Hirdetés
- Philips Evnia 34M2C8600: mit tud a csúcs QD-OLED monitor?
- Hővezető paszták
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 / 4070 Ti (AD104)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Androidos fejegységek
- Computex 2023: bemutatta az ULMB 2-t az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golyo69
senior tag
válasz
Csokishurka #8999 üzenetére
Jaja
Meg sztem szar lett a Rust, itt még fosabb a spawn mint a Shipmenten.
Azért ez nagyobb pálya.....lehetne normális helyre visszakerulni nem a darálóba :)
Tegnap kb 5-6 szor vissza rakott ugyan arra a helyre ahol előtte lelottek és kb. 1 masodprceket éltem... Ezt megoldhatnák mert így fos[ Szerkesztve ]
Poco F4 GT + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 + GIGABYTE G27QC +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h
-
dombi81
senior tag
Már a múltkor lehet kérdeztem, de SLI-vel játssza valaki ezt a játékot? Ha igen, hogyan skálázódik?
-
Corpuscle
őstag
Úgy-úgy!
Oszt estére lesz valami gyönyörű babarózsaszín klánjelzésünk?
(#9003) Laby Amit beállít a góré. Azért írta Petya az időpontot, onnan indul az 1 óra.
„Míg a boldogságot önmagáért keressük, összes többi célunk – legyen az egészség, szépség, pénz vagy hatalom – csak azért fontos, mert feltételezzük, hogy majd boldoggá tesz minket.” Csíkszentmihályi Mihály
-
Corpuscle
őstag
-
stilo18
addikt
válasz
venom8888 #8991 üzenetére
SD - ről tudok nyilatkozni.
Minden fegyver, minden kiegészítő választható, ami engedélyezett a módban, függetlenül attól, hogy "normál" módban már negnyitottad - e az adott kiegészítőt pl..
Nincsenek pl shotik, MR fegyverek, nincs benne az összes gránát, perk...5 vs 5 - be megy, friendly fire - el.
#PS5#C9/QN95#GalaxyS21#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Deck
félisten
-
Corpuscle
őstag
Alapból nincs +10%, csak Battle Pass-sal.
(#9014) laragirl83 : Igen, dupla.
„Míg a boldogságot önmagáért keressük, összes többi célunk – legyen az egészség, szépség, pénz vagy hatalom – csak azért fontos, mert feltételezzük, hogy majd boldoggá tesz minket.” Csíkszentmihályi Mihály
-
Wrathrash
csendes tag
valakinek van bármi megoldásra arra a gondra, vagy találkozott más is vele,hogy season 2 óta a grafikus beállításokat elfelejti restart után?
-
JSaN
addikt
válasz
dombi81 #8902 üzenetére
Masfel honapja huztam fel egy zsir uj SSD-re, es azota ment a patch elotti utolso percig jatszottam este 7 ig, majd patcheles utan el allitva indult el, sok minden mas is elallitodott de vissza allitottam. Az egerrel viszont nem tudok mit csinalni, nincs look.
Nem hasznalok semilyen mokol progit, szoszerint egy jogtiszta win10+CAD meg par jatek van fent.
De most jobb híján neki allok egy full formazassal, vicc ez az egesz.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Casanova*
veterán
Jó pár aimbotossal találkoztam. Most meg színezik a nevüket. Enemynek zöld ,meg kék színű a nevük,nem piros. Mintha csapattársak lennének. Ennyi csalóval nem találkoztam más codban. Szánalmas ez az új cod!
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
oriic
HÁZIGAZDA
Korai battle royale gameplay
Live-Die-Respawn
-
Casanova*
veterán
válasz
TommyS_27 #9024 üzenetére
Nem viccelek! Mi az,hogy lehet színezni a nevet. Ilyet engedélyezni??? Vicc! Más codban ez tiltva van. Elég sokat játszottam mostanában. Jó pár aimbotossal találkoztam. Mind lvl 10-20 körüliek voltak és már arany,meg damascus camoval lőttek. Vicc,hogy még nem bannolták őket. Miért nem ezen dolgoznak és nem a csilivili anyámnyila cuccokon. Mernék fogadni,hogy vannak sokan whsok is. -.- Egyik hacker fórumban számos hack cuccokat árulnak az új codra. Nem hiszem el,hogy ennyi év után sem tudják kivédeni a csalókat. Vagy szerintem nem is foglalkoznak vele.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
KaitouP
veterán
Valamennyi Regiment/klán jelentkezést ami eddig beérkezett hozzám itt és privát üzenet formájában elintéztem!
Ha valaki mégse kapta volna meg, ellenőrizze a megadott nicknevét, szóljon nekem, és újra megküldöm a meghívást!
Az összefoglalóban található útmutató alapján továbbra is jelentkezzetek bátran, illetve azt is megtaláljátok a leírásban, hogy hogyan tehetitek sárgává/arannyá PH! előtagot is!
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun
-
ates2
senior tag
valaki magyarázza már el mit csináltak a játékkal ? játszhatatlan,konkrétan 1 másodperc alatt meghalok. Előző patcheknél nem volt ilyen.
-
nincsnév007
senior tag
bugos vagy miért lettem újra egyes szintű? csak újra kellett inditani
[ Szerkesztve ]
BMW E46 | Series S
-
csƵ
őstag
Valaki tegyen már tisztába. Létezik cheat a játékhoz? Néha úgy lőnek le a killcam szerint, hogy nem is látszódom egyáltalán, az meg úgy odahúzza a célkeresztet, mintha előtte lennék, pedig csak a fejem búbja lóg ki 50 méterről.
Az is fura, hogy míg én a játék kezdete után 3 perccel 1 ellenféllel találkozom, addig másnak már van 15 killje is.[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
veterán
A YouTube 160 millió dollárt fizetett az Activision-nek többek közt 3 évi CoD League exkluzív közvetítési jogért is: [link]
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
Egy dolgot figyeltem meg, ami nem hagy nyugodni. Ha van a 12 játékos között legalább egy 100 feletti pingű játékos, akkor nekem nagyon nem adja a hit-et. Viszont a magass pingű játékos akár az ellenfélnél van, akár saját oldalon, szinte minden esetben ő a top gamer. Nekem így is gáz az 58-as ping, szinte mindig hátrányban vagyok. Másnál is van ilyen tapasztalat?
Ha 60 körüli pingesekkel vagyok, akkor nincs gondom, maximum noob vagyok és annyi.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
csƵ
őstag
válasz
SipiBcs #9038 üzenetére
Engem rohadtul zavar a pingem. Még anno CoD2-ben megszoktam 20ms-t és most így valami botrány. Nem tudom, mennyi lehet pontosan, mert az Xbox nem írja ki, de tuti 80ms megvan, mert rengeteg olyan példa van, hogy én elbújok a lövés elől, killcam szerint meg meg se mozdultam. Vagy akár az is tömegével fordul elő, hogy meglövöm, jelzi a találatot, ő visszalő és meghalok. Killcam szerint volt többször, hogy rá se lőttem!
-
KaitouP
veterán
Egyes esetekben (leginkább PC-s játékosok esetén) a megadott ID alapján valamiért se klánmeghívást, se barát kérelmet nem tudok küldeni, ezért próbáljátok azt a ID-t megírni nekem, amit a képen az Activision ID alatt láttok.
Minta:
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
fiam gépén a frissítés után kifagy ha videó beállításokat állítjuk. Directx hibát ír.
Nem tudjátok mi a megoldás erre ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Philips Evnia 34M2C8600: mit tud a csúcs QD-OLED monitor?
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hővezető paszták
- Okos Otthon / Smart Home
- Külpolitika
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.