- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
válasz
dombi81 #8735 üzenetére
Szarnak azok rá magasról.
Most tervezek majd szolgáltatót váltani, de az újtól sem várok majd sok jót.
Valami szolgáltató felöl jövő nagy késleltetés lehet nálam akkor a gond valószínűleg.
Amúgy újabb rejtély, hogy valamiért wifivel open a NAT, UTP-vel meg moderate. A port forwarding meg van csinálva.
Mondjuk ugyanolyan pocsék open-en is, szóval nincs jelentősége. -
BusinessGuy
őstag
válasz
Casanova* #8737 üzenetére
Azt hogy remélem téved. Jó dolog a game streaming...Ha elutazom vagy melóban akarok játszani az otthoni cuccaimmal. DE az otthoni natív gaming minőséget meg se közelíti semmilyen téren. Multiplayerre pedig a lag miatt egyenesen nem való...
Addig nem érdekel amíg nem exkluzivitással akarnak gusztustalan mód rákényszeríteni mint teszi ezt a remélhetőleg üzletimodellje miatt bukásra itélt stadia... Én is streamelem a játékaim, melóban, esetleg hosszabb vonatozás közben, vagy otthon mikor a sárkány elfoglalja a tévét, tabletre... Elmondható hogy még az otthoni gigabites hálózaton keresztül is hagy kívánnivalót maga után, nemhogy neten keresztül.. És minél pörgősebb,gyorsabb reakciót kívánó játék,annál jobban nő a streaming hátránya... -
Deck
titán
válasz
craftsman01 #8742 üzenetére
Persze, hogy nem kényszerítenek semmire.. Csak egyeseknek mindig minden IS baj..
-
craftsman01
senior tag
válasz
KaitouP #8706 üzenetére
Én nem érzem , hogy kényszerítenének bármire is, egyszerűen csak játszok oszt kész, és szórakozok, itt meg sokatok úgy van ezzel a JÁTÉKKAL mintha nem is tudom minimum a fél bolygó élete múlna rajta. Nevetséges. Engem ez a csillivli lámapónilila fegyó skinezés nem izgat, meg ez a batlepass sem érdekel.Csak a game.Nekem elég lenne 2 mapp meg három fegyó oszt csókolo De tudom én hülye vagyok, mondták már
-
dombi81
senior tag
-
Casanova*
veterán
[Az idei lehet az utolsó konzolháború] Mit szóltok ehhez?
-
törölt tag
Üdv. Egyre jobban felb...sz a játék. Ez a shipment katasztrófa. Megállás nélkül az enemi elé tölt vissza plusz mindig van egy késés köcsög aki olyan gyorsan mozog hogy 3 an nem tudtuk lelőni. Hogy a vérbe lehet ilyen gyorsan mozogni? Azt hagyján de fejbe lőttem a parasztot és futott felém tovább.
-
dombi81
senior tag
Akkor megvan a rejtély oka. A frekventált városokon kívül ott nem lesz jobb neted. Sopron, Szombathely, Győr, Budapest vonalon szépen ki van építve. Siófokon nem tudom milyen lehet, talán még oda tettek bele pénzt, vagy nem. A balatoni térséget még így látatlanban is elhanyagolták.
-
lowzor
veterán
válasz
dombi81 #8724 üzenetére
Balatonboglár. A többi multis játékban amúgy viszonylag értelmes pingem van, csak ez baszakodik valamiért.
Érdekes, hogy a patch-ek után valamiért 1-2 napig 60-80 a pingem, aztán valamiért megőrül és folyamatosan 80-130 lesz.
Meg volt egy kb 1 hónapos időszak, amikor végig 60-80 volt. -
lowzor
veterán
Vettem egy UTP kábelt majdnem 2000Ft-ért, mert wifivel vállalhatlan volt a játék (80-130-as ping). UTP-vel is pontosan az a helyzet, mint wifivel, semmivel nem lett jobb.
Kezdem feladni ezt a játékot. -
GAbre
veterán
Vettem battlepasst.
Így kérdezném,hogy nem tudjátok a 2es seasonban is aktívak maradnak a battlepassos chalangek?
Vagy ma lejárnak azok is. -
Deck
titán
válasz
stuka20 #8689 üzenetére
Az injured (néha bugos pont mint késnél ott kb minden 20.ra adott be egyet) és a 3as killek nincsenek még meg.
HC, szűk map, thermite ledob majd hagyod, hogy lemenjen az életed és nem fog vissza menni ilyenkor kell ölni. Vagy összejövünk platformtól függetlenül, csinálunk 2 csapatot és ugyanakkor elindítva a keresést egymás ellen megyünk és hagyjuk megcsinálni egymásnak.
A kést élveztem de a pajzs injured és a 3 kill halál nélkül nevetséges.. -
oriic
HÁZIGAZDA
Rust mellett ami jon uj palya elvileg benne van valamelyik Spec Ops misszioban, mint palyaresz. Nezte esetleg valaki?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
dombi81 #8703 üzenetére
Egyetértek többé kevésbé, sajnos a közel ígéretes koncepció amivel indult a Modern Warfare reboot sajnos valóban rossz irányba halad a minőség téren - az Activision ebből persze mit sem érez, újabb eladási rekordok dőltek, újabb mikrotranzakciós rekordok is dőltek. Ez van, ez nem is igazán fog változni már. Nekem a legnagyobb problémám a BP rendszerrel van, behozták ezt a baromságot a Fartnite-al, aztán többiek is átvették, a játékost meg kényszerítik erre az eszetlen és értelmetlen grindfest-re.
-
Deck
titán
válasz
KaitouP #8702 üzenetére
Azért, nem kéne túlzásokba esni. Poénkodni jó persze de ne hogy már az én hibám legyen, hogy volt időm játszani.. (félre téve minden más játékot, animézést, filmezés stb) (amiket persze te is tolsz.. Úgy mint a D3-at is de te másal töltötted a szabadidőd.) Vagy, hogy 2x XP volt, Shipment és jó arányokat lövök így gyorsabban megy. Tegnap is egyik meccsen lezz 85 killem ahol lőttem 6os arányt és majdnem meglett a nuke de elizgultam.. És persze egy AK-val voltam nem is MP5 vagy M4 stb. Azért, nagyon nem kéne komolyan gondolnod rólam ezeket a no life dolgokat mert, elég bántó. De tudod mit inkább törlöm itt a regem aztán nem is olvasom őket inkább. Csalódtam benned most. A külföldi csoporotkba twitter, reddit, face, sehol se megy ez.. Hogy magyarázkodnia kelljen valakinek.
-
Deck
titán
válasz
Csokishurka #8698 üzenetére
Igen
-
dombi81
senior tag
válasz
KaitouP #8701 üzenetére
A gond az, hogy behálózták az embereket ezzel az ún. ingyenes tartalommal. Ingyenes mi? Ingyenes nagy semmi. Nem a dlc-kel volt a probléma, azok megállták a helyüket az eddigiekben is, mivel épp volt tartalom. Az a gémer pedig, aki eddig megvette a sok mindenféle skineket és egyéb haszontalanságokat, hát vegye meg ezentúl is. De ne a pályák rovására menjen, könyörgöm. Kapunk egy season passt-ingyen, nade mit tartalmaz? A Black Ops-okat én nem tekintem kuriózumnak, az első résztől eltekintve egyik sem volt az. Igen jól működött az MW sorozat, még a sokat szidott Ghosts is. Miért nem lehet azt a rendszert folytatni, mert munka lenne vele? Nyilván skineket készíteni könnyebb mint pályákat tervezni. Ezt a Rustot tegyék oda ahova való. Ebből megint csak értelmetlen hentelés lesz, nem kompetitív játék. Pálya kell a játékba, az a lelke, mindene. De nem Shipmentek meg Rust-ok. Ha nincs kedvük sem energiájuk beletenni újabbakat, másolják a régről beváltakat. Az legalább újdonságként hatna, csak ezzel ugye foglalkozni kellene. Kaptunk egy jól elkezdett valamit, eltalálták. De ha három havonta beugrik majd egy Rust, az miért is lesz jó mindenkinek?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
dombi81 #8700 üzenetére
Érezhetően lejjebb vették a cuccok minőségéből az ingyenesség rovására, de ezzel már akkor számoltam amikor ujjongott a tömeg, hogy free content jön. Jó, mondjuk a BO4-é fizetősen is szar volt, de az előtt azért quality content jott. Igazából ez a BP system kútja el a dolgot szvsz, szimplán lehessen a meccsek során pontokat farmolni, és abból kiváltani az éppen kínálatban lévő cuccost. Ilyen szempontból az Infinite Warfare rendszere volt a legjobb, mert nem érezted a BP farmolási kényszerét, hogy "úristen, mi lesz ha nem lesz meg a Tier 100", kaptad a Salvage-t, és azt a fegyver variánst hoztad ki amelyiket akartad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali mobilos kérdések órája
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest