Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blattida
üzenetére
Hali!
Oksa, már akkor ezt is tudom pontosabban...

Viszont kipróbáltam a CIS-t a saját gépemen is, és az a rejtélyes frissítés és restart nálam is megvolt. Ha csak a falat telepítem (D+-al persze), akkor semmi sem történik, tehát az AV részhez érkezik valami (mondjuk ez amúgy is logikus lenne), de mi?
Azt írtad nyelvi fájlok miatt se restart, se újraállítgatás, valamiért pedig ezt teszi...
Végül is nem annyira zavar, csak szeretem tudni, az ilyen "jelenségek" okát...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)