Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezüstholló
csendes tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni a CIS Pro 2012 -höz.
1, Nem tudok seedelni. Egész nap megy az utorrent, zöld meg minden, csakhogy nem seedel. Kipróbáltam többször is, mással is, nem megy. Pontosan mit hol hogyan kell beállítani a CISben. Portot nyitottnak érzékeli az uTorrent. Letöltéssel nincs baj. Találtam egy régebbi beállítást a comodon,de az alapján nem tudom beállítani

2, Hogy lehet kikapcsolni, hogy a Media Player Classicot nem baszogassa és a filmezést ne ellenőrizze, ugyanis akad a madVR plugin, aminek nem örülök
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest