- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- UHD filmek lejátszása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
quailstorm #11012 üzenetére
Vagy a Comodo Cloud AV, esetleg Panda Free, de első körben a BD-t kéne sok memóriát zabál de elvileg ezzel oldja meg a kisebb HDD és CPU terhelést.
-
Cs1csó
titán
válasz
quailstorm #11010 üzenetére
Ilyen idős a számítástechnika iránt kevés affinitást mutató személynek bőven elég lenne Windows 10 esetén a Defender vagy esetleg a Bitdefender Free, na azzal nem nagyon kell foglalkozni.
-
-
Cs1csó
titán
Melyek korlátozták a netsebességedet vagy inkább úgy kérdezem mely programokat próbáltad már és MIKOR?
Ezeket próbáld:
- Avast Free - egy HARDCORE torrentes netét kihajtja rendesen - nem tudom te tolod olyan keményen mint ő :
[link] mad erre válaszoltam neki és a teszt után: [link]- Comodo Cloud AV
- BD free - mint írta az is jó csak fapadosHa kell a tűzfal GUI akkor : Windows Firewall Control (bal oldalt le lehet tölteni a magyar nyelvi fájlt és akkor azt beillesztve a telepítési mappába a program magyar lesz.)
-
Cs1csó
titán
Ha a Windows 10-re telepíted a CIS-t - vagy bármilyen más rezidens védelmet - akkor a defender automatikusan kikapcsol. Természetesen ha eltávolítod a CIS-t csinálsz egy gép restartot akkor a Windows automatikusan visszakapcsolja a Defender-t.
Tehát MANUÁLISAN nem kell csinálni semmit.
-
Cs1csó
titán
válasz
alratar #10917 üzenetére
A legjobb lenne úgy beállítani, hogy KÉRDEZZEN ha valamit nem ismer, hogy most akkor sandbox-ban futtassa vagy normál módon vagy ne engedélyezze. Ez a legjobb megoldás, hozzáértőbb felhasználóknál mert nagyobb kontrollt kapsz ugyanis ha valami számodra tuti biztosan tisztának tartott dolgot sandbox-ban futtat telepít akármi abból még gond lehet.
-
Cs1csó
titán
A CIS-t hogy lehet TELJESEN kikapcsolni (időlegesen) ? Tehát bármit el tudja indítani mellette anélkül, hogy jelezne.
-
Cs1csó
titán
Aki használja a legfrissebb 11-eset meg tudja mondani hogy megoldották e biztonsági központos hibát - a túl sok ideig gondolkodik gép hogy jó e a védelem?
-
Cs1csó
titán
válasz
blattida #10861 üzenetére
Nem csak hibát ír a tálca ikon hanem a defender központ megnyitásánál látszik, hogy a VÍRUSOK ÉS VESZÉLYFORRÁSOK ELLENI VÉDELEMNÉL és a TŰZFAL HÁLÓZATVÉDELEMNÉL malmozott a gép gondolom visszajelzésre várt a comodo vírusírtó és a comodo tűzfaltól. Tehát nem csak esztétikáról van szó. Amúgy hosszabb tesztbe nem mentem bele annyi érdekes volt hogy tiszta telepítéssel próbáltam és amikor fent volt a CIS telepítési hibával futott le a LibreOffice telepítője.
Emlékszem a Kasperskynél fakadtak ki hogy nem lehet rendes védelmet írni a windows 10-re ahogy látom ezzel más is szenved akár az Avast is.
Nem tudom véletlenül mikor lesz következő "stabil" build a CIS-ből? A legutóbbi is egy HOTFIX volt 4 hónapja.
-
Cs1csó
titán
válasz
Dumi86 #10858 üzenetére
Az Avast Free-nél nincs ilyen. A Panda Free még érdekes: van hogy meg sem jelenik a biztonsági központ ikonja. Ha javítják - CIS - akkor megint kipróbálom.
A Comodo és az Avast is tanulhatna egymástól:
- Comodo-nak pikpakk egy kattintásra azonnal megnyílik hiba nélkül GUI-ja
- Az Avast-al röccenés nélkül jelenik meg a biztonsági központ tálcaikonjra biztonságos állapotot mutatva -
Cs1csó
titán
Tisztán telepítettem a 1803-as Windows 10 Home 64 bites verzióját és feltettem rá a CIS, csak az alap dolgokat tehát a tűzfalat és az antivírust, a comodo böngésző, és a többi dolog elől VPN DNS stb. kivettem a pipát tehát csak ezek települtek. Az lenne a kérdése, hogy újraindítás, vagy bekapcsolás után a windows defender biztonság központ tálcaikonja egy jó ideig - percekig - azt jelzi hogy valami hiba van (piros alapon x ) és csak egy idő után vált át a (zöld alapon pipa) minden rendben állapotra.
Amikor megnyitom a defender központot akkor a víruskeresés és a tűzfal résznél folyamatosan keres.
Ez általános vagy nálam lehet valami?Mint írtam tiszta telepítés semmilyen egyéb mahinálás nem volt, korábban Avast le majd CIS fel már belakott rendszernél is ugyanezt csinálta.
-
Cs1csó
titán
válasz
Tetete1 #10716 üzenetére
Már régen foglalkoztam a két termékkel, de egy marginális különbség van: a CCAV nem tartalmaz tűzfal modult míg a CIS igen.
A CCAV ahogy nevében is benne van egy cloud av azaz a vizsgálatokat internet kapcsolat esetén a felhőben végzi tehát a comodo szerverein. Ha jól tudom ez alapvetően a CIS-nél is így van már hiszen ha valamit nem ismer akkor szerintem a CIS is a szervereknek küldi ellenőrzésre.A CCAV-t ajánlanám.
-
Cs1csó
titán
Jelenleg Comodo néven 3 termék is fut:
- Comdo internet security
- Comodo Cloud Antivirus
- Comodo AntivirusAlapvető koncepció Comodo esetén, hogy nem az adatbázis alapú tudásban bíznak hanem a különböző viselkedés formák figyelésében, és az ismeretlen alkalmazás esetén az izolált futtatásban hisznek.
Elméletileg ez a helyes út - tehát amit ismerünk azok között van bizonyítottan jó vagy rossz "program" az ismeretlenek pedig - ameddig nem bizonyosul be hogy kvázi jó, megbízható - beazonosításig rossznak vannak minősítve - korlátozott, izolált futtatás stb.Ami a gond, hogy folyamatos a panasz a különböző működési anomáliákra. Sajnos a nagy kedvencem az Avast free av is kezd lassan egy bug halmazzá válni. Egyre kevesebb a stabil védelem ingyenes és fizetős fronton egyaránt.
Amennyiben próbát akarsz tenni akkor a Cloud AV-t ajánlom, kevésbé tolakodó működésű.
MaCS_70 írta, majd el is fejeltettem "Kicsit túlbuzgó..." ez is abból fakad amit írtam, hogy amit nem ismer azt kapásból izoláltan akarná futtatni stb. hiszen mive nem ismeri ezért lehet kártékony is. Ilyen programból bőven, mármint amit nem ismer a Comodo.
Még annyit a végére: a vírusírtó topik összefoglalójában nem ok nélkül a legajánlottabb 3 ingyenes között ott van a Comodo - az Avast free, és a 360 TS - mellett.
-
Cs1csó
titán
válasz
savior #10464 üzenetére
Több különbség is van és látom még comodo témában jobban benne lévők nem válaszoltak úgyhogy megpróbálom nagyvonalakban:
A CCAV egyszerűbb, és nincs benne tűzfal modul, mivel felhőben kommunikál ezért kb. hasonlóan megfog bármit minta CIS, ha valami nemtetszik neki ha jó tudom jelez vagy automatikusan sandbox-ban futtatja. Az egyszerűsége (nem gyengeség) miatt érdemes a CCAV-val próbát tenni. -
Cs1csó
titán
válasz
#18193920 #10352 üzenetére
Ha stabilitásra vágysz - tipp - talán próbáld ki az AVIRA-t elég komótosan fejlesztik sem a GUI-t sem a különböző funkciókat nem variálják stb. Nálam nagy kedvenc az AVAST FREE aminek a mostani verziója már túl van vagy 4 hibajavítós builden tehát elég stabil.
Fizetősnél jókat szoktak mondani az ESET-re nem feltétlen kell tűzfalas verziója simán elég az antivirus verizó a tűzfalakat túlértékelik, legalábbis amiket a vírusírtók mellé csomagban adnak.+ fontos lehetőleg tiszta telepítés tehát a korábbi kergetők nyomait próbáld pl. ccleaner registry pucolójával is eltávolítani és a központi takarítóját is lefuttatni esetleg a bennragadt dolgokat kézzel eltávolítani, és persze közben egy két gép restart sem árt. én ezekben hiszek.
-
Cs1csó
titán
válasz
blattida #10326 üzenetére
IGEN, természetesen. Más termék esetén ilyen kijelentést tenni nem lenne helytálló, persze a szoftvereknél is jöhet ahogy írtam egy-két rosszabb build de nem ez a jellemző (ELMÉLETILEG ami újabb az jobb - pl. tv, pc, telefon, autó stb. hiszen modernebb, a korábbi hibákat megoldották - persze mindig keletkeznek újabbak - GYAKORLATBAN: ugye a vállalatok pénzéhsége, gátlástalansága miatt hiába több valami tudásban ha silányabb a minősége)
-
Cs1csó
titán
Szerintem mindig, mindenből érdemes a legfrissebbet használni (ne keverjük be ide a vállalati rendszereket vagy kényesebb szoftvereket hardvereket ahol a frissítés maga a kockázat.)
(#10318) Semplar - hozzászólásából ahogy írta is "Egy kis retro." nosztalgiát éreztem, nem gondoltam, hogy még használja is.
Ha valamiből a legfrissebb nem jó akkor érdemes visszatérni a korábbira és várni ha tartósan nem javul - a következő egy-két build - akkor pedig váltani valami helyettesítő termékre.
Pl. a 2011-es 2.2.1-es utorrent óta lejtmenet van de attól még nem fogok használni egy 6 éves klienst, már rég dobbantottam másikra.
Vagy aki még mindig a 2001-ben megjelent windows xp rabja.
-
Cs1csó
titán
válasz
blattida #10284 üzenetére
Gyanús nekem, ha PERFEKT lenne ez a felhő dolog - valkűr vagy ahogy nevezik mindegy - akkor a komplett védelmi szegmenst átvariálják a sima AV megszűnik és a CIS-ben is a sima av rész lecserélődet a cloud rendszerre. Vagy marad a cloud és CIS nem lesz más mint a cloud + tűzfal. Hips stb. nem is kell a valkűr ezt megoldja.
-
Cs1csó
titán
Egy apróság azért nagyon tetszika CCAV-ben ha rákattintok a tálcaikonnál a megnyitásra vagy akár simán kétszer az ikonra azonnal megnyílik az AVAST-éknál ez a legújabb buildekben már nem megy van is rá panasz. (anno a CIS is borzasztóan lassan nyílt meg.)
-
Cs1csó
titán
Tetszik bár a korábbi kipróbálásnál is meglévő "DIGITÁLIS ALÁÍRÁS HIÁNYA" szöveg a legutolsó beta telepítése közben előjött. Ezt mire véljem? Ennyire amatőrök?
-
Cs1csó
titán
Üdv! Mit lehet tudni ennek a COMODO CLOUD AV-nak a védelmi képességeiről? Böngészési forgalmat figyeli? Kipróbálásra még a stabilat vagy ezzel az új sokat kecsegetető bétával is lehet egy próbát tenni. Kiváncsi lettem. Válaszokat előre is köszönöm.
-
Cs1csó
titán
Offline telepítőböl még csak ideiglenes van. Szerintem érdemes lehet kipróbálni de sajnos ahogy itt is visszaolvasol - mindenképpen tedd meg vagy pár oldalt legalább - láthatod, vannak anomáliák de mivel sok újdonság van én ha CIS-t használnék mindenképpen belevágnék. Ha megteszed szerintem kockáztatnod kell és nem rátelepítést választani, hanem gyaluld le a régit és utána tedd fel az online istallerrel, tisztán.
-
Cs1csó
titán
Passsz hogy mikor de írtam, ha kijön a CIS 10-es akkor felteszem és kijött, pesze meglepődtem, úgyhogy tolom is fel, az első izgalom már meg is volt valami security driver vagy minek nincs digitális aláírása ezért nem telepíthető na mindegy még tölti le az adatbázist majd kiderül.
-
Cs1csó
titán
válasz
blattida #10134 üzenetére
Ott a pont, a szombat estét szeszes italok fogyasztásával töltöttük a barátokka és másnaposan ültem le a gép elé, mire rájöttem hova irtam már lejárt a szerk idő, - akartam rajta valamit módosítani és nem találtam a virkergető topikban akkor esett le hogy hova írtam - mindegy de tényleg vicces. duplán.
Lenne egy kérdésem, a CIS stabil verziója a 8-as és most 10-es béta jött ki hogyisvanez? A CIS-el egy kicsit lemaradtam, valamit rosszul tudok?
-
Cs1csó
titán
Csúcs, az avast fórumon az AVG bétáját ajánlják tesztelésre, értem én hogy összebútoroztak de ez akkor is vicces.
-
Cs1csó
titán
Az ipv6 kérdéshez nem értek, de amiket említettem azok ingyenesek és sokkal egyszerűbbek mint a CIS tehát ha a CIS-el elboldogulták ez a két kergető gyerekjátéknak fog tűnni.
A CIS-nek sohasem az adatbázis volt az erőssége mint pl. egy AVIRA-nak - ha jól tudom ebben erős - hanem a viselkedéselemző része, ami ha elég szigorúra van konfigurálva akkor nemigen tud lefutni semmi amiről nem értesít előbb rendszer, ezért macerás a CIS, bár szerintem inkább az elején ahogy megismeri a programjaidat stb. utána kb. ugyanaz az érzés mint bármelyik kergető. -
Cs1csó
titán
Bocsi, kicsit trollkodásnak tűnhet, de pihenj egy kicsit, pihentesed a COMODO projektet is egy ideig - tegyél fel valami más pár hét múlva - talán - megoldják és visszatérsz. Én ezt eljátszottam már a CIS-el az AVAST-al és s 360TSE-vel is. Most épp AVAST-ot használok ami marad is addig ameddig megint el nem rontanak valamit, vagy nem variálnak valami olyasmit amit nem kellett volna.
-
Cs1csó
titán
válasz
daimonion #9977 üzenetére
A Comodo fórum jó én is fent vagyok nincs vele gond, de akkor sem tartom a legjobb megoldásnak az igazán átlag felhasználóknak hiszen különböző topic címeken keresztül jutsz el végül a letöltéshez. Ha keresőbe beírja az ember hogy comodo letlöltés akkor az első a comodo főoldalára visz de a többi között van érdekes dolog is. Na mindegy kicsit parttalannak érzem a vitát mintha elbeszélnénk egymás mellett. Továbbra is tartom hogy pl. egy rendszer reinstall után egyszerübb felmenni egy nagy letöltő oldalra és onnan letölteni mint végigjárkálni a különböző saját honlapokat, itt a hangsúly "egyszerű" felhasználókon van, és nem csak a comodo programról beszélek.
-
Cs1csó
titán
válasz
daimonion #9975 üzenetére
A fórumot nem mindenki ismeri, függetlenül a regisztrációtól. Az egyszerűbb felhasználóknak lehet praktikus egy ilyen letöltőoldal használata. Továbbra is az a legbiztonságosabb ha a sorrend - az adott program hivatalos honlapja vagy az a link amire a honlap navigál (ami sokszor egy nagy letöltőoldal) vagy a korábban írt oldalak. Ezekről az oldalakról való letöltés a gyártóknak is fontos hiszen a konkurens termékekkel szemben a több letöltés előrébb sorolja őket, és a vélemenyekből, hozzászólásokból is sokat le lehet szűrni. Az Avast, Avira, AVG vírusírtók mind elől vannak ezeken az oldalakon pedig gondolom a saját honlapjukról is tölthetőek, mégis sokan innen szerzik be.
Még annyit hogy én inkább általánosságban írtam a különböző programok telepítőjéhez való hozzáférés módját, nem kizárólag a COMODO termékeiről volt szó.
-
Cs1csó
titán
válasz
Semplar #9973 üzenetére
Ezért ajánlottam a sofptpedia-t vagy akár említhetném a majorgeeks-t vagy a filehippo-t. ALAP esetben jobb a gyártó oldala - pl. CCleaner, foobar, potplayer - bár van hogy a gyártó oldala is elirányít egy nagyobb letöltőoldalra pl. irfanview-nál, vagy olyan ahonan nem is lehet letölteni hanem alapban letöltő oldalra irányít pl. qbittorren SŐT van olyan is - wise care free ami átírányít a cnet-re de ha a dowloadcenterbe mész akkor találsz direkt linket is. DE mint említettem a Comodo oldalán - RÉGEN - volt hogy csak sokkal korábbi verzió volt elérhető miközben már a comodo hivatalos fórumán akár kint volt a frissebb, javított változat, vagy a softpedia-án ők gyorsan tolják fel a frisset. Most direkt ellátogattam a COMODO oldalára és informatív, szebb lett de még most is elég macerás eljutni a letöltésig, és ott sem tisztázott hogy mit és melyik verziót szeded le.
-
Cs1csó
titán
válasz
RosszQtya #9971 üzenetére
Üdv csak egy kérdés, mi a problémád a win 10-el? Azaz mi az oka, hogy egy 7 éves oprendszert használsz egy gyakorlatilag új gépen, van valami speciális programod vagy hardver ami nem kompatibilis? Iobit uninstaller helyett esetleg kipróbálhatnád a REVO uninstallert is még egy nekifutásban. Ajánlottabb a CIS-t NEM a gyári oldalról szedni mert - régebben mostanába nem néztem - le voltak maradva verziókkal, érdemesebb pl. softpedia.
Még talán annyit, amennyiben tudatosan CSAK ingyenes programban gondolkodsz akkor fölösleges engedni ezeket a "30 napig pro" verziókra való frissítést, hiába áll vissza elvileg 30 nap után a free verzióra lehetnek anomáliák. -
Cs1csó
titán
Annyi de annyi sok csodálatosság jön hogy eldöntöttem, 2020 május 1-én CIS-re váltok.
-
Cs1csó
titán
Pont hogy az alapbeállításoknál sántít az egész védelem ugyanis ahogy írták alapban kikapcsolt a HIPS persze így is vállalható de akkor kb. fel lehet tenni egy Panda free-t is.
Az utolsó bekezdésben írtam a paranoiás hozzáértő felhasználóról akinél az idomításba az is beletartozik hogy utánajár a különböző ismeretlen komponenseknek - vírus totál stb. - de egy átlagos felhasználó csak állna az ERŐS védelem folyamatos zaklatása előtt. HOOk meg dll injection meg hasonló izgalmasan hangzó dolgok.
Sajnos az irány - a híres átlag user számára az egyfajta - pl. bitdefender autopilot - módban látom azaz hiába akarja mondjuk a levélmellékletet megnyitni és lekódolni az adatait megnyitás közben - feltéve ha ismeri a kergetője egyből törli és kész a user meg csak néz és kész persze nem árt ekkor sem ha van egy telefonon elérhető vagy távsegítő barát aki akár tud segíteni és a karatantént átnézve tud később visszaállítani dolgokat.
Például nem vagyok informatikus, programozó stb. de elég régóta elég sokat kockulok. Nem is találkoztam már jóideje kártevővel - hangsúlyozom nem találtam pedig lefuttatok ezt azt fáljlaim megvannak még stb.
Tehát aki ért a géphez annak kb. bármi jó lehet mert magának megoldja a dolgokat de ha nem ért a géphez a programokhoz, a biztonsághoz akkor valami automatizált cucc kell különben előbb utóbb elvérezhet a dolog.
-
Cs1csó
titán
Szerintem ha ÜBER szigorúra állítják a CIS-t akkor az eredménye:
- semmilyen kártékony kód sem fog tudni lefutni
- iszonyatosan sok fals pozitív lesz
- kb. lehet használhatatlanná teszi a gépet pl. 6 éves drivert kinyírja stb.- a letiltásokról TESZ FEL KÉRDÉST LEÍRÁST de ember legyen a talpán hogy rájöjjön ez most egy fontos driver, rendszer, stb. összetevő vagy valami csúnyaság.
Hozzáértő, paranoiás, totális kontrollra törekvőknek okés lehet. Hisz szép lassan idomítja stb. és utána tényleg sokkal nagyon lehet a biztonság de a kezdet egy ilyen védelemnél elég húzós lehet.
-
Cs1csó
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #9881 üzenetére
+1 + erről már volt szó hogy ezek szignatúra tesztek, és a CIS pont a futtatás közben - ami esetleg virtuálisan történik füleli le a dolgokat.
-
Cs1csó
titán
válasz
soldi3r #9836 üzenetére
Üdv, az ilyen WIFI védelmeknél az a lényeg hogy pl. böngészésnél a két pont között - géped és a szerver - adatfolyamba ne lásson bele senki, hisz akkor akár jelszavakat adatokat tudhat meg. A HTTPS oldalak alapban titkosítják az adatfolyamot pl. facebook vagy otp. A probléma inkább a sima HTTP oldalaknál lehet ahol jelszavakat is használunk és erre jelent megoldást pl. a prohardver is csak sima http oldal tehát wifinél csekkolható az adatfolyam amennyiben ez a wifi nyílvános és előfordul hogy egy szállodáé ilyen plusz ha nem is nyitott sokan tudhatják a belépési kódot tehát kvázi nyitott. A magán wifi-nél pl. az otthoni hálózatnál megint nincs gond mert ott általában valamilyen kóddal lehet csak hozzáférni a hálózathoz.
-
Cs1csó
titán
Üdv ha valaki tud az SSD túlfoglalkoztatásáról, amint erről a verzióró lesz valakinek infója az az megoszthatná köszönöm.
-
Cs1csó
titán
Halóó BÉta tesztelők!! Mennyire stabil? MEnnyire hatékony?
-
Cs1csó
titán
válasz
csabi10 #9438 üzenetére
Szivesen, egy két változtatás még ajánlott hogy erről küldök leírást. Igen elég biztonságos. A konfigurációk között itt inkább az Internet security - Proaktív security közötti különbség az érdekes ami egyszerűen annyi hogy a proaktívnál automatikusan szigorúbbak lesznek az "alapbeállítások" külön állítgatás nélkül. Gyakorlatilag olyan mint profilok között váltanál.
-
Cs1csó
titán
válasz
Yiggdrasil #9361 üzenetére
-AV-nál elég lehet az állapottartó
- a training mód - tanuló mód - ezen csak rövid ideig érdemes hagyni a HIPS-et amedig elindítgatod a programjaidat és így megjegyzi azok működését egyébként rakd inkább biztonságos vagy tiszta pc módra
- általános beállítások - konfiguráció fül - itt látható hogy milyen konfigurációban használod a COMODO-t
- csak tűzfal (esetleg hips)
- internet security (túzfal+antivirus és esetleg HIPS)
- proaktív security ( internet security max beállításokkal - ha jól tudom. nem használom)bámilyen - light-osra - van állítva a CIS pl. internet security módban - ha proaktívra teszed akkor minden maxra ugrik bármi is vol a korábbi beállításaid
-
Cs1csó
titán
válasz
Yiggdrasil #9358 üzenetére
Üdv, ha az MBAM-ot kikapcsolod akkor is ez a helyzet? A CIS 8 mellé talán elég egy MBAM free is amit hetente lefutat egyszer az ember - azaz nem fut folyamatosan -
- a CIS antivirus része állapottartó - vagy valósidejű
- heurisztika alacsony - közepes - magas
- internet vagy proacive security van beállítva
- a víruscope csak a sandboxban lévő dolgokat figyeli vagy mindent elemezkapásból ezeken érdemes elgondolkodni
-
Cs1csó
titán
-
Cs1csó
titán
válasz
Vadászmenyét #9318 üzenetére
Üdv, tegnap ESTE akartam a kill swichet a saját gépemre feltenni de nem tudta letölteni, reggel zokszó nélkül futott, ma ese - késő délután - próbáltam egy másik gépre -win 8.1 -es - CIS 8-at feltenni és nem tudta frissíteni az adatbázist - konkrétan semmi hálózati forgalom nem volt generálva. Úgyhogy lehet vad ötlet de talán estefelé - mi időzónánk szerint - jóval terheltebbek a szerverek - próbáld meg reggel újra frissíteni vagy akár teljesen újra rakni.
Ez nem votl valami túl szakmai hozzászólás de talán érdemes kipróbálni. -
Cs1csó
titán
Üdv, nálam is ugyanez történt Avast helyett feltettem CIS 8-at (csak ki akartam próbálni) de nem tapasztaltam bugot és gyorsabb a rendszerem főképp a böngészés, úgyhogy marad.
-
Cs1csó
titán
Nem is merem már tesztelni, inkább "GAMMA" állapotúak ezek a kiadások, egy Bétának a gépet nem kéne már megölni.
-
Cs1csó
titán
válasz
micafighter #8876 üzenetére
Jaja, ez a türelmetlenség
ha jól tudom az zavart főképp hogy az gép újraindítása sem adta meg a lökést neki az egy órát meg nem vártam meg
-
-
Cs1csó
titán
Ez nem túl szakmai hozzászólás de zavaróna sokat kellett várni - most se tökéletes de sokkal gyorsabbnak érzem.
-
Cs1csó
titán
Egy dolog nagyon tetszik, érezhetően gyorsabb a GUI.
-
Cs1csó
titán
ÜDv, nemrég kezdtem tölteni, de bazi terhelt lehet a szerver mert lassan jön.
-
Cs1csó
titán
válasz
F_Zolee #8619 üzenetére
Nem vagyok nagy szaki de lehet hogy autosandboxban fut a játék? Ekkor szokott ilyesmit csinálni úgy tudom. Nem blokkolja a játék valamelyik részét nem teszi sandboxba? próbáld a játékot a megbízható alkalmazások közé tenni gondolom elég ha a játék indító exe-jét teszed oda vagy azt a részét amit sandboxba tesz.
-
Cs1csó
titán
válasz
redhunter #8601 üzenetére
Első kérdés, a CIS telepítése előtt MINDIG zöld körben pipa volt a hálózati kapcsolatok állapotjelzése, soha de soha nem volt sárga háromszög? ( nekem néha ez néha az CIS-től függetlentül - nyomok neki egy tracker frissítést és kész) . Második kérdés - a le- és feltöltés megy, ment korábban is? Mert végülis az a lényeg hogy le és fel is menjen a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- eBay
- Milyen légkondit a lakásba?
- UHD filmek lejátszása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honda topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- OLCSÓ MONITOROK
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged