-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blattida #4323 üzenetére
Hali!
Oksa, már akkor ezt is tudom pontosabban...
Viszont kipróbáltam a CIS-t a saját gépemen is, és az a rejtélyes frissítés és restart nálam is megvolt. Ha csak a falat telepítem (D+-al persze), akkor semmi sem történik, tehát az AV részhez érkezik valami (mondjuk ez amúgy is logikus lenne), de mi?
Azt írtad nyelvi fájlok miatt se restart, se újraállítgatás, valamiért pedig ezt teszi...
Végül is nem annyira zavar, csak szeretem tudni, az ilyen "jelenségek" okát...Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E5430 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest