Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
Dragon3000 #17000 üzenetére
Ugysem tudod elmagyarazni az itt ertetlenkedoknek, hoborgoknek...
Senkinek sincsen semmias dolga az eletben csak jatszani. En reggel, illetve delelott inditottam el, azota is jon... Majd ha leer, kiprobalom."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ridiculous
tag
Ha a BattlePass-t megveszem akkor a benne lévő operátorokat megkapom (ha kigyűjtöm) vagy csak skineket ad? (nincs meg az MW, csak Warzone-ozok)
[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
Dragon3000
veterán
válasz
Laraxior #17002 üzenetére
Ami engem ilyenkor szokott zavarni, hogy update után sokszor laggolnak a szerverek, viszont ezzel kezdhetnének valamit, hogy a frissítés miatti terheltség ennyire ne éreztesse hatását játék közben. Amúgy, amíg nem jött az ingyenes warzone, addig szinte max sebességgel jöttek a frissítések.
-
Pedro78
senior tag
Season pass tartalmat hol tudom megnezni? ingame nem jo mert nem jott meg le, tanyanet powa.
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
dombi81
senior tag
válasz
keIdor #17006 üzenetére
Utoljára a 2000-es évek elején volt szokás bekapcsolva hagyni éjjelre, vagy reggelente a gépet, hogy mire felébredsz vagy hazaérsz, jöjjön le az a kőkemény 4,3 gb-nyi adat. De akkor legalább nyugodt lehettél, hogy addigra biztosan lejön, nem volt rá más opció, sem lehetőséged. Ám az, hogy 2020-ban 40 gigát töltögetsz 20 órán keresztül, és teljesen mindegy milyen oknál fogva: elfogadhatatlan.
-
csuzda
aktív tag
válasz
dombi81 #17008 üzenetére
Tegnap este beállítottam bios-ban, hogy ma reggel 9:53kor kapcsolja be a gépet, a battle.net meg automatikusan frissít. Mikor 4 körül haza értem még volt hátra 36GB és leállt a töltés... Kicsit sem voltam ideges, közben meg az összes barátomnak lazán lejött PS-re.
[ Szerkesztve ]
-
mokus1
addikt
válasz
dombi81 #17008 üzenetére
Szerintem nem.
Rengeteg játékos van. Mindenki egyszerre tölti, persze hogy nem bírja. Irreálisan nagyot kellene fejleszteni hogy menjen mindenkinél normális sebességen.
Két dolgot lehetne maximalizalni a letoltest egy gépen, és ha megoldhato nem 8x gigás frissiteseket kiadni.
-
hitchins
őstag
Fegyvereknel a gunsmith mellett megjelent egy store menupont ahol tovabbi blueprintek vannak. Ezeket hogy lehet feloldani? Storeban csomagban lattam parat de nem mindegyiket.
pl van egy feher m4 / white noise, amire azt irja (season 3)[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz
dombi81 #17008 üzenetére
Egyetértek. Nálam így áll jelenleg a dolog, ezt megpróbálva is csak pár percig jó, felmegy 2-3MB/s-ra, aztán ugyanúgy leáll.
Nem fogom állandóan újraindítgatni meg átírni a korlátot, kb. 10x megtettem, de elég volt.
Nevetséges. Úgy gondolom a 60€ árban meg a millió mikrótranzakcióban a karbantartás és infrastruktúra benne kéne, hogy legyen! Maradtak volna Steam-en, az elég stabil lett manapság.
Majd visszatérnek 5 év múlva, mint most a hülye EA is tette.Avada Kedavra!
-
keIdor
titán
válasz
mokus1 #17011 üzenetére
Ez sem igaz, érdekes a Steam mára elég jó lett, 5 éve az is ezt csinálta, de mára több millió emberrel stabil marad.
Az Xbox Live is mindenkinél gyors, van rajta 40 millió felhasználó.Mennyien játsszák a PC CoD-ot? Néhány százezer a korábbi részekből kiindulva.
Az lett volna a megoldás, hogy pre-download-ot engedik egy héttel korábban, mert tudjuk, hogy készen volt csak jött a #blacklivesmatter és a hülye amerikai központúság miatt csúsztatták.
Csúsztassák az installt, de ez ebben a formában vicc.Avada Kedavra!
-
Dragon3000
veterán
válasz
keIdor #17015 üzenetére
Eddig 50 millió feletti számokat írtak, így az a néhány százezer kicsit kevés. Amúgy a battle.net nem hal le csak a COD szerverek, így ilyen a steamen is megtörténhet. Amúgy epic-nél rosszabb volt az ingyenes GTA-nál, mert ott az oldal és a kliens is lehalt, így a többi játékkal se lehetett játszani.
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
válasz
Tomko78 #16991 üzenetére
Én reggel meló előtt benyomtam a gépet, és egy jót reggeliztem.
15 percre rá indultam, addigra lent volt az egész/Az előzőt season patchet én is beszopt@m../
A Ghost küldetéseket valaki már végigcsinálta?
Mindenkinél ugyanaz? (TV stationnél volt az első item, amit fel tudtam venni ami azt hiszem az Airportra küld)[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Acheron
őstag
válasz
Acheron #16997 üzenetére
Nos, kis utánajárással azt találtam, hogy a Rytec AMR (aka Barrett .50) csak később jön a szezonban, szóval pici üröm az örömben. Az is fura, amit ez egyik korábban linkelt videón látni, hogy .50 cal fegyvertől merőbben szokatlanul, gyakorlatilag nulla a visszarúgása. Feltételezem a játékba érkező fegyvernél ez nem így lesz (MW2 -ben sokan pont azért nem kedvelték, mert bár félautomataként gyorsan lehetett vele ismételni, de a jelentős visszarúgás miatt nehézkes volt vele célozni (már ha nem ismerted a trükkjét
))
Mindegy, addig is befejezem a HDR goldozását. Kell még 5 x 3 kill halál nélkül, meglehet, az még ma este befigyel. Utána már csak Dragunov elvtárssal kell elbeszélgetnünk néhány száz delikvenssel, hogy meglegyen a platina erre az osztályra is. -
venom8888
őstag
15 oraja toltom es 4 Gb jott le .
-
Mad_Wolf
aktív tag
hát a kedvenc shipment 24/7 hová tűnt??? ez a trench egy igazi foskazán cserébe. A scrapyardtól se vagyok elájulva. Ezért vártam 12 órát mire letöltötte? Ehh el is ment a kedvem a játéktól. Majd talán holnap visszajön.
-
laragirl83
őstag
GALIL vmi veszett jó, asszem' ha kimaxolom váltja graut.
asus rog strix z390 f-gaming * 9700k * noctua nh-d15 * 32gb gskill tridentz rgb 3600 * msi rtx3080 gaming x trio * samsung evo plus 970 * evga supernova 750 g3 * fractal design meshify s2 tgd * aoc q27g2u/bk
-
lowzor
veterán
Végre egy 7.62-es AR került bele, nem egy hatszázötvenkettedik 5.56-os.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
válasz
hitchins #17012 üzenetére
Az csak annyi,hogy mostmár megnézheted a fegyóknál,melyik csomagban van olyan még,és behozza neked a pakkot megvenni,ha kell.Sajna nem lehet külön fegyót venni...
Nagy fos lett ez az update,a map szétkempelős,mint ami régen volt,cserébe kihalt sivár,kopár,az új smg az első 20 szintig kritikán aluli,mert HC-n is 3 golyó egy ellen,és lassú a reload,most kaptam meg 20-szal a 40es dobtárat+FMJ+hátha lesz jobb cső rá.Pontosnak pontos,de mire számítana,ereje nem marad,30méterről 2 kell fejbe ADS-el
Gagyi cuccok vannak a seasonban is.Nomeg csalók,3 körből 2-ben is volt,WH-sok,kis dedós kölykök,oltották egymást mikrofonba,miközben ment az öregekre a foszfor meg a gunship.Pap leszek az kurvaisten! Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:LorenzoHUN#1760666 EA ID(BF-ek): BandiHUN Xiaomi MI 9T 6/128
-
hitchins
őstag
válasz
LorenzoHUN #17024 üzenetére
koszi
szoval ha season 3-at latok azt jelenti hogy meg az elozo sesonban volt benne valami pakkban? Azaz mar meg sem lehet venni. -
Acheron
őstag
Oh, man, eléggé átszabták a Scrapyard pályát, meg kellett állnom szétnézni, hogy mi hol van... De azért szép, nosztalgiázom...
A pihenőhelyeket (értsd, camp) azért erősen megnyirbálták, ezt más, régi pályákon is látom (igaz, a camperek mindig találnak helyet...
)
Szerencsére ez most kisebb mértékben érint
Fél óra csapatás után az 5x3 kill HDR -el abszolválva, jöhet a Dragunov, kíváncsi vagyok rá, korábban alig használtam.
(#17025) hitchins: Dehogynem, amit feldob, ahhoz a packhoz oda is navigálhatsz, megveheted (akár season 1 blueprint). Épp csak nem magát a fegyót, hanem azt a bundle -t, ami tartalmazza azt a blueprint -et. Cash legyen a tárcában[ Szerkesztve ]
-
válasz
hitchins #17025 üzenetére
Pakkokat tudsz venni,azok nem hozzáférhetők,amik a korábbi seasonok tierjeiben voltak,és nem érted el/később kezdted.Vásárolható holmi nem évült el,csak nem minden kapható egyszerre,változik a store.Azt viszont nem tudom,hogy a fegyónál mutatja-behozza-e az összes pakkot,amiben van variáns,elvileg úgy néztem,igen.
Mondjuk fegyót venni nem éri meg szerintem,hacsak nem traceres vagy dismembermentes,mert csak kinézetben más.+ugye soron kívül meglesznek az adott kiegek.De húzni élvezetesebb a kiegekért,a kinézet meg addig jó,míg el nem kezded cserélgetni a cuccokat,amire jó esély is van,mert korántsem a legjobb cuccot tudod megvenni.Magyarán ha használod,úgyis fejlődsz,és úgyis elcsesznéd a kinézetét.
BO4-ben jó volt,hogy ott a camokat lehetett venni...ráadásul a komolyabbak animáltak is voltak,és mindenre rátehetőek+változtak killtől,headshottól függően...Pap leszek az kurvaisten! Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:LorenzoHUN#1760666 EA ID(BF-ek): BandiHUN Xiaomi MI 9T 6/128
-
ridiculous
tag
válasz
ridiculous #17004 üzenetére
erre valaki tud nekem válaszolni?
[ Szerkesztve ]
[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
válasz
ridiculous #17028 üzenetére
Megkapod,persze!Énnekem is úgy vannak meg pl.a singleplayeresek,mert egy percet sem singléztem...
Pap leszek az kurvaisten! Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:LorenzoHUN#1760666 EA ID(BF-ek): BandiHUN Xiaomi MI 9T 6/128
-
ridiculous
tag
válasz
LorenzoHUN #17029 üzenetére
Hát akkor nekem ez instabuy
Köszönöm a választ![ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
BerserkGuts
őstag
na jó mára elég is volt a sok retek csíterből még streameli
a nyomorult
falat minek bámulja akkor meg a padlót alulról felfelé nézi nem ám a a lépcső lejárót ahonnan lejönnek dehogy végig nézi a falat és követi az idióta
és még ő mer csinálni videót hogy csalót talál ezeket ki veszi be
12600kf/inno3D 4070ti X3/SamsungOdysseyG7/NH-D15S/Zalman i3+3db120mm/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX), Kingston A2000
-
mokus1
addikt
válasz
keIdor #17015 üzenetére
Ebben igazad van, de azokhoz kell is a hatalmas szerverpark mivel nem egy-egy játékról szól hanem sokról.
Illetve azt sem tudom, ha nem lett volna ez a járvány akkor ennyire befut-e és ennyire terheltek lesznek-e a szerverek. Eltudom képzelni, hogy ők sem készültek ekkora sikerre.Ebben igazad van, ez is megoldás lenne, sőt talán a legjobb.
-
Laraxior
titán
Mindjárt leér nekem is
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz
KaitouP #17034 üzenetére
Hát de. De éjszaka, csak 3 órát ment a gép
Asia-n felejtettem, ezért inkább most indult be, amikor elindítottam. De lent van.
Mondjuk én nem értem ezeket a seasonöket, meg battle pass, meg tudomisén... Megyek futkározni, lövöldözni, aztán majd csak bead valamit.
Amúgy tényleg nem egy veszett a nett, 6.5MB/s... a feltöltés meg itt gyakorlatilag nulla, nem szeretik a torrentet itt..drága.[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
Laraxior
titán
Hát... azért a grafika, mintha nem lenne ugyanaz, mint a patch előtt.
Ez az új Warzone mód meg..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Redcaster
őstag
Nekem PC-n van meg a teljes játék, PS-en csak a warzone-t nyomom. Az normális ,hogy külön számolja a BP-ben összeszedett cod pontokat? Amikor PC-n játszok, oda számolja, van jelenleg 300, ha PS-en, akkor oda, ott jelenleg 100. Ha ez így normális, akkor elég nagy kib*szás, mert mostanában kb fele-fele játékidőt töltöm a 2 gépen, így a következő BP árát nehéz lesz összeszedni
-
prokxy
veterán
-
lacy86
addikt
Nektek melyik fegyok jottek be jobban a multiban?
En most megprobalom elkezdeni a Fennech-et felhuzni. De nem sok remenyt adok neki
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2x8gb corsair vengeance lpx 3000 mhz cl15 ddr4
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Pro M2 2022 11 12,9", Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- Apple iPad 9 - es sorozat 64 Gb RAM WiFi + Logitech Combo Touch billentyűzet
- Gigabyte Superb 720 GE-P610A-C2 80 plus minősítésű ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest