- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
újraregelt
tag
válasz
blattida #9550 üzenetére
Köszi, bár most kezd végképp összekuszálódni bennem a dolog
A szóban forgó cygwin binárisok azt hiszem, eléggé közismertek/sokan használják őket. A jelenlegi verzió úgy emlékszem, tavaly szeptemberben készült, én (közben megnéztem) március 28-án küldtem be őket, azóta is "unrecognized" a fájlok egy része (valamennyi beküldött). Viszont van olyan cygwin-hez tartozó .exe, nem is kevés, amikkel nincs gondja... Hm... ahogy elnézem, ezek régebben készültek... A mintty.exe pl. 2013-as, az megbízható.
Szóval kicsit furcsa, hogy egy ilyen, viszonylag népszerű szoftver alkatrészeit problémásnak minősíti.Ugyanakkor, bár már milliószor futtattam rajta víruskeresőket élő rendszeren is, pendrive-ról bootolva és nem találtam semmit, valami mégsem stimmel a gépemmel. Időnként iszonyatosan lassú, látszólag indokolatlanul, a Comodo virtuális desktopja úgy lefagyasztja a gépet friss telepítésű windows esetén is, hogy csak áramtalanítva tudok továbblépni stb.
Szóval azért bennem van, hogy esetleg mégis neki van igaza és az a bash.exe, amit megpróbálok megnyitni, futtatáskor már nem egészen ugyanaz, mint amit a virustotal.com-ra feltöltöttem. Úgy értem: még a DOS-os időkben, egyes vírusok képesek voltak olyan disznóságra, hogy ha csak olvasni próbáltam a fájlt, akkor az eredetit mutatták, ha viszont futtattam, akkor benne volt a vírus is. Feltételezem, a mostani kártevők is tudnak ilyen ocsmányságokat. Erre a paranoiára még rátesz egy lapáttal, hogy a bash.exe minden futtatásakor Backup és Restore privilégiumokat kér a Defense+ szerint (ami nekem nem sokat mond, de mi a fenére kell egy bash-nek bármiféle extra privilégium?)
Hogy miért zavar? Részben azért, mert jó lenne tudni, hogy csak a Comodo reagál lassan vagy valóban gázos a rendszerem, részben meg azért, mert Safe mode-ra állított HIPS esetén folyamatosan pofázik, ha cygwin-t indítok és kb. hatvan-hetven kérdést kell leokézni, hogy elinduljon a shell, permanensen megbízhatónak jelölni meg a fentiek miatt nem merem...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Gumi és felni topik
- BMW topik
- Gaming notebook topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest