- Érdemes gyorsan frissíteni a 2 TB-os Samsung 980 Pro SSD-ket
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BusinessGuy #8554 üzenetére
Ok, akkor ezt csak én nem értem most. Visszanéztem, hogy mire válaszolt, a CharlieIntel oldalán semmi ilyesmire nem találtam utalást.
Live-Die-Respawn
-
Dave567
addikt
Hol lehet megnézni mennyien játszanak a játékkal még?
-
nepszter1
őstag
Milyen módba lehet a legtöbb xp-t farmolni ?
-
Megint bugos 1 chalange?
get 20 1shot kills.
Nyomtam smg fejest,no one shoot kill.
Nyomtam shothunnal pár 1 lövéses halált,és még mindíg 0/20.
nepszter1
Szerintem shipment 24/7,de nem nézegetem,hogy hol mennyi xp-t ad.[ Szerkesztve ]
The Last of Us Part I/Star wars JS/Saints row/The Callisto Protocol/Dead Island 2 is van :)
-
Dave567
addikt
válasz
laragirl83 #8557 üzenetére
Jól néz ki, de szerintem marha gyenge az Mp7.
-
-
Segal
veterán
Sniperrel csináld
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
venom8888
őstag
Azt a hibat irja ki,hogy a rendszerem,nem tudja futtatni a DX12-t. Ez mar megint milyen faszsaga a jateknak?
-
venom8888
őstag
válasz
dombi81 #8574 üzenetére
win10 em van, persze hogy kaloz, az emberek 99%-anak az van
De miota ezt az uzenetet dobja ki a jatek, azota Map betoltese kozben kidob a jatek a menube,es hatalmas akadasok vannak benne. Semmi bajom nem volt a jatekkal,megjelenes ota,csak olvastam kinek mi baja van vele,de ugy latom,en is sorra kerultem.
-
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
code1005
senior tag
Sziasztok,
az ejtőernyőt hogyan lehet aktiválni? (PC verzió)
Köszi!
plata o plomo
-
-
-
-
lacus83
senior tag
Ho.
Amugy ezt a shildes (anyám szomoritó kis majom szokásos) katyvaszt nem akarják kivenni a játékból?Qurta idegesitő pl shipmenten amikor beül a sarokba mint a kutya aki épp kaksizni készül és lövöldözik ki onnan.Vagy jön veled szembe de kb még van melleted másik kettő ugyan olyan pajzsos idióta.
Qurta felbuzditja az agyamat és már asszony szól rám fejezzem be a káromkodást.
A respown killről meg ne is beszéljekA fél méterről távcsövessel lelövésről meg a sok kis surmónak lepucolódik a répája
Komolyan mondom hová tart ez a gamer társadalom.De azért csináld meg a késelős vagy pisztolyos küldetéseket
[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Enermax Liqmax ii 240,Phanteks Eclipse P300,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,LC Power 600W,MSI 2060S Gaming X,LG 27GL850B
-
-
válasz
lacus83 #8595 üzenetére
Örökérvényű megoldás a Shrapnel perk és Thermite,aztán tekints a pajzsosokra potyakillként
Plusz természetesen raksi mellé/fölé. Én sokat köszönhetek az idiótáknak,csak bele kell tanulni,már vakon gránátozom,gázozom be a túloldalt,már startkor ledaráljuk az egész csapatot.A,C thermit,B-re nyomulás,spawnjukra gáz vagy stun,valaki fel a konténerre is,gyakorlatilag elbukni sem lehet a kezdést.
[ Szerkesztve ]
Pap leszek az kurvaisten! Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:LorenzoHUN#1760666 EA ID(BF-ek): BandiHUN Xiaomi MI 9T 6/128
-
Deck
félisten
válasz
lacus83 #8595 üzenetére
A Shipment ilyen.. Fegyver húzásra és camo szerzésre megfelelő vagy 2v2-re. Aki nem ezeket akarja azoknak persze, hogy nem jön be.
Shield-esre rádobsz egy Semtex-et és ennyi. Én is néha shieldel megyek mert célom a Damascus..(mások is emiatt) Hidd el sokkal rosszabb számomra shieldet használni..[ Szerkesztve ]
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE
-
törölt tag
Sziasztok!
Itt nincs szerver kereső ping alapján? Lehet ezt valahogy szűrni, hogy ne rakjon ping 50+ szerverre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Void Pro USB
- Thinkpad P51 15.6" FHD IPS, i7-7820HQ M2200 16GB DDR4, 512GB NVMe, magyar bill ujjlolv gar
- Latitude 5285 2-in-1 27% 12.3" FHD+ IPS érintő i5-7300U 8GB 256GB NVMe lecsatolható magyar vbill gar
- Új Precision 5550 15.6" 4K UHD IPS érintő i7-10850H T1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kijelző kalibrálás - LCD kalibráló koloriméterrel
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest