- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Nem veszik el az Activision Blizzardot a Microsofttól
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Kevesebb bevételét adja át az OpenAI a Microsoftnak
- Milyen egeret válasszak?
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Powerbank topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen széket vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dombi81
senior tag
Tévedés. Nem játszom vele folyton. Nem tudom mit nem lehet ezen megérteni?. A megjelenés óta semmi új pálya a HC és Normal játékmódhoz nem jött ki (Shipmet-Rust elhanyagolható, a Vacant egyedül ami ér valamit). Ha tetszik ha nem, ez a helyzet, épp ezért nem játszik vele az ember egyfolytában, maximum az a 3-4 fórumozó, akik körömszakadtáig odavannak érte.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
DrTechnoid #9687 üzenetére
Itt a baj csak az hogy neked billentyűzettel és egérrel nem szabadna kontrolleres ellenfeleket kapnod, csak olyat akik olyan vezérlést használnak amit te (kivétel, ha van valaki a party-dán aki tőled eltérő vezérlést használ). Ezért input alapú a matchmaking. Szóval így lassan 5 hónappal a megjelenés után meglehetősen gáz hogy ilyen bugot tartalmaz a program.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
dombi81 #9685 üzenetére
Nem az, maximum neked. Lehet itt az ido hogy letedd kicsit a jatekot es mas utan nezz, aztan fel ev mulva nezz vissza hatha osszejon annyi uj palya ami neked is eleg.
Viszont tudom, hogy nem teszed ezt meg, korabbi hozzaszolasaidban is ekezted a jatekot hol jogosan, hol nem es megis folyton jatszol vele.
-
válasz
BandiHUN #9665 üzenetére
Nekem a mai napon hajnalban lett bizonyos hogy a kontrolleres ellenfelek ellen lényegesen könnyebb nyerni. A crossplatformot ilyentájt bekapcsolom mert lehetetlen reggel 4kor a ruszki iskolába induló srácokon kívül PC-s játékost találni,és általában nem vágyok a 150es pingű laglények társaságára. Tehát indítottam egy krosszplatformost , és már a meccs indulása előtt láttam hogy rajtam kívül mindenki controlleres konzol accounttal , így kiváncsian vártam hogy mi lesz ebből mivel ilyen homogén elosztásra nem emlékeztem eddig. Javarészt csak HC FFA -t játszok , azt gondoltam hogy az automata célzójuk ellen sok esélyem nem lesz , lévén majdnem minden hit instakill egyben, de a valóság az lett hogy majdhogynem simán hoztam a 30 killt , a 2ik hely kb 10 killel jött mögöttem.Egy átlag péntek-szombat-vasárnap jó ha napi egyszer kétszer becsúszik egy első hely, PC-sek ellen.Mozgékonyságban toronymagasan egy kontrolleres fölé lehet kerekedni , ami ebben a játékmódban sokat számít pl a melee is azonnal öl egy core partihoz képest , de azt vettem észre hogy kontrollerrel nem tud olyan gyorsan fordulni mint pl én egérrel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
dombi81 #9680 üzenetére
"Normál és HC játékmódban nem érkezett az égvilágon semmi. "
Pontositsunk:
Teljesen uj palya nem jott ide az teny, de azert kaptunk:
Crash
Vacant
Shipment
Rust
Atlas
+Khandor is jon.Amugy milyen modokat jatszol? Mert en dominationt meg neha Kc-t es siman tolom az osszes palyab ami a jatekban van. (Shipment kiveve onnan azonnal lepek
)
-
Deck
titán
Előbb a játékba megállt mindenki egy pillanatra, majd teleport.. Latency: 999 (most lement 250-re)
Erre szavak nincsenek.. Játszhatatlan..
-
dombi81
senior tag
Normál és HC játékmódban nem érkezett az égvilágon semmi. Ha sértőnek vetted a kocka kifejezést, sajnálom, nem annak szántam. De elég kockának kell lenni ahhoz, hogy a meglévő kevés számú map mellett, valaki éjjel-nappal csak azt tolja. Nyilván azt fogja, mivel más nincsen.
-
Deck
titán
Ha valakinek túl jó a K/D-ja és változtatni akar rajta, ajánlom neki Shipmenten a JOKR-t és a PILA-t.
-
dombi81
senior tag
Szerintem még nem is volt COD, amelyikben ennyire kevés pálya volt, mint ebben. Vélhetően arra ellensúlyoznak, hogy a sok kocka ellesz majd hosszútávon a Rust-tal és a Shipment-tel. Ez így brutálisan szegényes.
-
Casanova*
veterán
Aki nagyon unja a kempereket,az menjen CDL Promódra játszani! Na ott alig vannak kemperek,ott mindenki rushol,darál. Csak itt nagyon jók vannak,tudni kell itt játszani.
-
BandiHUN
veterán
Bocsánat,uraim,tényleg erős voltam...
Nem szokásom az ilyesmi.
Felcsesződtem és kész.Valóban sok jó konzolos van,és nem csak puskacsővégre valók. -
Laby
őstag
Majdnem mindenben egyetértek. Nyomom megjelenés óta, még egyszer sem idegesített fel hogy csalóval találkoztam volna. Soha egy CoD részben nem volt messze ennyire kevés csaló, mint itt. Konkrétan egyet sem tudok felsorolni, de biztos volt aki WH-zott csak nem látszott és nem érdekelt. Mindenesetre egy köröm sem volt még azzal szétcseszve, hogy jönne egy aim-os barom, vagy valaki aki nagyon túltolja a WH-t.
Akik csalók miatt sírnak azok 90-95%-ban csak indokolatlanul rinyálnak, és nem jönnek rá hogy hangosan futnak, ugyan oda helyezkednek állandóan, látszanak az UAV-on, vagy egy csapattárs adja le az infót, vagy csak 40x ügyesebbek nála...stb.Viszont a XIM az miért cheat? Mármint engem nem érint mert PC-n játszok, de ha egy olyan játékról beszélünk ahol nem támogatott az egér-bill ott oké, de itt ahol legálisan is játszhatnak egérrel meg billentyűvel, akkor nem mindegy hogy XIM-en keresztül, vagy nélküle játszik egérrel?
-
Deck
titán
válasz
BandiHUN #9658 üzenetére
"A játék ott kezdődik,mikor már csak PC-sek vannak a lobbiban"
Aha, persze.
Nagy az arcod azért.. De a 10 killek se mennek. Átlagos Konzolosok ellen könnyebb neked hisz sokan tv-n játszanak nagyobb input laggal stb míg te monitor, nagy fps stb.. Ha meg kikapcsolod gondolom te vagy az utolsó a PC-sek között. Ekkor meg jön a mindenki csal dumád. De legalább így királynak hiheted magad -
Corpuscle
őstag
Ha már fejlődés. Lvl 100 környékén ~50.000 xp a szintlépés. Nekem úgy rémlik, a korábbi szezonban ennyi xp a lvl 150 magasságában kellett.
-
BandiHUN
veterán
Hmm...lehet unjuk a konzolos szenteskedést,a tapasztalatokhoz képest?
Én egyébként szeretek a konzolosokkal együtt játszani,mikor funolok,még egész jól viselem a sok belevinnyogást,meg ugatást is,mert tényleg az átlagos konzolos pont jó puskacsővégre...de ennyikeA játék ott kezdődik,mikor már csak PC-sek vannak a lobbiban.És nem ÉN döntöm el,a játék mondja ezt.Persze aki sose jut feljebb,az oké.Az azt hiszi,a szintjén király,és nincs más...
-
Deck
titán
válasz
BandiHUN #9656 üzenetére
Hagyjuk már ezt az autoaim meg aimassist baromságokat. Mikor a legtöbben kikapcsoljuk és az alap is kb semmit se ér., az erősebb meg tönkre teszi a játékot.
Attól, hogy az ismerőseid xim-el futkoznak és így csalnak amihez gratulálok az egy dolog. A többség kontrollerel játszik és ha le lő nem csaló vagy az aimassist miatt van.
Mi van a 148.as szintel? Többet játszik mint te, ennyi.
Durva calling cardokat se nehéz szerezni..
Nem értem ezt az állandó rinyát, kifogásokat itt. Toxic-abb ez a topik mint a twitter, reddit, facebook együttvéve."Pedig a PC-sek amúgy a jobbak"
Hát persze.. Mint mindig -
BandiHUN
veterán
Elég sokan durvák PS-en,túlságosan is,ezt én is észrevettem HC-n(simában nem furamód gondolom ott a több skuló miatt nem dob annyit az autoaim),és meglepően sok a konzolosok közül,akinek extra dolgai vannak,emblémák,cardok,amiket nehéz megszerezni,most is volt egy kétfős brigád az utolsó körömben,148 és 141.szintűek
De sok ilyen van.Pedig a PC-sek amúgy a jobbak,nem véletlen,hogy vegyes lobbiból full PC-sbe visz fel minden nap.Mégis a konzolosok vannak "kigyúrva"...Egyébként szinte minden off ismerősömnek van ximje.Nincsenek illúzióim...
-
Deck
titán
válasz
nincsnév007 #9652 üzenetére
"múltkor a ps-en kikapcsoltam a crossplayt és tdm-en a killcamban hogy látszodot hogy milyen sokan ott ximet használnak, meg olyan hogy ps felhasználok csak campelni tudnak mert az egész meccs csak egy kemper zona volt"
Persze mindenki xim-ezik és campel. Mi is innen akik PS-ről nyomjuk, pont így játszunk. Sőt, megvettem a campes skin csomagot is
"úgy tűnik hogy xboxosok kevesebbje kempel."
Mivel a box felhasználók sokkal, sokkal kevesebben vannak mint a ps-esek, így hiheted ezt.
Mindenesetre jó tudni, hogy mindenki csaló vagy kempel. Csak az itt a topikban lévők nem persze.
-
BandiHUN
veterán
válasz
s.bala31 #9653 üzenetére
Mediceltem én is BF-bem+pont,bár nem vetettem meg azért a fegyvereket
De szárazföldi patkány voltam,korábbi BF-ekben jól ment a helizés is.De ott toltuk azért csapatban.Itt ez lényegében csak fegyót húzni kell,support nem kell,mert ott a ládák,killezni nehéz,mert rengeteg a sniper,aki járművet talál,az istencsászár,értelme az egésznek semmi.5 perc kutyagolás,ha nem lőnek le spawnon,valami objektíváig,hogy aztán ott lőjön le a sniper vagy a tank.És néztem a meccseken a statot,tényleg pár killje volt mindenkinek,kivéve azt a 2-3at,60-nal.
Ma visszamentem este inkább HC-re shotit meg M13-at húzni,előbbit Shipment-en,utóbbit Rust-on,egész jó volt. -
s.bala31
őstag
válasz
BandiHUN #9647 üzenetére
BF1-ben szinte csak operationst játszottam nagyon bejött, az kb hasonló mint itt a GW, de valahogy ott a játékosok próbáltak a feladatra koncentrálni és nem csak a killre mentek. Persze másképp is jutalmazott a játék mint itt, ha sikerült elfoglalni vagy megvédeni egy pontot. Amikor kezdtem ott volt olyan köröm hogy 2-3 killel zártam, de idővel bele lehetett jönni és már 30-40 is összejött. Itt nem tudom mi tenné élvezetesebbé ezt a játékmódot...
-
nincsnév007
addikt
múltkor a ps-en kikapcsoltam a crossplayt és tdm-en a killcamban hogy látszodot hogy milyen sokan ott ximet használnak, meg olyan hogy ps felhasználok csak campelni tudnak mert az egész meccs csak egy kemper zona volt, vissza is kapcsoltam a crossplayt és szó szerint úgy tűnik hogy xboxosok kevesebbje kempel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Jövedelem
- Milyen autót vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest