Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
 - Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
 - Milyen videókártyát?
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)

- 

PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

dbius
veterán
válasz

Sturlung

üzenetére
						Igaz én csak elvétve használom a Comodo-t (CIS, vagy többségében CFW), de ugyanezt tapasztaltam. Az 5-ös verzió sokkal gyorsabban reagál, mint a 6-os. Személy szerint úgy vettem észre, hogy a GUI lassult be a designváltással, nem pedig maga a szoftver, de ez a lényegen nem változtat. Hozzáteszem, hogy több éves gépek esetén tapasztaltam ezt, de azért nem netbook kategórián.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
 - LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
 - Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest