Hirdetés
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz
ProEvoFan #8499 üzenetére
Februar 11
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
KaitouP
veterán
Hivatalos: idén is jön új Call of Duty rész: [link]
Egyelore viszont nincs hivatalosan bejelentve, hogy végül melyik fejlesztőcsapat készíti az új részt.
Továbbá:
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun
-
k-adi
nagyúr
válasz
KaitouP #8506 üzenetére
mondjuk számítani lehetett erre... de azért az elég gáz, hogy a BR mód még a kanyarban sincs de már az új részről jön a pletyka
dehát tudjuk, a cod-vonaton nincs stop gomb
meg akkor beigazolódni látszik a s1-mw1 s2-mw2 s3-mw3 tipp is... s4 idején már mindenki az új részre megy át
mondjuk az érdekel viszont, hogy az új rész is modern vagy scifi lesz-e esetleg igaz-e a vietnámos tipp
-
soo277
őstag
Húúú de jó lenne,nekem bejönne, [még mindig előveszem] nem tudom én nagyon imádom azt a korszakot
[ Szerkesztve ]
BT: wersoo#21211
-
ates2
senior tag
Én nem tudom mi a szemétzsidokurvaanyjukat csináltak de ez a játék vicc,ma konkrétan még nem nyertem csapatba....vagy 5 defcon volt eddig.
Vagy mindenkit fel buffoltak vagy mindenki csal. Hihetetlen.
Mikor megvettem a game-t az első hetek,hónapok epicek voltak,mióta jöttek a patchek vicc kategória.
Azt mondták nincs SBMM GW alatt,de ilyen nincs,hogy ma minden szopás.[ Szerkesztve ]
-
stuka20
aktív tag
Átérzem. Amikor HC-n két lövés kell az enemybe Kar-ral, hogy meghaljon. Vagy, amikor az enemy kill camjából látod, hogy már a halálán van és tiszta sötét a képernyője, de te darálod és nem pusztul, ő meg 1 lövéssel megöl.
Vagy shotgunnal 5 méterről 1 lövés vagy, erre te előveszed és 1,5 méterről sem döglik meg 1 lövésből. Az smg fejlövésekről ne is beszéljünk.
Én egy állandó ranked rendszernek örülnék, nem egy ilyen buffolunk nerfelünk féle valami.. -
ates2
senior tag
válasz
stuka20 #8519 üzenetére
Aniyah palace,egyedül elmentem E-re enemy respawn szarjához, 20-as killstreak meg befogtam azt a szart,egyedül,erre defcon
mert a többit a maradék 31 player nem volt képes tartani...
Jah és olyan rátartások vannak gecc mikor nézem killcamot,beszarok,még magamat se látom ott,csak hogy a gyerek valamit lő és az én vagyok[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
Lesznek új camok a teams packs-on kívül,nem tudjátok?
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
raggg
senior tag
Szerintetek dobnak be egy S2 trailert még az IW-től, vagy csak kedden örülhetünk?
ragklaatPS
-
KaitouP
veterán
Nem, sokkal technikássabb és kihívást nyújtóbb úgy a játék, hogy a mozgás nem futásban meg gugolásban/fekvésben merül ki, hanem falon/egyéb objektíveken is lehet mozogni, illetve a levegőbe is lehet emelkedni.
-
KaitouP
veterán
Season 2: Meglepetések jönnek: [link]
-
Deck
félisten
válasz
KaitouP #8536 üzenetére
Én egyetértek veled de nagy ívben sza*nak a véleményünkre hisz a $$$ a lényeg. A skineket hamar megcsinálják, árulják és semmit se vesztenek vele, a bevétel meg nagy. Én megértem ezt is azért, még nem ment túlzásba.
A lényeg, hogy nincs SP. BO4-nél kidobott pénz volt..[ Szerkesztve ]
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE
-
KaitouP
veterán
válasz
Casanova* #8542 üzenetére
Nem volt rossz, bár ott még elég kezdetleges volt a mozgás.
Fun fact, hogy a Sledgehammer Games az Advanced Warfare 2 - t akarta fejleszteni, de az Activision közbeszólt, és utasításba adta hogy II. világháborús játékot fejlesszenek, így lett a CoD WWII.
[ Szerkesztve ]
-
dombi81
senior tag
válasz
KaitouP #8537 üzenetére
Gondoltam nem írom be, de aztán mégis. Game of Thrones-ból egy karakter? Most ez valóban komoly? Azt sem tudom ki ez a nő (persze minden tiszteletem az övé, látatlanban is). A magam 44 évével nem tartom magam idősnek, igaz nem is tévézem sokat, főleg sorozatokat nem nézek( tudom, vannak egészen jók, értem én), node előrevisznek ilyen kiegészítők egy játékot? Úgy sem látsz az emberből semmit, ez egy FPS. Minek egy COD-ba ez a lány, mi köze hozzá? Úgy örülnék ha valaki ezt logikusan levezetné nekem. Miért nem tesznek bele inkább újabb fegyvereket, melyeknek hasznát is látnánk, például.? Akármi mást, ami hasznos, aminek célja van. Mindig meglepődöm ilyenkor, csak azt nem tudom minek. Inkább örülnék annak, hogy még mindig tudnak meglepetéseket okozni. Kinder Surprise.
[ Szerkesztve ]
-
dombi81
senior tag
Ezekkel semmi probléma, hiszen ide illik, a játék része, és az illik-en van a hangsúly. De megfordítom a dolgot. Mi volna ha egy COD játékból való szereplő tűnne fel valamelyik sorozatban, hát nem őrület lenne?
Úristen, ilyenkor mindig fogom a fejem egy röpke másodpercre. Vagy megfordítom a dolgot.
Ha Donald Kacsa ugrándozna és a falon futkározna egy COD-ban, lehet az sem tűnne fel sokaknak, közönnyel nyugtáznák. Na itt ezzel van a baj. Bármit betesznek a játékba, az jó.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
félisten
válasz
dombi81 #8547 üzenetére
Opcionális minden..
Én meg szeretem a skineket, ebből van bevételük is. Donald kacsa teljesen más.
Én rühellem a rakétavetőket, lmg-ket, csicsás dolgokat stb.. Semmi keresnivalójuk a játékba szerintem.. De ez van..Azért, a Gung-Ho, Dead Silence, Maddox nagyon hiányzik nekem a BO4-ből..
[ Szerkesztve ]
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Steam, GOG, EPIC Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- KuKirin V3 - a pedál csak dísznek van
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- GTA V
- Ukrajnai háború
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem