Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee
őstag
-
KaitouP
veterán
Ismétlem magam: ha csak állandóan a közönségkedvenc pályák mennének, akkor folyamatosan 2-3 map lenne pickelve, ez pedig nagyon hamar betenne sokaknak, és ráunnának. A változatosság kell és fontos, egy ilyen jellegű játéknál ez az egyik eszköze annak hogy megtartsák a játékosokat. Továbbá lehet, hogy egy közönségkedvenc pályát szeretnek és választanak mondjuk 100.000-ren, de a nem ilyen népszerűségű pályákat is szeritik mondjuk 20.000-ren, az általad javasolt módszerrel ezt a 20K embert csapnák pofán. Objektív szemmel kell ezt vizsgálni, nem lehet önzőnek lenni.
GymBeam XBEAM Energy Powder termékteszt: https://new.playstationcommunity.hu/termekteszt-gymbeam-xbeam-energy-powder
-
Tsebacsi
veterán
TASE volt, emlékszem, az Xfire-re már nem
De ezeken azt hiszem CS szerókat kerestem anno, a CoD-ot igazából ezzel a Warzone-al kedveltem meg igazán. Visszamentem 1-2 kört CS:GO-zni, komolyan szenvedés volt, abba is hagytam
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Macskámat...
-
gjung44
tag
csak nálam van 10-15%os packet loss minden meccsen?
-
gjung44
tag
válasz
Tsebacsi #24009 üzenetére
rettenet igy játszani vele! beleeresztek egy tárat az emberbe, aztán eltünik és kicsit arrébbrol széttlö. de az valahogy kimaradt amikor arrébb ment. heti kd 1.50 zuhant pár nap alatt
gondolom megoldás nincs, ne játszak vele ha nem tetszik
*youtubeos packet los fixed videok semmit nem érnek
ha valaki megoldja nekem fizetek érte
-
KaitouP
veterán
Lehetséges, hogy a játék kap egy PS5-re feltuningolt kiadást: [link]
GymBeam XBEAM Energy Powder termékteszt: https://new.playstationcommunity.hu/termekteszt-gymbeam-xbeam-energy-powder
-
ricogsm
őstag
Vannak még csiterek a warzoneba és MW -ben multiban? Mint annó 2015 ben?
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
Tsebacsi
veterán
-
Laraxior
titán
Nemide.
[ Szerkesztve ]
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Tsebacsi
veterán
Köszi srácok akkor nem tévedtem, a Digi valamit nagyon de nagyon elbszott, és mélyen kussol róla.
-
ates2
senior tag
DIGI forumon irják,hogy valaki szétzuhant elégé.
-
G viktor
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdés.
Adott egy lemezes ps4-es változat.
Ha eladom játékot de után újratelepítem csak az ingyenes warzone-t akkor megmarad minden cuccom?[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz
gjung44 #24034 üzenetére
Nem, játékoknál a feltöltés számít inkább, az szokott nekem a Diginél stabil lenni amikor jó, fix 300.
De ahogy látom neked se annyi, és nekem se, ma már az oldalakat se tölti be nekem a diginél, mindig hibát ír ki.
Ez amit játéknak neveznek különösen érzékeny erre, szóval ismét írom, ez nem megfelelő, A packets: sent/ received is sok ahogy látom, ha stabil minden akkor is max 4 szokott lenni.Sokan írták, és megy a panasz, ORSZÁGOSAN most nagyot bukott a DIGI.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
veterán
DIGI problámát a továbbiakban a DIGI internet topikban kérném folytatni, itt már sok az OFF. Köszönönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Tsebacsi
veterán
Nálam most 2x egymás után lost connection to host hiba volt kingslayer alatt, de a nettel látszólag minden rendben. Mégis nálam lenne a hiba vagy most meg a Cod szerók szarakodnak?
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Lehet En nem ertelmeztem jol a “bejelentest” de megmarad a Verdansk map is az update utan?
Vagy csak az uj map lesz. -
Frod
addikt
Hétvégén visszanéztem kicsit több hónap után multizni, de azt vettem észre, hogy a weekly challange-ek egyáltalán nem számolódnak. Ismert probléma? Vagy ennyi volt, az már marad így?
Do you see the white shadow?
-
törölt tag
Most hogy az új rész megjelent, ide az MW-be nem kerül prestige rendszer? Vagy lesz még több BP szezon?
-
ates2
senior tag
Azt nem tudjátok véletlen,hogy a normális groundwar mikor kerül vissza? ez a realism annyira nem adja ki nálam
-
s.bala31
senior tag
Üdv. Szerintetek érdemes váltani a Black Ops multira vagy még jó ideig lesz játékos az MW szervereken?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest