- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen pendrive-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
válasz
RaPiDsHaRe #7296 üzenetére
Elvileg így ki kell, hogy írja: Egyéb fül fölül > Beállítások > Általános fülön a "Szövegbuborék mutatása" pipáld be.
Üdv.
-
blattida
nagyúr
válasz
RaPiDsHaRe #7296 üzenetére
Mert ilyen a program, nincs értesítés róla, viszont a főképernyőn láthatod, hogy mikor frissült utoljára, ez a hatosra is igaz.
-
Tetete1
senior tag
válasz
RaPiDsHaRe #7292 üzenetére
Telepítésnél válasszuk alul az egyedi telepítő opciót. Itt kiveszed ami nem szükséges,gondolom böngésző és 30 napos támogatás(geekbuddy)
nem kell.Beállítási lehetőségek fülben én kiszoktam kapcsolni az alsó opciót,szeretem én eldönteni mi menjen ki illetve be,de ha gondolod dönthet helyetted is ezt rád bízom.
Megnyomjuk a vissza gombot.Secure DNS-t és a felhő av-t szerintem így hagyd. A DNS szerver szűrni fogja innentől a káros oldalakat(nem web filter,de ami bejelentett káros oldal azt tiltja).
Indul a telepítés.
Feltelepült akkor kérdezi milyen hálózathoz csatizol,feltételezem otthoni így azt válaszd.Nos mielőtt újraindulnánk (2x fogunk sajnos) ,előtte belőjük az AV részt. A Comodo főablakán rámegyünk felül az Antivírus részre,majd jobb oldal az alsót választjuk "Kereső beállításai" címszóval.A csúszkát valósidejűre állítjuk ,én személy szerint a heurisztikát mindig magasra állítom,kicsit több false riasztás de nagyobb találati ráta. Ha ismered a progikat amit letöltesz és riasztana rá akkor beteheted a mellőzöttekhez.
Következő fül felül: Kézi keresés.
Minden bepipálhatsz és heurisztika szintén magasra állítva,de ha gondolod te közepesre is rakhatod.
Ezzel megvagyunk. Célszerű újraindítani most a gépet,mert nálam előfordult pár gikszer ha tovább állítgattam még.
Restart...Újraindítás után fogad egy üdvözlő képernyő,ha nem akarod mindig látni bal alsó sarkba bepipálod és X .
Megnyitjuk ismét a főablakot és beállítjuk a tűzfalat és a Defense+ -t .Tűzfal beállítás:
Tűzfal fül megnyomásával előjön minden amit be lehet állítani. Nekünk most a Láthatatlan portok varázsló nevű kell.
Ha torrentezel akkor neked a középső opció lesz a jó választás. Utorrentnél 2x kérdez be/ki kommunikáció.
Következő teendő lesz a Tűzfal viselkedés beállításaAmi feljön ablak az első fülön nekünk csak az IPv6 szűrés kell innen pluszban azt még pipáljuk be.
Következő fül a Riasztások beállításai.
A csúszkát rakjuk ritkára ha nem akarunk sok riasztást látni.
Speciális fül:
Itt a két felsőt pipáljuk be.
Tűzfal eddig kész.Defense+ :
Defense+ beállítások menü.
Az első fülön szinte minden maradhat így,kivéve a legalsó azt pipáljuk . Tehát Fokozott védelmi mód (asszem csak 64 bites rendszert védi jobban)Következő fül a végrehajtás vezérlés.
Itt ami nincs bepipálva az a Beazonosítatlan fájlok kezelése,ezt pipáljuk be és válasszuk a "mint" Nem megbízható .
Lényegében ami ismeretlen neki úgy kezeli hogy nem megbízható így nem tud lefutni a fájl. Kézzel persze mondhatjuk neki azt hogy megbízható és így elindíthatod ha tudod mi az.Nos mondandóm végére értem,és be is állítottuk a Comodo-t . Tegyünk egy újabb Restartot és máris használatra kész
Remélem tudtam segíteni. Ha bármi kérdésed van szólj igyekszem segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged