- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakesz
addikt
-
Ryoo
senior tag
Ahogy elnézem itt nem nagyon vannak tisztában az emberek azzal, hogy az aim assist mit jelent kontroller esetében. Kontrollerrel ugyanúgy mellé tudsz lőni, nem fogja neked ráhúzni az enemyre a célkeresztet. Az aim assist abban segít, amikor előtted elrohan valaki azt követi le egy nagyon rövid ideig, de az se fogja végig követni, míg háromszor körbeszaladnak. 20 évig nyomtam billentyű+egér kombóval, nem voltam soha pro, de azért voltak jó napjaim, az elmúlt 1 évben PS-en nyomom, és még mindig közelében nem vagyok a korábbi szintemnek, sokkal nehezebb kontrollerrel játszani, és soha nem is fog menni úgy, mint bill+egér kombóval. És egyébként teljesen mind1 ki mivel játszik az ember, az SBMM-nek hála úgyis kapsz olyan ellen-t, ami egy guitar hero-s gitárral, vagy kormánnyal is taknyosra szopat.
[ Szerkesztve ]
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
őstag
-
Casanova*
veterán
válasz AsakuraDave #4010 üzenetére
azt megnézném! amúgy a legjobb csipások voltak a régi időkből. qLimAxzU és Stevy.
[link] qLimAxzU ő a kedvenc! sokszor beadja neki no zommal is csipával.
kár ,hogy nem játszik az új codokkal. azóta is csak a régi cod4-et tolja. nem is értem![ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
veterán
Stodeh a legjobb csipás minden játékban
-
GAbre
veterán
Kérdés:
Ti vennétek +operátort,meg dupla xp-t 6-8000Ft-ért?
Ezen már játékot kapsz
Coop kérdés "ismét":
Másnak is csinál olyat,hogy időközönként újraindul a küldés az elején,a másik játékos meg meg se moccan?
Vagy nem 1x elindítja a játékot úgy,hogy nincs másik player?
Illetve,hogy fejlödik a coop kit?
Nem 1x csináltam már végig küldetéseket.
De 1 hete legalább nem változik a szintje a kitteknek:3-6 és 0-ás.Pedig mind1ikkel mentem már.Avatar
-
Hunner
senior tag
20 eurós bundle pakkok lesznek a legdrágábbak -ha igazak a hírek- az pont 8000Ft körül van perpill. Operátor, fegyver blueprint meg az apróság, ikon, calling card stb lesz benne. Szóval ha nem a mostani alap operatorokat látod, akkor tudni fogod a választ
Én egyébként igen, de nekem alapból vannak problémáim az ingame skinekkel. A Valorant fegyverkollekcióm, meg a CSGO raktáram innen is üdvözöl mindenkit
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
AsakuraDave
őstag
Minden egyes lobby a mai nap tele volt ilyen slide canceles huszárokkal: [link]
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
zozika84
őstag
válasz AsakuraDave #4015 üzenetére
Hála az égnek max ennyire hatásos
Remélem lassan kikopik, mert nagyon nyomorultúl néznek ki ezek az ugracsuszka majmok az új részbenPSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
juve600
nagyúr
sziasztok !
[link] aktivált valaki ilyen Intel kódot ?
-
petymeg
addikt
Én csak röhögök a mindenféle bohócruhás játékosokon. Pénzt én ilyenért nem adok. Most még jó, mert nagyjából minden operator katonának néz ki.
Az első részt a baseball sapkás ausztrállal nyomtam végig, 2 éven keresztül. Ezt a részt az alap multicam gúnyás amcsi négerrel fogom. Pont olyan a cucca, mint az airsoft felszerelésem, még a fegyvert is tudom úgy modolni.[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Kobe
veterán
új napi "összesítő"
bomb drone kifagy
cruise missile kifagy
Sniper zoomolva kifagy
Kastovnál a hangtompító valószínű bugos mert input laggol vele a hip fire, mintha lemerülőben lenne az egered
killcam szintén bugos, spacel el nem lehet elpattintaniegyr ejobb. Patch még gondolom a kanyarban sem....
-
Daffchy
őstag
Én sajnos imádom ezeket, ami tényleg ütős és ad valami pluszt azokra sajnos rákattanok...
Pl asszem 1911-ből volt egy olyan pack amiről lecsúsztam és az egy OP cucc volt, mindog arra gyúrtam, de túl későn kezdtem el tolni az előző MW-t.
Akkor a "lángos shoti" is kegyetlen volt a megvehetőek között..[ Szerkesztve ]
-
petymeg
addikt
Az összefoglalóban lévő leírás a PC-s ajánlott beállításokra nem teljesen jó, mert egy rakás beállítás nincs benne, vagy nem úgy van benne, ahogy a játékban.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
kiezTe90
senior tag
Emberek ez a taraq map borzasztó invision módba. 8 sniperel kempeli a kezdőt. Nagyon élvezetes játék lehet, hogy fekszel és arra mogyizod magad, hogy lelősz egy embert 400 méterről. Ez nem játék stílus, ez a mikrop**isz tökéletes megtestesítője. Az értelmező kéziszótárba a fogalom mellé, egy COD játékost tennék aki sniper huszár.
Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
Vitee
aktív tag
-
nutella1
őstag
Munkahelyemen néztem rá, telefonról, ennyi mentségem azért legyen. A három operatoron, tekintve az eddigi blődségeket, egyáltalán nem döbbentem meg. Talán Mary Poppins vagy Van Damme tűnt volna fel. De nem, Ők sem.
Jaj, a csávó fejét most nézem. No comment.[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
LackoMester
addikt
Cs, eddig birtam, megjöttem.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
KaitouP
nagyúr
válasz LackoMester #4044 üzenetére
Na, üdv!
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
ricogsm
őstag
Azt nem értem , hogy lesben várom az ellent és ő meg eltalál. (ráadásul mountolva a fal mögött).
Hiába guvad ki a szemem nem látok semmit.
Mikor a killkamot visszanézem akkor látom, hogy ő rendesen kiszúr engem.Ő magasabb felbontásban játszik? vagy több FPS miatt vagyok ő számára látható?
Vagy szimplán csak rossz a szemem?MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs