- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Nem veszik el az Activision Blizzardot a Microsofttól
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Kevesebb bevételét adja át az OpenAI a Microsoftnak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen egeret válasszak?
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Projektor topic
- Powerbank topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen széket vegyek?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
En meg mindig ott tartok hogy 1 percet nem jatszottam, mert nincs egerrel nezes. Mintha controller beallitasra va ltott volna, vagy nem tom, 4 orat elcsesztem es mar mindent probaltam win reinstalon kivul. Van eger de csak felig meddig, jobb gombal ra kell mennem amire kattintatni akarok majd a bal gombbal, wtf?
Valakinek valami otlet??? -
ates2
senior tag
Olyanok lesznek ezek is mint a ubiSHIT a divisionnel, jönnek a patchek a játék meg a stabilitás egyre szarabb...
-
stuka20
senior tag
Nagyban játszok Ruston és kidob, hogy megszakadt a kapcsolat.
Közben 27 perc lett a háromból. -
Solesz84
aktív tag
Hat nekem nem jon be a frissites! Eddig soha nem dobott ki a frissites elott, ma pedig kidobott Server Disconnected hibaval, es neha be is lassul a jatek 😕
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Solesz84
aktív tag
Sziasztok. Hol tudom megnezni h hany oram van a jatekban? Koszi elore is!
-
Deck
titán
Ki ismeri Alex Zedra nevét?
-
KaitouP
nagyúr
Akkor nekem azért nem sikerült heti max. 3 óra játék mellett nem?
Értékelhető bizonyíték nélkül butaság, de mindenki azt hisz a dologról amit akar, az én dolgom a tényszerű tájékoztatás.Azért nem hinném hogy azért, mert éppen téged valamivel megbántottalak (amiért bocsánatot is kértem btw), félretájékoztatnám az érdeklődőket. Időigényes a folyamat, ennyi.
-
ates2
senior tag
Másnál nincs gond a grafikai résznél ?
Értem én,hogy pl geci világos a pálya,illetve olyan mintha megváltozna a FOV stb -
laragirl83
őstag
SMG kategória, uzi kivételével (70%) arany, mivel ezt használom esetek nagy többségében, raszántam magam platinára.
De hogy az agyam kifolyik mar tőle, az fix. Elképzelni is fáj, milyen lehet damascusra rafekudni -
raggg
senior tag
válasz
KaitouP #8844 üzenetére
Mások vagyunk, én pont az ellenkezőjét gondolom. Van egy csomó év mögöttük, a pályák közül kikristályosodott már melyik működik jól, szerintem az alap pályák legalább fele lehetett volna régi jó pálya. Szerintem nagyon nem könnyű jól összerakni egy pályát, kicsit a szerencse is közrejátszik és ha jól sikerült, akkor lehet tovább vinni. Persze az nagyon fain, mikor van egy új pálya, ami jó is, azokat a későbbi részekben szintén újra lehet használni. De most pl. 6-ból 1 olyan kb., ami hosszútávon jó.
-
TommyS_27
senior tag
Ugyan kár, hogy nem előbb jutott eszünkbe ez a lehetőség
Meg se merem nézni a KD-m
Amugy azt vettem észre, hogy a woodland-hoz(injured killek) javitottak/könnyitettek valamit.
10 injured kill kellett még és egy meccs alatt meglett.Szóval nézzetek rá majd akinek nincs meg, mert igy lényegesen egyszerübb lett.
-
venom8888
őstag
BR mikor kerul be a jatekba? Vagy az meg titok?
-
TommyS_27
senior tag
Egyet értek szerintem is simán teljesithető normál időbeosztás mellett is. Én munka és egyéb elfoglaltságok mellett napi max 3 óra játékkal(hétvégén 5-6) megcsináltam kevesebb mint 2hét alatt. HQ Domination módokkal. (azért a shipmentes 100+ killek meg multikillek sokat dobnak a tier emelkedésben)
(#8853) Deck Thx!
Mindjárt vége a szenvedésnek
aztán Damascus. Majd utána jönnek a Battle passos fegyverek aranyozásai. Azokhoz még nem volt kedvem hozzányulni.
hetvegen akkor tudok segiteni (free kill lenni
) azoknak akik szeretnek huzni a pajzsot
-
Deck
titán
válasz
KaitouP #8848 üzenetére
Nem kell éjjel nappal játszani ahoz, hogy valaki végig vigye a BP-t. Van sokszor dupla XP is stb. Öcsém 4 hét alatt fejezte be pedig csak hétvégente játszott. A másik ismerősöm aki nagyon ritkán játszott vele se gold fegyvere nincs és csak 2 maxos fegyvere van ő 56ig jutott. + van +10% XP boost és ott van az új Regiments rész (arany klán tagos cucc) ahol megint sok extra XP jár + a BP lévő XP tokenek. Aki nem hiszi járjon utána.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest