- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
olivera88 #10804 üzenetére
Erre már én is panaszkodtam, hogy teljesen privát, belső használatú oldalakra is visít, és nem is ad lehetőséget az átjutásra -- ami azért elég érdekes viselkedés egy programtól. Az, hogy túlbuzgó, még nem feltétlenül baj -- de az, hogy ő bírálja felül a felhasználót, már elég dühítő.
MaCS
-
blattida
nagyúr
válasz
olivera88 #10803 üzenetére
Igen.
A belső programfrissítőn keresztül még nem, ha szeretnéd frissíteni, akkor mentsd le a jelenlegi konfigod, távolítsd el a mostani cis-t a gépedről, majd a legfrissebb változatot telepítsd, végül importáld be a lementett konfigod.
A secure dns szolgáltatásuk részéről ez nem bug, hanem fícsör. Amennyiben nem szeretnéd használni, állítsd vissza a windows dns kiszolgáló beállításait az alapértelmezett automatikusra.
-
Addel
senior tag
válasz
olivera88 #9804 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy akkor ír sokat, ha tömörített fájlokat vizsgál és azokat kitömöríti temp-be, emiatt nálam az ütemezés ki is van kapcsolva, mert egy teljes vizsgálatnál ~25-30GB ír az SSD-re.
Mondjuk azt jobb lenne ilyenkor, ha rendelkezésre áll elég memória(mint pl. nálam 16GB), csak abban dolgozna, de majd egyszer talán eljutunk ide is. -
-
eax1650
aktív tag
válasz
olivera88 #9604 üzenetére
Én is egy régivel kezdtem, ami a D meghajtómon volt még korábbról. Ez frissült a legújabbra folyamatosan ikonostól adatbázisostól. Kikerülhetetlen?! Az már biztos, hogy a 2 nappal ezelőtti, legutolsó tette be a kaput. Nagyon megszoktam és bíztam benne! Talán van valami szabály, amit ismerni kéne!
-
mazza
tag
válasz
olivera88 #9545 üzenetére
régen amikor használtam az ESET-t, mintha az megtartotta volna rátelepítéskor, de nem biztos, gondoltam egy próbát megér itt is, persze exportáltam előtte a beállításokat
összességében eddig gyorsabbnak tűnik a kezelőfelülete és talán a HDD-t sem tekeri már annyit
az az éles hang pedig engem mindig megijesztett.. -
újraregelt
tag
válasz
olivera88 #9520 üzenetére
Nálam a cygwin és az ActiveState python esett áldozatul ennek.
De az is furcsa, hogy a HIPS szerint olyan jogokat kér pl. a cygwin bash.exe (Backup és Restore), olyan registry adatokhoz kér írási jogot, amit nem tudok összeegyeztetni a működésével. Ugyanez igaz a pythonw.exe-re is. -
blattida
nagyúr
válasz
olivera88 #9496 üzenetére
Lett belőle virtuális futtatás, de az sem általános, mivel kategóriánként más és más a beállítása. A korlátozott, limitált stb beállítások a Korlátozott futtatás alá kerültek, beállítható módon. Pont ezért is sokkal jobb a nyolcas sandboxa, mint a korábbiak, mivel tökéletesen beállítható, testre szabható, nem kell megalkudni védelmi/használhatósági szempontból.
Bővebben -
riki
senior tag
válasz
olivera88 #9485 üzenetére
Szia.
Az ,hogy nem indul el egy két programod,valószínűleg az okozza ,hogy a védelem feketelistára tette a háttérben. Kicsit lassan dolgoznak az automatikus fehér lista kiadásán ,ezért ezt neked kell megtenned,ha biztos vagy a program tisztaságában.Majd újra inditani a rendszert,csak akkor érvényesül a dolog. Nem is értem miért nincs központi tudat ,mint az Agnitumnál, ott szinte órák alatt fekete vagy fehér listára kerül egy állomány. Én most tesztelem a 8 verziót. 3 éves ! winre tettem, és e problémán kívül, maximálisan megvagyok vele elégedve. Szerintem ,még nem az átlag felhasználók játékszere. -
blattida
nagyúr
válasz
olivera88 #9485 üzenetére
A következő build megjelenési ideje már kitolódott legkorábban április elejére, illetve, ha közben ismét lesz egy hibajavító kiadás, akkor addig, valamikor majd megérkezik.
Idézem is:
Please note that we're working on new AV engine and will come up with it by Next Release! which will be realised by beginning of April. So we have focused on performance as well as new features nowadays. I can assure you that we will bring out a version with the best AV engine performance !Erre a szuper teljesítményre és fogyasztásra azért még befizetek...
-
blattida
nagyúr
-
Dévacsen
senior tag
válasz
olivera88 #9463 üzenetére
Az uj verzió(registrar registry manager) a 7.70 es valamiért hibásan működött nálam is,kijelöltem törlésre a dolgokat,jobb klikk az egérrel,így szoktam kijelölni az összes sort,törli,aztán megint lefutatom a keresést és ott vannak a bejegyzések,ezért kerestem egy régebbi verziót,7.60 as, ez jól működik,nem tudom hol találtam,de nem volt egyszerű,mert már minden oldal az ujat dobja ki.Amiket leírtam feljebb próbáltad már?Azt is meg lehet próbálni hogy csinál az ember egy diagnosztikát a cis -el,lehet kijavítja a hibás eltávolítást,és utána le lehet szedni rendesen.A mappák törlésénél ha valamelyik hivatkozik arra hogy egy folyamat használja,meg lehet próbálni a feladat kezelőben kézzel kilőni a folymatot,hátha engedi,és utána törölni a mappákat.Több tippem nincs.
-
Johnny Cage
addikt
válasz
olivera88 #9339 üzenetére
folyamatosan frissen tartottam (hogy konkrétan melyik volt fenn ezelőtt, build-re pontosan, azt nem tudom).. de egyébként szűz telepítéssel is ugyanaz. HIPS, proaktív mód ki-be kapcsolgatása nincs hatással a jelenségre.
..nekem egész eddig nem volt gondom vele, amíg le nem frissült erre az újabb build-re.. fél napja szórakozok vele és őszintén szólva kezd elfogyni a türelmem.
-
Johnny Cage
addikt
válasz
olivera88 #9334 üzenetére
Ugyanez a helyzet nálam is. Comodo firewall-t használok, eddig pöpecül működött. Tegnap azonban lefrissítettem 8.0.0.4344 build-re. Azóta a CFW folyamatosan megfagyasztja a rendszert, hol fel tud állni a win, hol nem.. task manager, böngésző, egyéb alkalmazás megnyitása 5-ből 3 alkalommal teljesen hazavágja a windows-t (lemerevedik, num lock reagál, egérmutató mozog, de még a task manager-t sem bírom előhívni)..
Még egy érdekesség: amióta az új build-et használom, azóta speedfan, CPU-Z a processzorból csak 1 magot lát (!!).. ez volt az első dolog amit kiszúrtam, utána kezdődtek a fagyások.. CFW teljes, alapos leírtása-újratelepítése nem oldotta meg a problémát. Van valakinek ötlete? Melyik build-ig menjek vissza, amelyik biztosan jól működik?
-
daimonion
senior tag
válasz
olivera88 #9059 üzenetére
ÉN Éppen most gyalultam le az egyik gépemről a CIS 7-et..Vagyis nem akartam de mivel 2 nap alatt kétszer kellett ujraraknom a Cis miatt így többször már nem akarok vele foglalkozni..Azt történt ugyanis hogy teljesen szűz windows 8.1 U1 re felraktam a cis 7 et..megcsinálta a frissítést ujraindítottam és ennyi.Mindent alapon hagytam nem is állítottam semmit..
Felraktam pár progit 360 browser TC-t 7 Zipet, Libre office-t ennyit. ..Plusz meg néhány metro appot...
aztán használtam a gépet kb 1,5 órát majd egyszerüen kiírta hogy a cis hogy leállt a cis biztonsági központja el akarom-e ibdítani a diganosztikát hogy kijavítsa a hibát..Nyomtam egy okét és akkor Összeomlott a windows..összegyüjtötte az adatokat majd ujraindult..ezt megcsinálta vagy 3-szor de mindig összeomlott és még a rendszervisszaállítással sem lehetett helyrerakni a rendszert...Na ezt tegnap és ma is megcsinálta..Azóta a gépemen nincs CIS és nem is jön elő az összeomlás...De az is érdekes hogy Win 7 alatt ilyen gond nincs...A Gépem egy A4 3400 as AMD APU 16 giga 1600 mhz ram meg egy gigabyte alaplap..minden optimálison és alapon..egyszerüen Nálam win 8.1-et bojkottálja a Cis vagy nem tudom ÉN vagyok a hülye hozzá.
-
blattida
nagyúr
válasz
olivera88 #9049 üzenetére
Ahhoz, hogy valóban nyom nélkül el tudja távolítani (erre jobban rámentek a hatos megjelenése óta), ahhoz lehet, hogy más folyamatokat is ki kell iktatni, mert például, ha a böngészőn keresztül töltötted le, akkor a böngészőben lévő letöltési és temp adatokat is törölné, ahhoz meg az a legegyszerűbb, ha újraindíttatja a rendszert, mert azt nem fogja tudni kiírni neked, hogy a nyom nélküli törléshez lődd ki az xy böngészőt vagy az intézőt stb.
Morrowind
Nincs mit.
Ezek szerint Te 2009 óta használod a cis-t. Én egy kicsit korábban kezdtem, 2008-ban, akkor jelent meg, bár a tűzfalukat már 2006 óta használom és az av-jük is sokszor volt nálam a 2006-os megjelenése óta.
Miért maradtál mellette? -
Fandango
veterán
válasz
olivera88 #8950 üzenetére
COMODO Internet Security/Antivirus/Firewall 7.0.317799.4142 is released.
Fixed
Alerts are blocked while there pending notifications – This may cause some users to observe blocked Internet, delayed alerts or sometimes freezes
Downloaded documents could not be opened in sandboxed Office 2010
Windows 8.1 update sometimes fail if Viruscope is enabled
BSOD while manually uninstalling inspect.sysbakker nem frissitettem es megeloztek
-
blattida
nagyúr
válasz
olivera88 #8950 üzenetére
Most, egy órával ezelőtt jött ki a legfrissebb build: 7.0.317799.4142
Csak javításokat tartalmaz:- Alerts are blocked while there pending notifications – This may cause some users to observe blocked Internet, delayed alerts or sometimes freezes
- Downloaded documents could not be opened in sandboxed Office 2010
- Windows 8.1 update sometimes fail if Viruscope is enabled
- BSOD while manually uninstalling inspect.sysUgyan elvileg nincs közöttük a Te problémád, de hátha...
Az ötös-hatos változatot használók számára holnap lesz elérhető a frissítés.
-
blattida
nagyúr
válasz
olivera88 #8939 üzenetére
Esetedben nem érdekes, mert hetest használsz. Nem voltam elég figyelmes.
A windows javítása is lehet a problémád megoldása, de ehhez szükség van egy win telepítőlemezre, ahol a bootolást követően a javítást választod, majd az indításkori automatikus javítást, amennyiben nem akarsz vagy nem tudsz a parancssorral bajlódni. -
-
Krystal_s
addikt
válasz
olivera88 #8932 üzenetére
Így már egészen más a helyzet. Azt hittem a CIS6 frissítése után jött elő a jelenség a 7-es verzióban.
Azt kéne megnézned, ha törlöd CIS-t, akkor a beépített Win tűzfal működik normálisan? Aztán feltenni külön csak valamilyen tűzfalat, hogy az menne-e, lehet az akár CIS5, Outpost, hogy megtudd a Win hálózati beállítások sérültek-e. Talán valamelyik helyreteszi, de elszomorító, hogy a programok többségének mennyire rossz a saját eltávolítója, szemetet hagynak fent, vagy olyat is törölnek, amit nem kéne. Nálam van rendszeresen mentés, de van olyan gépem, amin 3 éve CIS-t használok és nem áll szándékomban se új rendszert telepíteni, se egy 3 évvel ezelőtti CIS nélküli állapotot visszaállítani. Bízom benne, hogy CIS-ről CIS-re nem lesznek gondok az új verziókkal. -
gyugyo79
addikt
válasz
olivera88 #8920 üzenetére
Szia, esetleg néz rá, hogy a kapcsolat tulajdonságainál (hálókártya) ott van a listában a Comodo Internet Security Firewall driver és be van a pipálva. Mert pld. nálam a T-s mobil sticknél van az hogy semmi sem működik amíg azt ki nem veszem tehát nálam annál az fixen ki van lőve csak úgy tudom használni igaz ilyenkor nincs tűzfal védelem sem de legalább van internet. Nálad viszont ha az nincs ott akkor bármit állíthatsz a Comodoban az úgyse fog működni az adott hardveren keresztül.
-
szeky81
tag
válasz
olivera88 #8918 üzenetére
Hali!
Volt itt róla szó korábban, de lehet nem hozzád tartozott.. Ajánlottak egy CIS6 takarítót, itt linkelve is volt. Én azzal pucoltam egy Your uninstalleres eltávolítás után. Csak fontos!!! Rendszergazdai jogosultsággal kell(ett) indítani!!! És elvégezni mindhárom menüpontot. Én Win7 x64 en tolom és minden okés. -
L7wy
őstag
válasz
olivera88 #8867 üzenetére
Praktikusabb uninstall után futtatni. A sima uninstall töröl amit töröl, ez utána még kipucolja amit szerinte kell. Ha csak ezzel a bat fájllal törlöd, akkor fennáll a veszélye annak, hogy a bat fájl se tökéletes, és mégis maradhat valami szemét. Persze ez csak elméleti dolog, de szerintem így a szabályszerű.
-
-
-
blattida
nagyúr
válasz
olivera88 #8793 üzenetére
Ha a korábban említett beállítások mellet tevékenykedik a kérdéses plugin, annak lenne következménye a cis-en belül is és lennének eldöntendő kérdések is, ha csak nincs megbízhatónak jelölve és minden tevékenysége engedélyezve, egyéb esetekben csak felhasználói vagy programhiba lehet az ok.
Elküldheted, de már jó ideje nincs cis a gépemen és egyelőre nem is akarom fölrakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konteó topic
- Robogó, kismotor
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged