját honlapszürö cuccal dolgoznak vagy igénybe vesznek egyéb gyártók listáját ?
-
daimonion
senior tag
-
daimonion
senior tag
válasz
blattida #9183 üzenetére
GRATULA a fordítói munkáért ezer köszönet
még egy kérdés ez a honlap szürés hogyan müködik ? mert ÉN nem látom azt hogy csinálna valamit pedig be van kapcsolva..Ahol pl a BD free vagy a adblock jelzett vagy a forticlient ez meg sem mukkan
meg hogyan lehet itt fekete listára rakni egy weblapot vagy valamit ?? Nézegettem de még nem látom át sajnos
-
daimonion
senior tag
válasz
blattida #9180 üzenetére
Au új bétánál megjelenik már az állapotikon a tálcán ? Azért kérdem mert a 8-as verzió már hála istennek nem okoz rendszerösszeomlást Nálam..Azt jó lenne már használni újra egy kicsit..Mennyi Beta várható még ?
egyébként egy szolgálati kérdés a magyarosítást most már teljesen egyedül csinálod ?Hungarian - Blattida (present), Arkangyal (till Jul 2010)
-
daimonion
senior tag
Nálam nemcsak kék halál hanem összegyüjti az adatokat ujraindul..majd szintén kék halál összegyüjti az adatokat és ujraindul és ez megy egészen addig míg újra nem telepítem a rendszert
Comodo Secure ..Baromi gyors lett
Verzió: 36.1.1.3 viszont nem írja azt hogy beta ..Eltekintve a nevétöl igen jónak tünik a cuccos
-
daimonion
senior tag
válasz
daimonion #9166 üzenetére
Telepítettem a Comodo secure böngészőt és teljesen értetlenül állok a dolgok előtt..Igaz nem látok bele a böngésző lelkivilágába de így most átnézve kaptamm egy Chome Verzió: 36.1.0.6 böngészöt a "szokásos " comodo kiegekkel.. Még a beállítások is pontosan ugyanaz mint a Chome ban..semmi de semmi extra nem látható még a secure DNS bekapcsolási lehetőség sincs benne mint a dragonban
Priv dog
Comodo Web inspector
Comodo Media downloader
Comodo Drag and drop
Comodo socoial share button ezek maradtak ..
Mitöl lett ez Secure Browser...?passz...
-
daimonion
senior tag
válasz
blattida #9153 üzenetére
Én azt nem értem, hogy miért nem lehetett mindenzt Dragon Név alatt kiadni ??? Hisz a dragonnak is chromium az alapja és a comodo secure browsernek is igaz itt a 36.1-es az alap..Nem teljesen világos, hogy miért nem lehetett Dragon alatt csinálni ? Semmi olyan ujdonságot nem pakolnak bele ami indokolná a névváltást szerintem.. Ezen fórumbejegyzés sem tett tisztába számomra semmit..Esetleg tudsz valami Bövebb infót a változásokról amelyek olyan egetrengetőek hogy nem fértek bele a dragon brndbe ???
Nekem az a sanda gyanúm, hogy mint Dragon böngészőt nem nagyon akarták használni és úgy gondolták, hogy ha benne van hogy Chromium meg secure majd többen használják...lehet rosszul gondolom.
Hi Sanya,
Currently there are a couple of technical differences with Dragon having a feature list which is a superset of the features in Chromium Secure. Shortly this will disappear as we add the last couple of features to Chromium Secure (such as force SSL connections for sites visited) and we’ll be releasing a new version of Dragon too also based on this later Chromium codebase.
Did you install CS and take a look? Initially you’ll see they look very different.
For Comodo we want to currently keep the Comodo Dragon branding we add to our browser to reflect Comodo’s colours (just like this forum) and a lot of our user love it with things like Dragon logos as forums avatars and even desktop wallpapers. At the same time we’ve had a lot of demand from users and our partner distribution channels for a browser with the same look and feel as Chromium but with the same added value of Comodo’s DNA of security. This is where Chromium Secure comes in.
We’re just throwing this out there and gathering feedback from everyone to find out what people love and which suits them best.
Sanya, which do you prefer? The Comodo Dragon branding or Chrome/Chromium look and feel?
p.s. and of course Chromium Secure will have all the wonderful security and privacy features of Dragon, why would anyone want to use a browser without them
-
daimonion
senior tag
válasz
olivera88 #9059 üzenetére
ÉN Éppen most gyalultam le az egyik gépemről a CIS 7-et..Vagyis nem akartam de mivel 2 nap alatt kétszer kellett ujraraknom a Cis miatt így többször már nem akarok vele foglalkozni..Azt történt ugyanis hogy teljesen szűz windows 8.1 U1 re felraktam a cis 7 et..megcsinálta a frissítést ujraindítottam és ennyi.Mindent alapon hagytam nem is állítottam semmit..
Felraktam pár progit 360 browser TC-t 7 Zipet, Libre office-t ennyit. ..Plusz meg néhány metro appot...
aztán használtam a gépet kb 1,5 órát majd egyszerüen kiírta hogy a cis hogy leállt a cis biztonsági központja el akarom-e ibdítani a diganosztikát hogy kijavítsa a hibát..Nyomtam egy okét és akkor Összeomlott a windows..összegyüjtötte az adatokat majd ujraindult..ezt megcsinálta vagy 3-szor de mindig összeomlott és még a rendszervisszaállítással sem lehetett helyrerakni a rendszert...Na ezt tegnap és ma is megcsinálta..Azóta a gépemen nincs CIS és nem is jön elő az összeomlás...De az is érdekes hogy Win 7 alatt ilyen gond nincs...A Gépem egy A4 3400 as AMD APU 16 giga 1600 mhz ram meg egy gigabyte alaplap..minden optimálison és alapon..egyszerüen Nálam win 8.1-et bojkottálja a Cis vagy nem tudom ÉN vagyok a hülye hozzá.
-
daimonion
senior tag
válasz
blattida #9041 üzenetére
Ahan értem világos..De az azért nem megy a fejembe hogy mi a francért kell megoldani a progikat..mert pl ennél
hiába jelöltem be azt hogy nem akarom a segédprogikat egy speed boostert vagy mit feltelepített..A telepítés közben meg folyamatosan jött a Quihoo tól a vörös felugró abalk hogy adware meg generic trojan meg stb stb..vagy négy ilyet törölt a progim..
Na mindegy konvertálásra ugysem ezt a progit használom -
daimonion
senior tag
na ja kíváncsiságból Én is feltelepítettem ugye download managert használ leszedett valamit a proginál kiixeltem, hogy nem kell valami speed booster vagy mi kb 4 szer fogadtatta el a szerződési feltételeket aztán meg a 360 IS -em már ugrott is jelzett itt az eredmény ..Heurisztikus volt a risztás
Type:
HEUR/Malware.QVM06.GenDescription:
Trojans often attack through vulnerability, bypassing the system defense to destroy your data. 360 Security Center has detected this file is Trojan.Generic, it is recommended to resolve it immediately.Scan engine:
360 Cloud EngineFile path:
C:\Users\László\AppData\Local\Temp\dlm7EFF.tmp\movtomp4_setup.exeFile fingerprint (MD5):
3e94aa3979e30e82eb613466d6acb5fd -
daimonion
senior tag
válasz
toto0569 #9002 üzenetére
jó a K9 de ha windowsod van miért kell külső program ???
MIcrosoft CSALÁDBIZTONSÁG ..Pont erre találták ki teljesen részletesen tudod szabályozni a gyermeked netezését plusz még értesítést is kapsz arról, hogy a gyermeked éppen milyen "csunyaságot" akart megnézni..Plusz még a netezési idejét is szabályozhatod teljesen részletesen és INGYENESEN..ha jól tudom már a Vista Óta szerves része a családbiztonság a windowsnak..
-
daimonion
senior tag
most már nálam is jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest