Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
csibe1 #10793 üzenetére
A beállításokban, ahol állítod a max fps-t, alatta le lehet nyitni egy menüt, és be lehet állítani amenü és a ki alt-tabolási max fps-t...
Afterburnerrel sincs semmi gond, de beállítható a játékbeállításokban, hogy kitegye az órát, stb, ehhez nem feltétlenül kell segédprogram.Lehet érdemes újrarakni az Afterburnert. Nekem is az utolsó van fent, nem mai, mégsincs gondom, több játékban se, amikre panaszkodnak. Frissen tettem fel kedden, mert lett új proci, ki is raktam csomó adatot a kedvenc játékokat optimalizálni, minden rendben ment, oc-t is belőttem. Mondjuk op az w10, nem 11.Nvidia kari, legfrissebb driver, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - 2023 MacBook Pro 16" M2 Max / 64GB / 512GB SSD / Astro / Magyar bill. / Garancia
- Nothing Phone 3A Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Harman Kardon AVR 171S
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PS Plus előfizetések