Hirdetés
- Computex 2023: megreformálta az SFF tápszabványt a Streacom
- Computex 2023: futurisztikus köntösben tér vissza az ASUS Matrix VGA szériája
- Computex 2023: monitorok és mesh rendszer is előkerültek az MSI kalapjából
- Computex 2023: előre és hátra is lép a Kingston
- Computex 2023: az Acernél középpontban a fenntarthatóság
- Olcsó gamer monitorral támad a Xiaomi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple notebookok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2023: megreformálta az SFF tápszabványt a Streacom
- Tripla hűtéssel: MSI GeForce RTX 4060 Ti Gaming X Trio videokártya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz
Jack Oneill #25001 üzenetére
Izé, bigyó, meg ilyenek; vegyél újabb-gyorsabb kártyát meg esetleg procit, memóriát is.
Akkor lesz több fps-ed DX12 alatt is.
Sajna ez ilyen sport; nincs kraft, nincs több fps." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
venom8888
őstag
Nem akarok se zombikat a Warzone ban,se hajot
-
CptAdamica
veterán
Újabban miért nem bírja jelezni a játék, ha légicsapás jön?
Megyen!
-
Roland861010
addikt
válasz
CptAdamica #25005 üzenetére
Nem jelzi?
Én inkább szeretném ha kikapcsolhato lenne ez a hangefekt.
Sokszor csak a nagy csattanásokat lehet hallani rohadt idegesítő.iPhone 13 PRO
-
CptAdamica
veterán
válasz
Roland861010 #25006 üzenetére
Az elején szokta mondani, hogy bombázás közeleg és ez mostanában sokszor elmarad. Csak jönnek a repülők, aztán down a semmiből, mert nem számítok rá, hogy odajönnek.
Megyen!
-
venom8888
őstag
Warzone Companiont csalasnak erzekelheti a rendszer?
-
pehaa
tag
válasz
Ez már jó pár hónapja jelen van. Általában duo-t megyünk, van mikor nekem jelzi és a társamnak nem, van mikor fordítva. Persze van olyan is, hogy egyáltalán nem jelez semmit... Nem tudom mitől függ (ez is valami bug lehet).
-
fletoka
tag
Sziasztok!Múltkor megvettem a Mara skint a storeban és ahogy néztem fel lehet oldani 2 skint hozzá,Green Dust és a Dune Huntert,tegnap elkezdtem kioldani de valamiért nem számolja az elért eredmény,ez bug vagy felejtsem el?
-
Dave567
addikt
válasz
És az ellenfelet miért nem jelzi, mert gyakori a Multiban is, hogy a semmi lő.
A gránátot amikor mellém dobják, szokta jelezni, valamikor csak hallom de nem jelzi...
Ha streaket kapok azt se mindig jelzi, csak ha véletlen meg nyomom, hogy hívni kéne... -
CptAdamica
veterán
válasz
Dave567 #25011 üzenetére
Nálunk is mostanában jelen vannak a láthatatlan katonák, vagyis csak a fegyver látszik a hátán... Tegnap egy pályarész textúrái sem akartak betölteni.
Meg miért van az, hogy a Store-ban nekem és az egyik barátomnak tök más dolgokat dobál? Például én nem látom a Mara pack-et, ő meg nem látja a Ghost-os pack-et, M13-as fegyver blueprint-nél neki van 15 féle, nekem 3 féle. Ezt is csak azért láttam, mert az M13-asnál próbáltam megtalálni Mara-t.
Megyen!
-
Zin
senior tag
Melyik Sniper-t ajanljatok?Van favorit a nagy gamerek kozott?
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
-
Roland861010
addikt
-
csibe1
addikt
válasz
Roland861010 #25015 üzenetére
Szép, jó, aztán?
Veszett szarul látni az fps kijelzést, afterburner nem lett volna jobb?[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz
Roland861010 #25017 üzenetére
"Azért fullHd-ra húzva nagyba kirakva látszik az."
Milyen grafikai beállításokkal; milyen hardver alatt?!
[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
venom8888
őstag
válasz
Roland861010 #25020 üzenetére
Vegulis egy kezdo gamer PC hez kepest nem rossz. Es nem milliokba kerul.
-
Roland861010
addikt
válasz
venom8888 #25021 üzenetére
Kezdő gamer?
Milyen a nem kezdő.
4k-ultra-144fps?
Jelenleg ez a konfig 1M körül van de megéri?Ezzel a konfigal fullHd high - ultra 60fps simán hozható. Szinte bármilyen játékkal. Neken bőven jó.
Sokszor hiába a bika gép ha pancser a felhasználó....
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 PRO
-
pehaa
tag
válasz
Roland861010 #25022 üzenetére
Min grafika, több fps?
Melyik konfig van 1M körül ?
-
Roland861010
addikt
Midnenki azon sír, hogy nem éri meg játszani a beállításokkal mert 1-2% fps töblet van ..azért nekem nagyon nem mindegy, hogy csicsa 70fps vagy nem csicsa 120+ fps.
Egy nem kezdő gamer gép alsó hangon fél milla jelenleg egy nagyon nenm kezdő gamer 6-700ezer .. egy 4k ulta 144fps gép pedig 1milla körül jár most.iPhone 13 PRO
-
geckowize
őstag
válasz
KaitouP #25000 üzenetére
Fentebb linkelte valaki ezt a beallitos videot, ebben megad a Warzone-nak (MW-nek) a Battle.net-ben plusz command line parametert, ami "-D3D11", azt gondoltam ez lehetseges, hogy force-olja a DX11-et?
-
Tom456
tag
válasz
Roland861010 #25024 üzenetére
Most komolyan ki az a elvetemült aki 4k/144hz gaminget keresi?!
Xbox Live / PS Network: GT0Mi95
-
shifty!
senior tag
válasz
Jack Oneill #24999 üzenetére
Battle.net-ben a játékot kiválasztod a bal oldali játéklistában, majd a főablakon a fogaskerék ikonra katt, aztána beállításokba kell bemenni. A játék opciói között van egy command line arguments vagy hasonló nevű checkbox, amivel paraméterezni tudod a játék indítását, ide be kell írni, hogy -D3D11.
Hogy DX11-ben vagy 12-ben indul-e el ettől, vagy csak kompatibilitást javítasz magam sem tudom, de a legtöbb optimalizálásról szóló videó ajánlja, hogy ha problémákat tapasztalsz a grafikával kapcsolatban, ezt próbáld meg.
@#24977 nyul105: A játékon belüli V-Sync-re gondoltam, ezt viszont nem próbáltam még, amit említesz, ha este gépnél leszek ránézek erre a beállításra, bár most elégedett vagyok azzal ahogy játék fut.
@#25015Roland861010: Ez tök király, annyi észrevétel hogy a fórumban a legtöbb fps-sel kapcsolatos complain a WZ miatt érkezik, MW Multiban jóval jobb a helyzet, és a jó beállításokkal, mint nálad is, hozhatóak az egyébként elvárt fps számok. A probléma az, hogy ahogy írták feljebb, az utóbbi pár hónap "játékfejlesztése" okán WZ-ban jócskán visszaesett az fps szám akár high-end gépeken is.
[ Szerkesztve ]
"Vasárnap ne lopj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő."
-
venom8888
őstag
válasz
Roland861010 #25024 üzenetére
Rosszul tudod. Egy kezdo gamer pc nem fel milla,hanem kb 200- 300k. ( ez van neked)A kozepes kb 500-700k. Es a high end 1+ milla. Az osszegek monitor nelkul értendők,ez csak a gép.
[ Szerkesztve ]
-
venom8888
őstag
A definicioja,hogy az miert kezdo gamer pc ,egyszerü. Inditsd el egy BF5 öt 64 fős gárdával,es tegyel fel mindent max grafikára,ott rájossz.
De ezzel semmi baj nincs,kinek mit enged a pénztárca. Csak ne akadj ki ha neked alap gaming pc d van,masnak meg jobb.
A gaming eleg drága hobbi.[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
addikt
válasz
venom8888 #25031 üzenetére
Semmi kiakadás nincs
Így van monitor nélkül 330volt ezt lehetett kihozni belőle.
Multit világ életemben "butított" grafikával toltam (már a cod2ben is hogy meg legyen a 333 fps a jump mappokra...)
Az egyszemélyes játékokat pedig nekem elég ha 60fpsel meg high ultran el viszi mert csak fullHD monitorom van.Jelenleg tesztek alapján nincs olyan játék ami megéri nekem az 500ezres kategóriát.
shifty! Ha időm lesz rá nézek arra is. Ott eddig 70-90 volt az átlag kíváncsi leszek ez mit ad.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 PRO
-
nyul105
senior tag
válasz
venom8888 #25031 üzenetére
Az első bekezdésednek semmi értelme logikailag.
Próbálom értelmezni:
Kezdő gamer pc <- bf5 64es multi max grafika.
Ez nem így működik.Amúgy is a kedző gamer meg nemkezdő gamer meg alap gamer meg midend meg low end meg felsőalap meg csúcs meg miegymásnak kb a marketingen kívül semmi értelme nincs.
Ezeknek a 200-300k stb kategorizálásoknak ugyancsak semmi értelme. Most drága a gpu, bányászláz van, az egész amúgy is átértékelődött.Ehelyett inkább azt kéne taglalni maximum, hogy melyik beállítás cpu és melyik gpu igényes, mert erre vonatkozóan a világon semmit nem találtam.
lemérni meg nem volt kedvem.
[ Szerkesztve ]
-
venom8888
őstag
válasz
nyul105 #25034 üzenetére
Akkor addig olvasd amig meg nem erted. peldaul vannak az olcsobb autok, es vannak a dragabbak. Ugye az olcso auto belul fapados pl Dacia. Beleulsz egy 25 millios Mercibe, vagy akarmelyik premium autoba, erzed a kulonbseget,es a teljesitmenyt is. Jobb peldat nem tudok mondani.
En meg azt nem ertem amit te irsz. A csucs VGA-k mindeg is dragak voltak,csak ugy mint a CPU. Az en 1080ti extrem kartyam is 360k volt anno. A regi 8700k procik is 150k volt. Ne beszelj butasagot. Mindeg is meg kellett fizetni a high end pc alkatreszeket. Az hogy most banyasz laz van, meg faszom, attol vonatkoztass el, nem kell megvenned 500k-ert azt ami 360-at er.[ Szerkesztve ]
-
Tom456
tag
válasz
Roland861010 #25032 üzenetére
Hidd el FHD felbontásra minden játékban elég a te konfigod
, a másik, hogy sok embernek ez bőven a felső kategóriának számít.
Xbox Live / PS Network: GT0Mi95
-
KaitouP
veterán
Lehet meglepő, de ez nem a PC gaming topik, kéretik a diskurzust a megfelelő topikban folytatni. Köszönöm!
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun
-
KaitouP
veterán
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun
-
Sanyikaaa
csendes tag
válasz
fletoka #25010 üzenetére
Az érdekes az hogy nekem is van néhány Mara skin, korábbi battle pass tier ből. Az általad említett ruhák stb a missziókat nem számolja, Halottam olvastam ezt is azt is, de amit olvastam és hihető az hogy nem is kellene látnunk ezeket, mivel ezek fizetős dolgok. Bugos volt a legutóbbi frissítés, majd a következővel kiveszik. Létezik mara vault pack ami szintén fizetős.
Mindenesetre jó lenne ha a season 1 operátorok ruháit elérhetővé tennék akár fizetőskent.
-
Rinkasime
tag
Ha van kedve valakinek játszogatni hétköznaponként duo,trio,squadot vagy akár hétvégente az nyugodtan vegyen fel
Battlenet: Rinkasime#2914 még annyit,hogy általában este 7-től vagyok online egészen fél 10-10-ig.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó gamer monitorral támad a Xiaomi
- Spórolós topik
- Ulefone Note 16 Pro - nem mindegy, mennyi
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Robot fűnyírók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Docker konténerizálás
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Vágó Notebook -50% Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- Iphone 13 128Gb Midnight BONTATLAN
- Samsung Galaxy S21+ 5G 256GB Fantomfekete
- Újszerű Dell XPS 13 9305 - 13"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 512GB SSD - Win 11 + 2 töltő + Dokkoló
- Lenovo Legion y520, teljesen hibamentes, szép állapotban.
- GARANCIÁLIS! Asus TUF Gaming A15 Ryzen 7 4800H / GTX1660Ti 6GB / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- Asus Rog Strix RX 5700 Gaming OC 8 GB, Gar. 2024.03.09-ig videokartya elado
- Macbook Pro Retina 13" 2017 - i5 2.3 GHz - 8 GB RAM - 256 GB SSD
- Siemens IQ800 prémiumkategóriás szép mosógép eladó 8 kg, 1.400 rpm A+++
- Apple iphone 13Mini
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs