- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blattida #3418 üzenetére
Hali!
Egyáltalán nem jogosan, van abban a listában több olyan magasabb eredményt elérő termék, amit akkor sem raknék fel ha fizetnének érte, mert pontosan tudom, hogy nagyobb az esélye a megfertőződésnek, mint Pandával(és akkor az eddig nem teszteltel termékekről nem is beszéltem) A Panda-ban a HIPS modul az a trueprevent, na ezt meg szakmai körökben is elismeréssel említik, mivel egész korrekten teszi a dolgát. Ha ez 2% jelent a teszten, akkor azon csak mosolyogni tudok, és van alapom, mert már az előző évezred óta Panda-t használok, jelenleg is előfizetője vagyok, az egyik gépemet "Ő" védi...
No de bocs az off-ért, ha erről beszélgetnénk, akkor azt privbe...
Fire.
UI: mint már sokszor leírtuk ezt a tesztet a helyén kell kezelni, de ezt sokan nem teszik, nem veszik figyelembe, hogy mit tesztelnek, illetve hibásan magát az egész/komplett védelmet minősítik a lista által.
Ebből a szempontból nem vagyok benne biztos, ha megkínoznám a CIS-t meg a Panda-t, akkor melyik borulna be hamarabb, de ha tippelnem kellene akkor a CIS.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Hegesztés topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest