- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
craftsman01
senior tag
válasz Roland861010 #11396 üzenetére
Am az első szakmám asztalos úgyhogy ráhibáztál. És szoktam is barkácsolni plussz a kocsit is magam szerelem, plussz családi házban lakom mindent én csinálok itthon/ villany, víz, fűtés, festés, burkolás. Úgyhogy célt tévesztett a flegma sértegetésed. Ja és a Sudoku a kedvencem.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
kisza25
félisten
sziasztok, arra van valami megoldás, hogy folyton leveszi a grafikát? leveszi 66%-ra és így 720-ban megy a game 1080 helyett, ha vissza rakom 1080-ra fogja magát és kilép
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
atee
őstag
Ma egész nap ledobál... hiába váltok netet is. Nem tudok 5 percnél többet játszani!
D-day 2002-01-04 01:54
-
Roland861010
veterán
válasz craftsman01 #11389 üzenetére
34 leszek lassan pont leszarom a felnőtt dumákat!
Ennyi erővel mondhatnám hogy öreg vagy már ehhez a játékhoz.
Olvass barkács magazint vagy keresztrejtvényt kell fejteni az olyan 40+-os! -
Roland861010
veterán
válasz DrTechnoid #11393 üzenetére
Meg vettem én is de én csak az 1k-ásat!
Szépen rá érték még 2 hétig szintezni!
De mivel mind a ketten itthon vagyunk az asszonnyal nincs annyi időm játszani!13 órám van benne eddig!
Amíg minden rendben volt a világban és ő szombaton dolgozót simán toltam a wowba ennyit egy nap alatt.Ehhez meg most kellett 1.5 hét!
-
őstag
válasz Roland861010 #11382 üzenetére
Feloldja , én tegnap vettem meg a 2400 pontba kerülő pass-t , ami még +20 darabot is hozzáad.Megkaptam mindet az elejétől kezdve , természetesen a már eddig megszerzett free példányok kivételével.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Stylerr
addikt
válasz craftsman01 #11389 üzenetére
Blueprinteket is ad, amivel hamarabb feloldod az attachmenteket. Tehát előnyt is ad a BP.
-
craftsman01
senior tag
válasz Roland861010 #11379 üzenetére
Már lassan 40+ vagyok szall felnőtt, pont lesz.... a skineket. De ez én vagyok. Ad fegyót is de szerencsére az free.
-
Laby
őstag
Kicseszett nagy helikopáteres vagyok:
Youtube link:
[link]Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Roland861010 #11375 üzenetére
Egyszer érdemes talán, utána úgyis ingyen van a kifarmolt COD pontokból. (már ha játszol eleget nyilván)
Corpus: Nice.
Live-Die-Respawn
-
Pro!Petya
addikt
válasz craftsman01 #11376 üzenetére
Játékban a voice chat mire van állítva discord mellett?
(#11380) Corpuscle
Végső esetben az marad, csak megszoktam már a discordot... de ilyennel még nem találkoztam egyik játék alatt sem hogy menu-ig működik ahogy indul a menet onnantól elnémul(#11382) Roland861010
Igen[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
veterán
Vissza menőleg is fel oldja az itemeket a battle pass ha meg veszem ?
-
Roland861010
veterán
válasz craftsman01 #11377 üzenetére
hm..azt hittem a skinek meg érnek 3500Ft-ot
-
laragirl83
őstag
Előbb sikerült 1 olyanba belefutni plunderbe, hogy kb gépből kezdtünk kiugrani, eltelt 10mp max, már kiírta vki elérte 1 millát, és rögtön bonus round, egész meccs 2 perc volt...
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
craftsman01
senior tag
válasz Roland861010 #11375 üzenetére
Semennyire.
-
Roland861010
veterán
Mennyire érdemes meg venni a Bpt?
-
Pro!Petya
addikt
Discord az hogy életképes ezzel a játékkal?!
Már vagy 2 órája próbáljuk összehozni tesommal PC-n de amint elindítok pl egy GW-t akkor nem halljuk egymást! Menüben még okés ,de ahogy betölt a pálya és indulna a game onnantól semmi. ( Többi játékban (minden ami nem cod) , ezzel nem volt eddig probléma)
Az összes variációt kipróbáltuk már ingame audio settingsben.. A játék inbuild chatet hanyagolnánk mert eszméletlen xar a minősége ezért jó lenne ha életre tudnánk kelteni a discordot!
Valakinek 5let?[ Szerkesztve ]
-
qukesz
senior tag
Sziasztok!
Lehet volt már ez a dolog amit kérdezek akkor elnézést.
Ezzel a directx hiba jelenséggel mit lehet kezdeni?[ Szerkesztve ]
Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
Xaels
félisten
válasz Khaosz55 #11370 üzenetére
Akkor ne LMG-t rakj mert ugyanazt a lőszertípust használja mint az AR. Csinálj egy 60-as táras AUG-ot inkább, arra tehetsz hosszú csövet meg tompítót is akár.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Benhill
senior tag
válasz soo277 #11345 üzenetére
Én anno ezen az oldalon keresztül, mindig legolcsóbb helyről vettem meg a, GTA 5, Cod MW2, PUBG, BF3, The orange box -t is. Legtöbbször e-mailben küldik fotózva. Én se nagyon bíztam benne eleinte.
Persze sose lehet tudni, max értékeléseket lehet elolvasni.De nekem mondjuk azóta sincs egyikkel se gondom.
[ Szerkesztve ]
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
LMG közül mi az ajánlott?
Nekem a PKM jön be és próbálom a MG34-et vegyes érzelmekkel.Mi jöhet még szóba ?
-
KaitouP
nagyúr
válasz DrTechnoid #11365 üzenetére
Új CoD, új multi, és akár új BR is. Nem divat az utóbbi részek foltozgatása, a tömeg nagy része megy át az új részre.
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
őstag
válasz KaitouP #11357 üzenetére
Szerintem ezt a BR játékot fogják tovább foltozgatni-toldozgatni, és majd az MW2 környezetéből is fog kapni pár bővítményt,maga az alapjáték multija meg reményeim szerint a Terminal-t is, a személyes kedvencemet . Hülyeség lenne még egy következő BR-t is legyártani az őszi verzió mellé. Még azt se bánnám ha egybeötvöznék a BlackOut-tal is, és úgy lehetne vele hasítani. Amúgy tolja még azt valaki? Mert én nagyon éltem , csak az akkori konfigom volt egy határ fos hozzá. Csak azért hogy lecsekkoljam , nem akarok felrakni 150+ gigát.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Kanczy
veterán
Sziasztok!
Ma elkezdte a Warzone is produkálni azt a hibát, amit régebben az alapjáték, mégpedig: kb. meccsenként egyszer lefagy a játék ~20 másodpercre. Ilyenkor nem hallanak a csapattársaim, és nem tudok semmit csinálni, csak állok egy helyben. Warzone-nál úgy tűnik, hogy nem random a dolog, mindig a kezdő ejtőernyőzésnél történik (van, hogy kiugrás előtt, van, hogy utána). Előtte-utána vajsimán fut a játék. Ismerős valakinek ez a sztori? A gépem:
- RX580 8GB
- 16 gb RAM
- Ryzen 2600
- Tegnap óta a játék SSD-ről fut (friss telepítés)Ötletek esetleg?
Köszi
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
shotika
őstag
válasz KaitouP #11357 üzenetére
Na ez jogos, hatalmas öngól volt így utólag ez a megoldás. Meg hát ha meg is akarnám venni, 40 euró steamen. Egy remastered játék. Amiben a multi a lényeg. Amivel alig játszanak. (X oldalon 60ezer ft Steam-re az a játék )
[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
őstag
-
KaitouP
nagyúr
válasz shotika #11356 üzenetére
Hát úgy sajnos nehéz is játszani vele, hogy egyből úgy adják ki hogy egy vadi új Call of Duty játékot is megjelentetnek vele egyidőben (aka Infinite Warfare + Modern Warfare Remastered), illetve úgy hogy évente jönnek az új részek. Két éves "élettartam" lenne javasolt részenként, és egészen más lenne a helyzet.
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
shotika
őstag
válasz KaitouP #11355 üzenetére
A multiplayer kivétele szerintem jó elgondolás. Főleg, hogy az előző rész számai is azt igazolják, hogy jópofa a ráncfelvarrt multi, de sajna senki nem játszik vele.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
KaitouP
nagyúr
Multiplayer rész nem lesz benne, csak és kizárólag a single player campaignt kapnánk meg.
Új multiplayert majd ősszel a Treyarch által fejlesztett új Call of Duty fog hozni.
[ Szerkesztve ]
-
csƵ
addikt
válasz nincsnév007 #11353 üzenetére
Ha a WoW-val meg tudta csinálni a Blizzard, akkor ezzel is kihúznak pár évet. A többi kiadás úgyis bukta lenne, főleg a Remastered verziók.
-
válasz Evil Snowman #11348 üzenetére
Még annyi, hogy 1080p high beállítások mellett 80-100 fps között inog.
Valamint Armoury Crate-ben a hűtési profilnál Manual-t állítom be, ahol a FAN speed CPU és GPU esetén 70-100% közé van állítva.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
tasiadam
veterán
Yo
A warzone temaja is idetartozik? Ha igen, lenne 1 kérdésem:
Miért nincs konkrétan fps-em és miért nem vátozik az fps, ha állítom? RX580 8gb, és 30-50fps-em van, ajánlott gépeknél jelentősen erősebb az enyém, mégsincs 1080p 60fps.Még mindig másodrangú állampolgár
-
KaitouP
nagyúr
Egyre valószínűbb jelek mutatnak a Modern Warfare 2 Remastered megjelenésére, Dél-Koreában megjelent egy besorolási táblázaton: [link]
-
fpatrik17
senior tag
Sikerült megoldani a kifagyást... 2 nap forum, videónézegetés & orrba szájba telepítgetések, kínlódások után:
[PC crashing fix megalist (lastest update)]
Aki ilyen problémával küszködik, mint jómagam, ezt nyomja végig. A leírt módszerekkel a tutorialon sikerült túljutni, este bohóckodok settingekkel meg megnézem a multiplayert.
Thermal throttlinggal is simán megy, jövő héten azért újrapasztáztatom a kicsikét.
Elég vicc, hogy ezt végig kellett zongorázni amúgy... Soha semmi játékkal nem szoptam ennyit. Szerencsére ez a leírás másik 2 cimborámnak is megoldotta a problémát (sokkal betyárosabb konfigjuk van).
• Honor Magic5 Pro •
-
Benhill
senior tag
válasz Jinxb1rd #11338 üzenetére
Én itt szoktam nézelődni:
[https://www.allkeyshop.com/blog/buy-call-of-duty-modern-warfare-cd-key-compare-prices/]E szerint is a Battle.net-en a legolcsóbb.
Sok webshop árait hasonlítja össze.
-
ates2
senior tag
válasz fpatrik17 #11341 üzenetére
Thermal throttling nem fasza
Nekem télen/nyáron CPU 50 fok (9700k,játék alatt) szóval nem tudok nyilatkozni,GPU meg vízhűtéses szeria de az se több 40-nél (1080 TI,játék alatt).
De az,hogy 7700 Thermal throttling-ol az nem jó,ház szellőzése vagy ventik hiánya okozza,egyszerűen túl meleg...és basztatja órajelet ami miatt kifagyhatsz...
Meg lehet BIOS-ban 80 vagy 85 a max beállítás ha azt eléri visszaveszi az órajelet,azt meg kéne nézni,de mint mondom 85 fok 7700-nél elégé tré.
Az a csoda nincs kék halálod vagy nyáron egyáltalán tudsz játszani.[ Szerkesztve ]
-
fpatrik17
senior tag
válasz Tarisznyarak #11228 üzenetére
Az a proci hőfök nem tűnik valami szépnek... Letesztelné valaki, ha szépen kérem, hogy indításnál nálatok milyen értékek vannak?
Főmenüig jutok aztán elsül a játék...[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
KaitouP
nagyúr
válasz Redcaster #11336 üzenetére
Azt ő nagyon jól tudja, hiszen nem tudta volna kipróbálni, ha nem lenne ingyenes. Az ő kérdése az, hogy miután kipróbálta a Warzone-t és tetszik neki amit látott, hol és mennyiért tudná megszerezni az egész játékot - avagy magát a Modern Warfare-t.
A kollégának ebben a hozzászólásban írnám meg, hogy ha PS4-ről van szó, akkor most van valamiféle discount a digitális verziót illetően Store-ban.
[ Szerkesztve ]
-
Jinxb1rd
addikt
Kipróbáltam a Warzone-t és tetszene a játék. Csak az a baj, hogy rohadt drága, mi a legolcsóbb lehetőség ennek beszerzésére?
We are only Stardust...
-
shotika
őstag
válasz lowzor #11330 üzenetére
Igen, erre voltak a moddolt szerók
Én is szerettem ilyenekre feljárni, only csipa stb
Talán egy dolog idegesített a legjobban a videójátékok történelmében, és a CoD4-es Martyrdome...Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
dombi81
senior tag
válasz shotika #11329 üzenetére
Igen, valóban fura. Ezek az emberek az én véleményem szerint, csupán megpróbálták kisajátítani maguknak a játékot, vagyis csak egy szeletét. Éppen azért amit fentebb is írtam. A dedikált szerver csak egyvalamiről szól, hogy az éppen adott tulaj de nagyon jól érezze magát.
#11330: tudod ez olyan kérdés, hogy kinek mi a noob.? 3 gránátot elszórni egy körben valóban az, a legerősebb fegyverrel menni szintén, de itt még szerepet játszik annyi sok más tényező.
[ Szerkesztve ]
-
shotika
őstag
válasz dombi81 #11328 üzenetére
Hm fura azért mai fejjel visszagondolni arra az időszakra. De ezek a szabályok is anno folyton változtak, de sztem nagy igazság, hogy aki beleragad egy megszokott formulába, az nem lesz képes fejlődni. Ez mindig is így volt és így is lesz - mondjuk 17 évesen én is azt hittem hogy örökké élek, és hogy a dedikált szerverek lesz a betonbiztos jövő, meg sok esetben én is behajoltam a nagytöbbségnek ...
Aki nem képes fejlődni és alkalmazkodni, az sose lesz JÓ játékos, és soha nem fogja tudni igazán élvezni ezeket.
[ Szerkesztve ]
-
dombi81
senior tag
válasz shotika #11324 üzenetére
Igen, tudom, átéltem, mindez csak az adott szerver üzemeltetőjéről és az ő kis mikroközösségéről szólt. Szánalom az egész. Kickeltek mindenkit, akik ügyesebben vagy jobban játszottak náluk (ráadásul az ő feltételeikhez képest), mindez megmosolyogni való, semmi egyéb.
[ Szerkesztve ]
-
shotika
őstag
válasz lowzor #11325 üzenetére
Ez is veszélyes terep. Mert akkor jön a következő ember, hogy hát az RPG meg a shoti nem gáz, viszont az LMG-k, az egy nagy csalás!! És így tovább Meg mitől lenne értelmesebb a szerver? Szerintem a shotgun egy fps-ben kb alapfegyver, anélkül nincs játék Nemhiába a Doom kétcsövű shotgunja a legikonikusabb fegyver a mai napig.
Még a nicknevem is erről a fegyorol van!
[ Szerkesztve ]
-
shotika
őstag
válasz dombi81 #11323 üzenetére
Tulajdonképpen a kemp is ilyen. Annak idején a Quakeről átszokott társaság jó része ezt képtelen volt már beengedni a saját kis mikróközösségébe. ADminként anno sokat vitatkoztunk bizonyos szabályokról, a saját klánom is kickelni akart mert 10 mp-re megálltam. Annál az esetnél gurult el végleg a bogyó nálam, oldalakat pofáztunk végig arról, aztán eljutottunk oda hogy van taktikai kemp meg rush kemp meg a f..tudja milyen kemp, meg hogy azokból mi a legális
Én pl szerintem soha nem kickeltem senkit kemp miatt, persze én is üvöltöttem néha az idegességtől, hogy X kcsg már megint ott veri a sarokban kispisztollyal fél órája, aztán ez vezetett el oda, hogy pl az addig ritkán használt gránátot (cod4) nos... el kezdtem használni.[ Szerkesztve ]
-
dombi81
senior tag
válasz tupacamaru #11321 üzenetére
Abszolút nem irreveláns. Még csak az kellene, hogy tele legyenek adminokkal, sok kis pirinyó kiskirályokkal a szerverek, akik a saját szájízükre, gyengeségeikhez mérten formálják a szervereket. Az a kor már letűnt, felejtsd el, nem azért játszik a többi, hogy egyvalakinek jó legyen.
[ Szerkesztve ]
-
shotika
őstag
válasz tupacamaru #11321 üzenetére
Lehet, hogy elszomorító számodra, de én azért tettem fel ezeket a kérdéseket, hogy ne azt kelljen már olvasni egyfolytában a topicban, hogy ki miért hisztizik, hanem hogy legyen már valami rendszer. 2 hete még a kempelés volt az állandó hiszti tárgya, most meg az hogy egyes játékosok (szerintem) ügyesen rájönnek ilyen, kb teljesen természetes dolgokra.
És hangsúlyozom, ez nem mentesíti azokat, akik különféle trükkökkel érik el, hogy mint haverok együtt tudják tolni.
Tényleg csak azt tudom mondani, hogy egyesek kissé túl mereven fogják fel ezt az egészet. Szerintem csak annyi az egész, ahogy már írtam is, bemész soloba, egyedül érkezel le, aztán onnantól hogy hogyan győzöl, már rád van bízva. Hát ettől izgalmas bazki az egész, ettól hogy valamilyen szinten lemodellezi a játék tükörképe a valóságot is. Ez nem egy aréna shooter, mint a kecskés CoD. Ha ilyet tapasztalok először, hogy ketten összefogtak, akkor nem megyek egyből rinyálni, hanem felkészülök arra, hogy igen, ez is egy eshetőség.[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz shotika #11318 üzenetére
Az hogy az admin mit csinál a saját szemétdombján, teljesen irreleváns. És ha ehhez neked szabályzat kell, az elég elszomorító.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
shotika
őstag
válasz DrTechnoid #11299 üzenetére
"még nincs vége, mert ott álltok ketten , és hirtelen leesik h ez nem duo, egyikőtöknek menni kell," Vagy megcsókoljátok egymást, mint az Éhezők viadalában
Többiek: Megértem, hogy szerintetek ez gerinctelen dolog meg csalás, de még mindig nem láttam az erről szóló szabályzatot, függetlenül attól, hogy ezer éve az adminok a 3000 féle szerveren 3000 féle szabályt alkotva csapdosták ki a játékosokat.
-
ßrainiac
addikt
-
dombi81
senior tag
válasz Roland861010 #11311 üzenetére
Kösd rá optikain erősítőre.
-
ßrainiac
addikt
válasz Roland861010 #11311 üzenetére
Attol h nem vagy PC-s meg beallithatod a monitort ugy h ne egesse ki a retinad
En a 32-es monitoromat nezem fel meteren belulrol, nincs vele semmi gondom.
-
keIdor
titán
válasz gyuribácsi88 #11308 üzenetére
Annyira mindegy, egyre közelebb kerül egymáshoz a kettő.
Már cross-platform van, ugyanazt a perifériát használhatod mindegyik platformon már.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
KaitouP
nagyúr
válasz Roland861010 #11304 üzenetére
Nincs kicsit távol az a monitor? Mondjuk lehet csak én szoktam meg hogy a képernyő fél méterre van az arcomtól.
-
addikt
-
ates2
senior tag
válasz Roland861010 #11304 üzenetére
oh console
-
Roland861010
veterán
válasz Evil Snowman #11289 üzenetére
Irónia volt !
Az 55" tv miatt sérvet kap a nyakam :D
Este meg kiégeti a retinámat!!! -
ßrainiac
addikt
4 órán keresztül nulla disconnect, jön egy harmadik játékos a partyba, érkezik az első disconnect, majd 5 percre rá az újonnan csatlakozott kolléga is kapja. Alig jut be aztán a játékba, már el sem akar indulni. Harmadjára elindul, bemegyünk kövi meccsbe, már az ejtőernyőzéskor kapom a második disconnected.
Gratulálok, Blizzard.
-
Redcaster
őstag
válasz DrTechnoid #11299 üzenetére
Csak ez egy mondhatni íratlan szabály a BR-ben, hogy solo-ban egyedül játszik az ember. A több fős meccsekhez ott a trio mód, vagy lesz a duo/4-5 fős csapatos játékmód. Ez szimplán szemétség, és simán büntethető.
[ Szerkesztve ]