Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• BITBOYS

addikt

Összefoglalva pár dolog, ami főleg ennél a játéknál számít:

Memória: Minél gyorsabb (MHz) illetve kisebb (Cas) értékek. Szerintem ide már elengedhetetlen a 32GB dual kit.
    Processzor: Itt a Ring bus sebesség(MHz) adja meg az igazi lökést, ezt érdemes minél magasabbra felküzdeni.
    Videokártya: Itt nincs nagy varázslat, tuning a jól bevált módszerrel de ésszerűen. Voltot minimalizálni teljesítmény veszteség nélkül.
    192bites memória bussal rendelkező kártyáknál mindenképp érdemes tuningolni a memóriát, mivel sávszélességet nem tudsz nyerni, de sebességet igen.
    Mivel konzolra tesztelik/készül, ezért érdemes átgondolni milyen hardver van jelenleg a mai konzolokban, nem kérdés.. AMD
    Tehát adott esetben jól jöhet az AMD féle dinamikus megoldása(i), amit a driverben lehet kapcsolni. Itt pl a Radeon boost, ami nálam jelenleg be van kapcsolva. Észrevételem alapján megfelelően működik, szépen optimalizál, latency csökkent, fps emelkedett. Felbontás nálam a monitor natív beállítása, 1440p-n van.
    VRR nálam ki van kapcsolva, elviekben ez növeli a latencyt.
    Ezek saját tapasztalatok, gondolatok, és nem okoskodásnak szántam :)
    Ja igen, Szerintem :)

Új hozzászólás Aktív témák