Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Stephan89

aktív tag

válasz RaPiDsHaRe #7296 üzenetére

Elvileg így ki kell, hogy írja: Egyéb fül fölül > Beállítások > Általános fülön a "Szövegbuborék mutatása" pipáld be. ;)

Üdv.

• blattida

nagyúr

válasz RaPiDsHaRe #7296 üzenetére

Mert ilyen a program, nincs értesítés róla, viszont a főképernyőn láthatod, hogy mikor frissült utoljára, ez a hatosra is igaz.

• Tetete1

senior tag

válasz RaPiDsHaRe #7292 üzenetére

Telepítésnél válasszuk alul az egyedi telepítő opciót. Itt kiveszed ami nem szükséges,gondolom böngésző és 30 napos támogatás(geekbuddy)
    nem kell.Beállítási lehetőségek fülben én kiszoktam kapcsolni az alsó opciót,szeretem én eldönteni mi menjen ki illetve be,de ha gondolod dönthet helyetted is ezt rád bízom.
    Megnyomjuk a vissza gombot.Secure DNS-t és a felhő av-t szerintem így hagyd. A DNS szerver szűrni fogja innentől a káros oldalakat(nem web filter,de ami bejelentett káros oldal azt tiltja).
    Indul a telepítés.
    Feltelepült akkor kérdezi milyen hálózathoz csatizol,feltételezem otthoni így azt válaszd.Nos mielőtt újraindulnánk (2x fogunk sajnos) ,előtte belőjük az AV részt. A Comodo főablakán rámegyünk felül az Antivírus részre,majd jobb oldal az alsót választjuk "Kereső beállításai" címszóval.

A csúszkát valósidejűre állítjuk ,én személy szerint a heurisztikát mindig magasra állítom,kicsit több false riasztás de nagyobb találati ráta. Ha ismered a progikat amit letöltesz és riasztana rá akkor beteheted a mellőzöttekhez.

Következő fül felül: Kézi keresés.
    Minden bepipálhatsz és heurisztika szintén magasra állítva,de ha gondolod te közepesre is rakhatod.
    Ezzel megvagyunk. Célszerű újraindítani most a gépet,mert nálam előfordult pár gikszer ha tovább állítgattam még.
    Restart...

Újraindítás után fogad egy üdvözlő képernyő,ha nem akarod mindig látni bal alsó sarkba bepipálod és X .
    Megnyitjuk ismét a főablakot és beállítjuk a tűzfalat és a Defense+ -t .

Tűzfal beállítás:
    Tűzfal fül megnyomásával előjön minden amit be lehet állítani. Nekünk most a Láthatatlan portok varázsló nevű kell.
    Ha torrentezel akkor neked a középső opció lesz a jó választás. Utorrentnél 2x kérdez be/ki kommunikáció.
    Következő teendő lesz a Tűzfal viselkedés beállítása

Ami feljön ablak az első fülön nekünk csak az IPv6 szűrés kell innen pluszban azt még pipáljuk be.
    Következő fül a Riasztások beállításai.
    A csúszkát rakjuk ritkára ha nem akarunk sok riasztást látni.
    Speciális fül:
    Itt a két felsőt pipáljuk be.
    Tűzfal eddig kész.

Defense+ :
    Defense+ beállítások menü.
    Az első fülön szinte minden maradhat így,kivéve a legalsó azt pipáljuk . Tehát Fokozott védelmi mód (asszem csak 64 bites rendszert védi jobban)

Következő fül a végrehajtás vezérlés.
    Itt ami nincs bepipálva az a Beazonosítatlan fájlok kezelése,ezt pipáljuk be és válasszuk a "mint" Nem megbízható .
    Lényegében ami ismeretlen neki úgy kezeli hogy nem megbízható így nem tud lefutni a fájl. Kézzel persze mondhatjuk neki azt hogy megbízható és így elindíthatod ha tudod mi az.

Nos mondandóm végére értem,és be is állítottuk a Comodo-t . Tegyünk egy újabb Restartot és máris használatra kész :)
    Remélem tudtam segíteni. Ha bármi kérdésed van szólj igyekszem segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák