Hirdetés
- Felfedte a Meteor Lake AI fókuszát az Intel
- UHD filmek lejátszása
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali médialejátszót?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ates2
senior tag
Hát gyerekek.
Az anyja picsáját amelyik kitalálta a 357el a long rangethála isten túl vagyok rajta.
Azért egy Ping figyelő jó lenne,mert vicces,hogy 100+ pingü emberek mindig elsők... -
ates2
senior tag
válasz
craftsman01 #8255 üzenetére
Jó hát az már durva,mert kitöltöd a sávszéled amivel rendelkezel az úgy más
de létezik úgynevezett "lagswitch" jelenség,sajnos. -
lacus83
senior tag
A 28.iki frissítés óta nálam el van veszve az fps. Már régebben is volt ilyen akkor egy beállítás reset segített experience progiban és a játékban is.Most ez sem segít.
A server disconnect dolog pedig külön idegesítő.
Eddig tök frankó volt minden,egy hete nem játszottam erre fel most szutyok az egész[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Megahalems Cooler,LIANLI Lancool III,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,LC Power 600W,MSI 2060S Gaming X,LG 27GL850B
-
Csokishurka
őstag
Ez shipment teljesen jo camo szintezesre. Kiveve a longshot ugye
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
raggg
senior tag
Fú, próbáltam összehozni a maradék longshotot AK-ra hc-n (dom), hát basszus, nem tudom ti ezt hogy bírjátok.
Maradok a normalnál.
ragklaatPS
-
Land
veterán
Ti hol kommunikáltok játék közben, ha van köztetek PC-s és PS4-es játékos is? Discord sajnos nincs PS-re.
Nothing Phone (1) 8/256 Black & Motorola Moto G 2015 16/2 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
-
k-adi
nagyúr
mostanában mennyien vannak obj. gamemodokban? kezd kihalni és mindenki only tdm?
-
Acheron
őstag
Mi viselt meg ennyire?
(#8276) Csokishurka: Jah, néhanap és néhány pályán összefújja őket a szél, sajnos. Tegnap nekem is volt egy afférom, kétszer kiszedtem a legpofátlanabb ürgét, de túl sok halálba került, így amikor harmadszor is visszamászott, léptem a játékból. Néha rosszabbak, mint anno a cheaterek az MW2 -ben, lehetetlen helyeken tudnak egész játék alatt feküdni / gubbasztani.És ami a legrosszabb, amikor a játék a párosító rendszer miatt erősebb ellenfelek közé dob, nem egyszer kiderül, hogy az erősebb ellenfelek ilyen guznyadék kemperek, világi jó stattal...
(tisztelet a kivételnek, azért sok jó játékos is szaladgál a játékban - a statomon érzem)
De azért a HC -t én jobban élvezem, ezzel együtt is.
(#8268) GhostPetya: Dettó, bár a lányom már megjegyezte, hogy Apa sokszor nagyon csúnyán beszél este, amikor játszik (azóta próbálok rá figyelni)
-
ates2
senior tag
shipment 24/7 nél beadta shoothouse-t is,most azt kiszedték megint ?
-
dombi81
senior tag
Az sem volt normális aki kitalálta, hogy Shipmenten a TDM kb. 3 perc.
-
soo277
őstag
-
Land
veterán
Arra van ötlet, hogy voice chaten miért nem halljuk egymást?
Én pc-n vagyok, haver PS-en.
A dokumentumok mappa trükköt már próbáltam. A mikrofonom a windowsban alapértelmezett.Szerk: muteolva volt haver.
[ Szerkesztve ]
Nothing Phone (1) 8/256 Black & Motorola Moto G 2015 16/2 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
ates2
senior tag
gamer_152 150es ping 50kill első és orosz
semmi rasszizmus de tuti csaló
-
KaitouP
veterán
Breking: 2X Tier hétvége mostantól!
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun
Új hozzászólás Aktív témák
- Felfedte a Meteor Lake AI fókuszát az Intel
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- UHD filmek lejátszása
- Nagyobb kijelzőt kap a Nothing Phone (2), mégis kisebb lesz a lábnyoma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Forever Skies - Megjelenési dátumot kapott a korai kiadás
- ZIDOO médialejátszók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Precision 7730 17." FHD IPS i7-8850H Quadro P3200 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD gar
- Latitude 7320 13.3" FHD IPS i5-1145G7 Iris Xe G7 16GB 256GB NVMe WIFI 6 IR kam gar
- Új ASUS ROG Strix G15 Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 9 6900HX 32/1TB RTX 3070Ti WQHD 165Hz
- iPhone 11 128GB Black - Vodafone, Garanciával
- ProBook 650 G1 15.6" FHD i5-4210M 8GB 256GB SSD magyar bill ujjlolv DVD író gar
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Streamnet Zrt.
Város: Budapest