Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali újabb CLT nincs?
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A widgeten nem találtam őket, és bevallom még nem mélyedtem el benne, csak feltettem. A korábbi verzióban onnan indítottam őket, ezért hiányoltam. Akkor minden rendben, köszi a helyre igazítást.
-
Úgy látom, hogy pár dolog azért kikerült belőle, mint pl. a virtuális asztal, az elkülönítő, a biztonságos vásárlás indítása a widgetről.
Virtuális asztal és elszigetelő ugyanúgy benne van (nem tudom, honnan van ez az infó, hogy kikerültek belőle...
), a biztonságos vásárlás (Secure Shopping) az valóban kikerült a Free-ből (az sajna nem rémlik, hogy a widget-ben ott volt-e valaha avagy sem, mert sosem használtam), de külön letölthető és telepíthető. Comodo Secure Shopping -
Semplar
őstag
Nálam is a régi stabil verzió van fenn, semmi gond vele.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dell notebook topic
- Milyen routert?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Opel topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Witcher 1 Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), a biztonságos vásárlás (Secure Shopping) az valóban kikerült a Free-ből (az sajna nem rémlik, hogy a widget-ben ott volt-e valaha avagy sem, mert sosem használtam), de külön letölthető és telepíthető.