- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
válasz
Csokishurka #10899 üzenetére
Ja, olyan 2-3 órája kezdte...
-
Csokishurka
őstag
Másikat is random kidob mindeféle hibaüzi nélkül, nem csak warzoneból hanem sima multiból is.
-
N@idia
őstag
Az első Warzone győzelmem
[Warzone PS4 Pro] -
-FLY->
őstag
Az, hogy milyen színű egy fegyver befolyásolja a sebzését?
-
Xaels
félisten
válasz
pulffy #10892 üzenetére
Volt az is ma, éppen nem lett csak meg akkor a win. De sokszor vagyunk top5-10-ben. Néha viszont nagyon sikerül beleszaladni a pofonerdőbe. Az egyik körben egyedül maradtam miután kijutottam a gulagból, mire földet értem már bounty is volt a fejemen, de akkor már nem sok loot maradt csak ilyen alap M13-ak. Volt rendesen rohanás meg harc, majdnem le is terítettem egy fullos 3-as csapatot csak már lőszer nem volt.
A másikban meg rögtön kör elején lootolok, ott hagytam az RPG-t mert valami normális cucc kellett. Találtam valami jobbat, de mire elindultam kifele a lépcsőházba utánam jött a csóka az otthagyott rakétával. Leterített mindkettőnket közvetlen közelről majd hosszas kúszás következett lefelé. Utána lerendeztük még egymást a Gulagban is.
-
Gebriel
veterán
Halihó,
Elég jól összetették ez a BR-t.
Hogy tudok, más platformon lévő cimbikkel játszani? -
KaitouP
nagyúr
Tipp a fejlesztőktől - találd meg a számodra legjobb Audio Mix beállítást: [link]
-
Xaels
félisten
Gyűlnek a winek lassan. [link] -
oriic
HÁZIGAZDA
2 önkéntes Warzone-ra?
-
venom8888
őstag
Hamarosan jon a 200 fős Warzone, a studioban mar azt toljak .
-
TaRka94
senior tag
Melyik nevemet kell megadni ha én is szeretném hogy felvegyetek? A cod accountosat vagy az xboxosat?
TaRka9407
Xbox: TaRka94 -
prokxy
veterán
Üdv Srácok, új COD-os ként kérdésem lenne:
- Audio mix-nél melyik a legjobb pl. G933-hoz?
- Grafikai setupnál mi a recommended multihoz? Úgy értem, h pl. BF V alatt texture high, mes quality ultra, többi low.
- van esetleg ezekre vmi guide? Meg úgy alapban belőni mindent?Köszönöm
szerk: és jöhet a friend inv
-
Hege1234
addikt
mikor kijött a warzone csináltam cod mw reget és activisiont is
most mikor beléptem kérte hogy csináljak újat és lenullázta a karakterem
valahogy vissza tudom állítani a régit?
mert a játékban nem találtam ilyen opciót csak e-mailt vagy display nevet tudok változtatni -
Redcaster
őstag
Sziasztok!
Engem is felvehettek friendlistre ha szeretnétek:
Terwet#1414 -
KaitouP
nagyúr
A következő nagyobb update során javítják a kill creditet. Ez azt jelenti, hogy jelenleg ha valaki lelő egy ellenfelet "downed" státuszba, majd ezután egy csapattárs öli meg teljesen az ellenfelet, akkor utóbbi kapja a creditet érte. A frissítés után ez megfordul, ténylegesen az kapja majd a pontot, aki az ellenfelet a földre vitte, de még nem végzett vele: [link]
-
Land
veterán
FR 5.56 Famas longshotra mi az ötletetek? Hol érdemes vele próbálkozni? Tegnap teljesen kikészített ez a fegyver... 1v1-ben általában én húztam a rövidebbet.
-
ates2
senior tag
-
Hege1234
addikt
sztem mindenkinek behalt a battle.net
-
N@idia
őstag
Nálam is ez van sajnos
De legalább konzolon működik a játék, aki ps4-en tolja nyugodtan felvehet a Ph játékos listában megtalál -
ates2
senior tag
válasz
Szeszkazán #10856 üzenetére
Akkor jó. Nem próbálkozom.
-
ates2
senior tag
Na most az van,hogy letöröltem battle.net-et és updating blizzard agent... ott megdöglik az install,szóval érdekes.
-
gjung44
tag
Üdv!! Még midnig nem tudunk rendesen kommunikálni haverommal! Annyit változott a helyzet én már hallom öt de csak egyirányu a dolog. Jelzi a játék hogy beszélek a kis fehér felirattal de nem hallanak és már nem találunk olyat a beállitásokban amit még ne probáltunk volna. Van valakinek valami ötlete?
-
KaitouP
nagyúr
Az Activision Support arra kéri a játékosokat, hogy ha bármilyen problémát tapasztalnak a Warzone játékmódoddal, töltsék ki az alábbi ívet: [link]
-
ßrainiac
addikt
válasz
Tarisznyarak #10805 üzenetére
BLZBNTBGS000003F8
Nekem az oldotta meg hogy beallitottam a Google DNS-et. Mondjuk a MW portjait is engedelyeztem routerben.Ezekre keressetek ra neten, szamtalan guide lesz, par perc alatt elvegezheto.
-
Nono76
tag
Kis segítség azoknak akiknek PC-n ilyen olyan hibaüzenettel vagy anélkül kifagy a játék. Én a következőket csináltam meg:
-Legfrissebb VGA driver
-Battle.net alatt Scan & repair.
-Ha van MSI Afterburner és mellette az RTTS akkor be kell zárni (nem kell uninstall).
-Minden feleslegesen futó programot bezárni.
-Discordot még így sem szereti ha fut van hogy néha összeomlik a játék. Discordban az Overlayt ki kell kapcsolni.
-Játékban a grafikát a lehető legalacsonyabbra venni.Ezek után tudtam csak hiba nélkül játszani. Ha a grafikát feljebb raktam már kifagyott. Nekem csak 8 giga RAM-om van, szerintem ezt nem szereti, mert sokszor pagefile hibával szállt el. Előfordult a DirectX hiba is illetve csak simán hibaüzenet nélkül kilépett.
Remélem tudtam segíteni. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kill_switch #10837 üzenetére
A Warzone az vegleg ingyenes.
-
kill_switch
senior tag
Sziasztok,
A Warzone végleg ingyenes marad, vagy csak limitált ideig? Ismerősöm mikor szedte le PS-re, írt neki egy időintervallumot, 03.10 - 04.10-ig. Vagy az másra vonatkozott volna?
-
-
Laby
őstag
Jártam már ott, de nincs kijelentkezés.
Call of Duty account oldalra ha belépek, akkor ott nem engedi unlink-ni a ps4 account-ot (de ahogy néztem az interneten senki másnak sem). Viszont ha újat szeretnék létrehozni, akkor amikor összekötném a ps4 account-al, akkor azonnal abbahagyja a regisztrációt és átdob a korábbi call of duty account-hoz. Szóval nem tudom sehogy sem megoldani és rohadtul idegesítő, mert így nem tudunk játszani sem. -
WaterWave
veterán
Második warzone győzelem... Annyit hozzáfűznék, hogy volt gulág, és utána ha nyertem is az 1v1-et sajnos meghaltam, viszont csapattársaim kifizettek a végére, és úgy hoztuk le... Sztem zseniálisan jó lett, hogy a semmiből is meg lehet nyerni kis szerencsével persze.
-
Laby
őstag
Van valakinek ötlete arra, hogy PS4-en hogy tudok kijelentkezni az activision account-ból?
Vettem egy PS4-et, és voltam olyan hülye, hogy a PC-s account-mal jelentkeztem be ide is. Viszont külön újra szeretném kezdeni konzolon az egészet, és amúgy is lesz hogy egyszerre játszunk barátnőmmel tehát kell a külön activision felhasználó.
Letöröltem ps4-en a játékot, letöltöttem újra de automatikusan bejelentkezik és sehol sem találok megoldást arra hogy kitudjak jelentkezni és megadni egy másik account-ot játékon belül. -
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Evil Snowman #10821 üzenetére
Vegyél fel B.neten is azért.
oriic#2291
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Evil Snowman #10821 üzenetére
Van PH Discord ha gondolod, lásd: összefoglaló.
-
-
Palesz191
aktív tag
Hát az előbb rekord, 20percig bírtam játszani kb, utána ledobott, most már pedig szokásos módon ledob egyből.. Érthetetlen
Haveromnak meg akinek ugyanez volt a gond, játszik már2-3 órája
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Evil Snowman #10817 üzenetére
Van rá esély, sokat toltam anno.
-
-
Raysen623
addikt
válasz
Evil Snowman #10807 üzenetére
Jönnék én is. Leginkább este 8 után vagyok gépnél hétköznap.
-
Stylerr
addikt
Egész jó a game, egyedül tolom csapattársak nélkül, de így is sikerült összehozni egy második helyet 8 killel.
-
Gigi01
őstag
válasz
bagyulajuve #10813 üzenetére
Néha el kell engedni,amikor érzed,úgysem fog menni már,vagy pár meccs után.
Én ma neki sem álltam inkább. -
Imilenni
addikt
Faja lett az új peccs, megint osszeomlik a játék...
-
Reagens093
friss újonc
Sziasztok !! Nem tudnátok abban segíteni hogy a Cod WARZONE miért zárul be kb 2 perc után ? Már töröltem mappákat újra telepítettem de semmi ! HELP PLZ
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Evil Snowman #10807 üzenetére
PC? Én jönnék szívesen. MIkor érsz rá álltalában?
-
Sziasztok!
Klasszik COD 4 MW után térek vissza a COD világába a Warzone-al. Mentem 3 karikát, eddig nagyon tetszik. Látom az évek alatt az alapvető dolgok nem sokat változtak, de nem is gond.
Kérdés, hogy lenne-e vagy van-e 1-2 ember, akivel tudnék közös squadban menni, mert egyedül 2 vadidegennel nem mondom, hogy rossz, de más a hangulata.
-
F.Attila88
csendes tag
válasz
Tarisznyarak #10805 üzenetére
Nekem Telekom gigabit van és még is.
-
Tarisznyarak
tag
válasz
F.Attila88 #10802 üzenetére
Szintén. Volt hogy telefonáltam és menüben volt a játék és akkor is dobta lost connectiont. (BLZBNTBGS000003F8). Csináltam már mindent amit csak találni lehet a neten. Érdekes hogy barátok közül csak nekem van ilyen bajom. (Lehet Digi vel van gond ?)
-
BandiHUN
veterán
-
sityuka89
tag
Sziasztok! Warzone-ban nem működik a mikrofon, (pc) esetleg valakinek valami tippje?
Discordon tökéletesen működik, a többi játéknál sem találtam hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest