- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stuka20
senior tag
válasz
bulikavagyok #10375 üzenetére
Fa$zér nem mentitek le a videót
-
shotika
őstag
válasz
venom8888 #10382 üzenetére
Én meg nem akarok loot menüt
Ráférne már erre a battle royal módra egy alapos tatarozás, hogy csiszoltabb legyen a játékmenet - illetve remélem a technikai háttere is megfelelően fel lesz építve, egy ideig toleráns voltam az ilyen jellegű játékok ismétlődő hibáival (szerver disconnectek pl - rád nézek Apex
) , de mára meguntam, hogy ennyire szarnak bele a cégek, és kb csak abba fektetnek tőkét, hogy fegyoskinek jöjjenek.
Az viszont tetszik, hogy (elvileg) ingyenes lesz, így jó ideig biztosítva lesz a friss játékosbázis. -
raggg
senior tag
válasz
WaterWave #10395 üzenetére
Én a múlt héten mentem pár kört BO4 BR-ben. Hát nem tudom mikor b*szott fel utoljára játék, de ott pl. megtörtént, hogy swat rft-vel belelőttem 5-öt a gyerekbe, ő meg pisztollyal katt-katt kinyírt. És ez nem egyszeri eset, sajnos folyamatosan ez volt a tapasztalatom vele, hogy hiába az armor, néha össze vissza dobálja a netkód a killeket.
Ha holnap jön a warzone, akkor lehet még ma ellövöm a tokenjeim, mert akkor gondolom holnap este download party lesz a PS4-es tábornak.
-
WaterWave
veterán
Találtam egy másikat, nem tudom ezt láttátok-e
-
Villa7
tag
3 level of armor = 2 tár lesz egy ember
4 fős squadot hiányolom -
venom8888
őstag
válasz
A lootolasnal a TAB ot meg sem nyitja. Szar a loot mint a BF ben le se toltom. Pubg loot menut akarunk!!!!
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Ú de nagyon rá fog lépni az Activision a f*szára a gyereknek.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Chaosnak innentol annyi.
Nem jart meg le az embargo.
Gameplay tetszik amugy, ujra battle royale-t fogok tolni.
Reszletek:
Free to play
Standalone
Crossplatform
Enormous map
Every single building is custom designed
Two Game Modes
150 players
Solos, Duos and Trios
Killstreaks and revive tokens are bought by using plunder at stations
Gulag Exists. Upon first death you 1v1 to respawn back in and spectate(and throw rocks) while waiting your turn.
Easter Eggs all over map
A lot of classic maps. Terminal, Scrapyard, Overgrown, broadcast and more plus new ones.
Vehicles are in including choppers.
Three levels of armor. Can carry 5 plates can stack three at a time.
Looting is fast.
No weapon attachments but custom loadouts can be used by buying your kit with plunder at stations.
can ping everything -
laragirl83
őstag
válasz
Woááá!!
-
Laby
őstag
Van valami lehetőség arra, hogy két külön account-al is tudjak játszani, de csak egyszer vettem meg a játékot?
Most hogy szeretnék kontrollerrel is multizni, nem akarom nullára rontani az eddigi statisztikámat, ráadásul rettenetesen bosszantó amikor felmegyek kontrollerrel és még a világomról nem tudok, de már bedob a jó játékosok közé akik ellen amúgy is dobálni szokott.Jó lenne az elejéről kezdeni, nulla szint, gyengébb ellenfelek ameddig meg nem tanulom a kontroller irányítást.
-
venom8888
őstag
Mikor jon valami uj MAP?
-
Dave567
addikt
Persze, hogy vannak, nem is az a lényeg, mint ahogy Te is írtad, hanem a ping, és igazad is van, soha nem lesz jobb.
Ezért is cseszett fel nagyon, hogy ez új történet szálon fog futni, és még jobban süllyesztőbe teszik az MW nevet.
Itt kellet volna lezárni, de mint látható, ennek a sz.rházi bandának nincs jobb ötlete... -
Dave567
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Csokishurka #10355 üzenetére
Be van ragadva nálam is.
-
csƵ
addikt
Nem tudom, mit csináltak az utóbbi időben a srácok, de konzolon szinte reccenés nélkül megy a játék napok óta még Split screenben is.
-
Csokishurka
őstag
Nektek számolja a camokhoz a killeket?
Pl nyomom a guggovla killeket és nem számolja...másnál is van ez? -
Land
veterán
válasz
balage1989 #10352 üzenetére
Szerintem 19:00 óta van ez a hiba. Előtte szépen haladt a fegyver szintezése.
-
Land
veterán
Ismert bug, hogy P90-nél valamiért egy idő után nem számolja a killeket?
3 kill kellene kiegészítő nélkül és vagy 50-et öltem csupasz fegyverrel és nem adja be... -
dombi81
senior tag
-
lowzor
veterán
Egyszerűen annyira undorító, szánalmas, láma és OP ez az RPG, hogy kb a COD 4-ben a GL-hez tudom hasonlítani...
Jobban idegesít, mint ahogy a játék elején idegesített a 725. -
BandiHUN
veterán
-
zoltannagy
aktív tag
Goldozom a fegyvereket és azt tapasztalom, hogy amelyik fegyverre rárakom a thermalt, sokkal jobban betudom vinni a longshotokat
Pl:SHOOT HOUSE pályán ahogy kidugja a fejét már azonnal látom és gyorsabban lehet rá reagáni, na persze ez csak saját vélemény de segítség képpen azért leírom, hátha másnak is segít.
Illetve a thermal milyen szépen "átlát" a smoke gránáton -
Pro!Petya
addikt
válasz
KaitouP #10314 üzenetére
Crossplay on, és HC -n szinte minden mód be van jelölve.
Próbáltam amúgy nemrég PC only -ba mert felbaxott a tény hogy amikor elkenik a számat sőt nem csak az enyém hanem az egész csapatét akkor az többnyire mindig egy konzolos "god"player ...... , de akkor meg akkor végképp többet kell várnom mint amennyit játszom
Jó ez azért fél igazság, mert természetesen talál meccseket csak olyat amit az ellenfél már majdnem meg is nyert.. azokat meg már offolom mert a goldozáson túl vagyok mert megvan mindenre amire szerettem volna így hát nem kell minden frag/kill ...
Szeretném megengedni magamnak azt a luxust hogy egy meccset az elejéről kezdek játszani! -
stilo18
addikt
válasz
minimumgame #10311 üzenetére
Fuss egy kör FFA-t , vagy TDM-et... Ha ügyes játékos vagy a másodikat is simán nyerheted, a FFA - t meg alapból ugye, az csak rajtad áll...
-
Imilenni
addikt
Van értelme fejre célozni egyébként? :D
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Pro!Petya #10310 üzenetére
Only PC-n nyomod? PS4-en túl sokat egy-egy meccsre nem szoktam várni, abban az 1 órában egy jó 5 meccs belefér általában (mondjuk TDM, ha meccsenként 10 perc körüli idővel számolok).
Az XP Boost real-time időben történő lefolyása valóban egy szar, ezt nem is értem hogy miért kellett a BO4 után így megváltoztatni... vagyis, sejtem miért.
-
dombi81
senior tag
válasz
minimumgame #10311 üzenetére
Mert a gyengéket a gyengékkel rakja össze.
Viccen kívül: ilyen fos az egész.
-
minimumgame
tag
Az miért van, hogy mindig a gyenge játékosokkal, vesztesekkel rak össze a játék? Már nagyon unom, komlyan érdekelne.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
KaitouP #10298 üzenetére
Kipróbáltam , és nem számolt akkor se duplát ha 7 előtt indítottam..
Úgy néz ki ez csak a 7 és 8 óra között lejátszott teljes meccsekre adja.
Ami 7 előtt volt indítva vagy nincs már befejezve 8-ig azokra nem jár.Happy Hour = netto ~30perc ha leszámítom a töltési időket és azokat a meccseket amikor már alapból vesztes állásba dob és ki kell lépni.
Jah és természetesen ez a Boost-oknál is így megy.....
(Az is milyen már hogy realtime mennek az XP boostok?!)
Van hogy 2+ percig nézem a lobbyt mert ki - be dobálja az embereket, utána még map loading aztán 2-3 sec kamera slide + 20-15 sec a Loadout-ra aztán még ott a végén gotm/kill cam , tabella ..... na mindegy kb jó ha 50-60%ban ki lehet használni a boostereket is..
ViccHa kitalálnak valami ilyesmit akkor azt csinálják meg normálisan vagy inkább hadják a fenébe, ha már ilyen faék egyszerű dolgot is eltudnak kúrni.
Másik ez az állandó map ki be rakosgatást frissítéseknél... de ezt már nem is ragozom. -
Laby
őstag
válasz
balage1989 #10304 üzenetére
Simán benne van hogy pirossal kiírta a nevedet hogy ott vagy. Csomószor van olyan hogy nem látok senkit, de írja pirossal a nevét amikor arra célzok. Nagy baromság ez, és néha még a vékony falon keresztül is kiírja.
-
csƵ
addikt
válasz
balage1989 #10307 üzenetére
Néha én is belelövök a füstbe.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
zoltannagy #10303 üzenetére
Pedig elvileg ugyan az mint a valódi, csak in-game. Egy háborús játékban. Ismétlem, háborús játékban.
-
lowzor
veterán
válasz
balage1989 #10304 üzenetére
Snapshot Grenade?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
zoltannagy #10300 üzenetére
Most nem mondod hogy nem volt Tamagochi-d.
Na, ez is pont arra jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- Vicces képek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Proxmox VE
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft