Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fandango

veterán

válasz ezüstholló #6259 üzenetére

1. utorrent beallitast mar irt valaki itt a forumon, bemasolom ide mert akkor en kiirtam magamnak kesobbre:

A uTorrentnél a Beállítások > Kapcsolatnál a bejövo porthoz írj be egy 40000-nél nagyobb, de 60000-nél kisebb portszámot. Az UPnP, a NAT-PMP és a Windows tuzfal elé tegyél pipát. A véletlenszeru porthoz ne.

A Comodo Firewallnál a Tuzfal > Hálózati biztonsági házirendek > Alkalmazás szabályoknál a uTorrent.exe-hez (C:\Program Files\uTorrent\uTorrent.exe) hozz létre 3 szabályt. Ezek fentrol lefelé:
    Mehet IP Kimeno Ettol: MAC Bármi Eddig: MAC Bármi Ahol a protokoll Bármi
    Mehet TCP vagy UDP Bejövo Ettol: MAC Bármi Eddig: MAC Bármi Ahol Bármi a forrásport és A uTorrentben megadott bejövo port a célport
    Tilt IP Bejövo Ettol: MAC Bármi Eddig: MAC Bármi Ahol a protokoll Bármi.

Ha a Tuzfal > Láthatatlan portok varázslónál nem az Értesítés bejövo kapcsolódáskort választottad, akkor elképzelheto, hogy a Globális szabályoknál is engedélyezned kell az uTorrent által használt porthoz való kapcsolódást. Ez esetben a Tuzfal > Hálózati biztonsági házirendek > Globális szabályoknál legfelülre hozz létre egy szabályt:
    Mehet TCP vagy UDP Bejövo Ettol: MAC Bármi Eddig: MAC Bármi Ahol Bármi a forrásport és A uTorrentben megadott bejövo port a célport.

2. madVR (madHcCtrl.exe) nekem a defense+ alatt trusted applicationkent szerepel es nincs gondom vele, illetve az mpc-hc.exe custom policyben van de ha azt is trustedre rakod problemad nem lesz vele ugy gondolom

(#6260) RpPRO:

Szerintem teljesen korrekt az AV resze, az utobbi idoben rengeteget javult es merem allitani, hogy a legjobbak kozott van.

Új hozzászólás Aktív témák