- Nagyon szokatlan, akár fel is lógatható monitorral rukkolt elő az LG
- M.2 2242-es SSD-k is belezsúfolhatók a Steam Deckbe
- A Toshiba utódvállalata egy új OLED tévével rukkolt elő
- Ipari célokra szánt RGB-s DDR5 modulokkal jelentkezik a Team Group
- Most már tényleg Dunát lehet rekeszteni a PC-s kézikonzolokkal
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz
LorenzoHUN #12997 üzenetére
Köszönöm!
Ha már barilistán vagyunk, akkor néha cspathatnánk pár karikát!laragirl83: Neked is! :R
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: Pr0kxY_HUN ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
válasz
prokxy #13001 üzenetére
Persze,lehet,annyi,hogy én nem warzone-ozok,és HC-ban tolom...
Most aki jönne HC újmapozni a napokban,nyugodtan jöjjön...az új mapok kifejezetten kihajolósdi-pártiak is,és marhajók lettek szerintem!
Pap leszek az kurvaisten! Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:LorenzoHUN#1760666 Xiaomi MI 9T 6/128
-
prokxy
veterán
válasz
LorenzoHUN #13002 üzenetére
HC mehet, voltam már párat, este megnézhetjük.
btw. most írták jóvá nekem a +10 BP-t a S2 tier 100 miatt.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: Pr0kxY_HUN ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Corpuscle
őstag
válasz
LorenzoHUN #13002 üzenetére
Az új pàlyák nekem is bejönnek. Végre nem darálda pálya jött, és nem is egy.
Khandoor óta nem is multiztam, így nekem az is új.[ Szerkesztve ]
„Míg a boldogságot önmagáért keressük, összes többi célunk – legyen az egészség, szépség, pénz vagy hatalom – csak azért fontos, mert feltételezzük, hogy majd boldoggá tesz minket.” Csíkszentmihályi Mihály
-
pulffy
őstag
Ma végre megkaptam a free 10 tiert, de nem a storeban hanem a BP fül alatt volt, nem tudom hogy mióta lehetett ott, lényeg hogy megvan
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
Laraxior
titán
válasz
LorenzoHUN #13000 üzenetére
43.23EUR volt.. köszi
Mondjuk nem értem, hogy miért tölti le megint... 86GB...
[ Szerkesztve ]
"...nem jó, de nem is tragikus..." "Michelinbe az autóra gumit használunk, nem csillagokat"
-
válasz
ßrainiac #13005 üzenetére
Vannak esetek amikor lószart se ér, például esetemben, nekem valami hülyeség következtében nem nyíltak meg egyes Windows-os app-ok, fájlrendszerhibára hivatkozva, de egyébként az OS működött rendesen. Mindent megpróbáltam, köztük az általad javasolt megoldást, nem segített, tegnap teljes gyalulást tartottam, reinstall, és megy minden rendesen - ja, és nem volt az egész 20 perc sem. Na de OFF vége, csak akartam jelezni, hogy az állításod nem feltétlen állja meg a helyét minden esetben.
[ Szerkesztve ]
Manna.hu - Első 3.000 Ft felett rendelésed után 3.580 Ft értékű ajándék a kuponkóddal: PETER744 | manna.hu
-
-
-
lacy86
addikt
Kaphatok abban segitseget, hol most a legolcsobb az MW PS4 -re?
( ugy nez ki raszanom magam 🤪 ) -
venom8888
őstag
Lattam egy olyan Finishing Move-t videoban, hogy fekudt a pali, oda ment a hatamoge, meg bokte a labat fegyverrel, hatra nezett es fejbe lotte. Azt hogy kell megszerezni?
-
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
Laby
senior tag
Segg hülye kérdés, de nem értem mi a különbség a kettő vásárlás között. Még nem vettem semmilyen tartalmat, de olvastam múltkor hogyha 1 Battle Pass-t megveszek, és semmi másra nem költök, akkor a kapott 100-as CP-ből mindig összejön a következő BP ingyen.
Most megnéztem, hogy mennyibe kerülne nekem egy Battle Pass vásárlás, és akkor jött szembe velem ez a kép. Most 1000CP vagy 2400?
-
boogie84
veterán
válasz
dombi81 #13030 üzenetére
Tartalom nélkül? Azt hogy? Én megyek végig a szinteken és van benne tartalom.
Bundle tartalom nem jár alap BP-hez.Sajna a már korábban említett beépített játékélmény növelő a gyengébbek számára annyira szopat, hogy a Holgert húzva alig tudok lőni pár embert körönként dominationban.
Javasoljatok nekem valami értelmes játékot a CoD helyett. Kell egy kis áramszünet. West World (sorozat) 2. évad már lement...[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
-
válasz
boogie84 #13033 üzenetére
Szerintem csak beszopod a szüneti herokat...pisztollyal átlövöldözi a fél mapot 1 hitelve meg ilyenek,délelőtt még jó volt
Pedig már alig hiányzik az MG36-hoz,de pont most lenne attachment nélkül,az előbb lettek kész a triplakillek,viszont olyan köröket mentem,hogy 6 halál-triplakill-3 halál-7kill,Wheelson...egyszerűen bizonyos embereket elkerülve egész jó,de persze mindig ottvannak az objektívánál,simán behúztam egy 6 körös loose-szériát,nem akarom elhinni.Kellett egy cigi.ÉN lehetek béna,OK,de hogy az egész csapat 0.5 körüli K/D,miféle sorsolások ezek?
Ja 1 konkrét csalóm is volt,de az a Palace-n teleportolva közlekedett,"átugrálta" a konténerek közötti helyeket,nehogy lelőjékÉs nem,nem volt lag,le se lőttem,úgy megbámultam,mit csinál,a háta mögött voltam félig,láttam,hogy takarásban simán szalad,aztán hopp,átteleportál a kövi konténerhez
Ilyen nincs,mondom...
A pisztolyherok meg nevetségesek.Thermallal nézem a sarkot,nem szokásos kemphelyről,erre kikukkant,és 1 hit 100 méterről,na nemá'..De szinte csak pisztolyos,még SMG-s se volt hasonló.Lehet pisztolyoznom kéne,mert jött valami buff?Más:megjött az ingyen 10 tier,gondolom másnak is,pont el is értem az 50-et
Csak nem free gift-ként(de éjfél után jött egy olyan is,1 free skippel),hanem a Tier-nél ahol venni kéne a tier skipet,ott vigyorgott helyette a free 10.
[ Szerkesztve ]
Pap leszek az kurvaisten! Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:LorenzoHUN#1760666 Xiaomi MI 9T 6/128
-
Szatesz.
aktív tag
Sziasztok
A játékon belül nincs esetleg FPS mérő?
Hiaba probalom Fraps progival mérni nem mutatja -
Laraxior
titán
Hát nem tudom ki volt aki kitalálta azt a Shipment nevű mapot... tenyérnyi helyen 10-12 ember.
"...nem jó, de nem is tragikus..." "Michelinbe az autóra gumit használunk, nem csillagokat"
-
Laby
senior tag
válasz
Hzoltan969 #13044 üzenetére
Akkor az jó nagy lehúzás.
Akkor erre az 1000 CP pontos témára rá is megyek. Köszi!
-
shotika
őstag
válasz
LorenzoHUN #13040 üzenetére
Amikor a csapatból én foglalok egyedül... A többiek capture-je abból állt, hogy ráéledtek a zászlóra...
Eddig 2 óra játék után nem volt fagyás, még az nvidia experience is fel van rakva. Pedig a játék ugyanazokkal a beállításokkal fut, ahogy tegnap leformáztam a gépet.
Első indítás után még letöltött a játék 4 Gb-nyi cuccot a shaderes töltésnél, szóval nálam is 172 GB a mappa.
Shotiii#2629 GTX 2060S, 32Gb DDR4, i5-9600KF
-
lowzor
veterán
válasz
zoltannagy #13049 üzenetére
Én egy Shoot House + Rust kombónak örülnék.
Vagy a Cabin Fever-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest
Cég: Tatabányai Törvényszék
Város: Tata