- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányos topik
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Androidos tablet topic
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Hi!
Nagyon durva dolog történt velem az előbb. Team Deathmach ment már egy órája. A chat-be beírtam, hogy az egyik ellenfél csaló és mindenki ellenőrizze a cheat detect riasztási listát... 15 másodperc múlva kiírta, hogy egyedül vagyok a szerveren. Mindeneki kilépett.?????????????????? Mit jelent ez? Ennyien bexartak?
[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #8158 üzenetére
Ahogy a Season One az MW -ből emelt át elemeket, feltételezem a Season Two az MW2 -ből fog (főleg) táplálkozni, Ghost pedig ikonikus figura lett a történet szövésnek köszönhetően. Erre az operator skin -re alighanem én is beneveznék (bár gyanítom, ha elérhető lesz, rengeteg Ghost rohangál majd a meccsekben. A minap pl egy platónyi Mara -val utaztam együtt
)
-
törölt tag
válasz
Con Troll #8157 üzenetére
Csak az látja, aki kapott hozzáférést az alpha teszt alatt. Nemsokára élesítik és akkor makrósok és multihack előfizetők, mennek a levesbe. Jelenleg a játékosok 70%-a makrózik, de Európában csak 40%. Kivéve Németország, ahol 62%. nem csoda, hogy olyan sok makrós egér elfogyott az elmúlt 15évben. kevesen, 0.5% használ előfizetéses csalást. wallhack, aimbot, god mode, fly, invisible... undorító férgek.
[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
válasz
#50433536 #8160 üzenetére
battle.net nél csalni elégé öngól.
olvastam annó olyat,hogy csalás miatt kibanoltak valakit majd megvette a játékot újra az is ban,majd újra regisztrált másik néven az is ban, aztán évek után újra vett valami játékot majd az is banszóval emberkét mindig megtalálták még akkor is mikor nem csalt és ban.
-
-
-
RazoR
veterán
Update óta most játszottam először de ez valahogy nem sikerült nekik, 15-20-al magasabb ping, microlag, hitreg problémák...
Van infó, hogy mikor jön a javítás? -
KaitouP
veterán
válasz
Acheron #8159 üzenetére
Hát, ez szerintem ennyire nem törvényszerű, de meglátjuk. Ghost-t már egy ideje pletykálják.
Le is csapok rá ha jön, egy kedvenc karakterem az egész szériából, a nicknevem is innen jön.
GymBeam XBEAM Energy Powder termékteszt: https://new.playstationcommunity.hu/termekteszt-gymbeam-xbeam-energy-powder
-
KaitouP
veterán
-
Kis esti rosszalkodás
Ebből 26 kill lett a JOKR,kezdem érezni,teljesen muris kis rakétavető...
Mondjuk lehetett volna jobb is,sokszor kinyírt a spawnkill zsinórban+a JOKR-el is idő célozni,de ígyis asszem' a legjobb eredményű köröm eddig.Streak csak 3 kill wheelson benne,mert lejárt az idő,jó lett volna végigtolni,de majd legközelebb.Pap leszek az kurvaisten! Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:LorenzoHUN#1760666 EA ID(BF-ek): BandiHUN Xiaomi MI 9T 6/128
-
-
-
stilo18
addikt
Tegnap végre sikerült megcsinálni a Season 1 összes zászlaját, meglett a 10-es szintű embléma.
Néha azért idegesítő volt
#PS5#C9/QN95#GalaxyS21#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Casanova*
veterán
válasz
#50433536 #8165 üzenetére
Sajnos nagyon sokan makróznak,de konzolon is. Konzolosok nagy szeretettel használják a xim4-t. Ez nagyon durva makrókat tud. És vannak,akik egérrel játszanak ,,aim assist,, segítségével. Na így nagyon jól lehet aimozni,az biztos.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Sziasztok!
Valahol meg lehet nézni hogy a kampányt mennyi idő alatt vittem végig?
Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
ates2
senior tag
Van valakinek gondja UPC hálozaton azzal,hogy a NAT type nem Open hanem moderate ?
Valamiért kurvára nem tudom Openre rakni hiába van a routerbe minden beállítva,UPC modem csak bridge van,tehát router kezel mindent. -
stuka20
aktív tag
Nálunk digi van, de váltogatja magát, hogy mikor open és mikor moderate. Semmi különbséget nem vettem észre a kettő között, nekem ugyanúgy fix 50-70ms a pingem. Tegnap ffa-nál meg >200ms pinghez keresett nekem játékosokat. O.O Ilyet még sosem írt ki.
Egyszer volt 36-os pingem reggeli-délelőtti órákban. Pedig van itt még digis, akinek meg fixen 50 alatt van..,de jó neki.. -
Lionel
csendes tag
válasz
stuka20 #8192 üzenetére
Én is Digi-s vagyok. Miután az összes port átirányítása sem segített, ellenőriztem a külső IP címemet ([link]), ami nem egyezett a nekem kiosztottal. Innen tudtam, hogy NAT mögé kerültem. Kértem, vegyenek ki mögüle. Azóta midig kívülről is elérhető publikus IP-t osztanak ki és megszűnt minden problémám. Persze ettől még adódhat máshol is gond.
-
ates2
senior tag
Szóval.
UPCmodem bridge mod, routerbe beállítva portok amit forwardolni kéne
Van publikus IPV4 címem.
windows tűzfal off.
Nat Type még is moderate
valaki aki UPC-s esetleg ötlet ?[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #8169 üzenetére
Remélem, kap egy jó csomagot
Feltételezés, nyilván csak feltételezés, de az eddigiek alapján számomra logikus lenne, hogy az 1. szezon az MW -ból kap pályákat (Vacant, Crash), a 2. az MW2 -ből (Terminal? Rust?) a harmadik az MW3 -ból. A negyedik a BO legújabb verziója lesz (úgy mint az aktuális idei új játék)
(#8180) raggg: Így keresd a HC filter alatt:(#8197) Dave567: Konkrétan, nekem semmi
(szerintem nem nekem szántad
)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Proxmox VE
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox One
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7490, 14" FULL HD IPS Érintős, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD WIN 10
- Dell Precision 3520 Laptop/Notebook, 15,6" FHD IPS, I7-7700HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, NVIDIA 2GB
- Dell XPS 9360 Laptop/Notebook, 13,3" QHD+ Érintős, I7-7500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10,
- Flipper zero
- MSI KATANA GF66 I 11. gen. i7-11800H I 15"6 FHD 144HZ I RTX 3070 I 16GB RAM I 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest