Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Computex 2023: megreformálta az SFX tápszabványt a Streacom
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Notebook hibák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple notebookok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- GeForce RTX 4070-esek az ASUS elképzelése alapján
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Amint kivalasztom hogy Multiplayer azonnal Fatal errort kapok, tehat nem tudok jatszani. Valami megoldast tud valaki?
-
redingitell
senior tag
-
KaitouP
veterán
Január 31.-i Comminity Update: [link]
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun
-
dudu5130
őstag
Na végre meg van za első Gold fegyóm nekem is
-
Én a kikönnyített AR-nál állapodtam meg( mármint az erősebbek,mint Oden,SCAR) mint kompromisszum,de pl.egy FMJ-s NATO lőszeres MP5 is jó,"nehezítve" ugye,vagyis teljes középút.Belefér a használható rusholásba,de még nem gond egy távolabbi ellenfelet HC-n 1 golyóval teríteni,minden ellen elég jó.Messzebbre pedig launcher,a thermite pedig talán a legjobb támadó/védekező gránát,mert nem csak egy pillanatig hat.Nagyjából ezt tolom,ha a meccs fontos,nem húzok épp vmit.
Pap leszek az kurvaisten! Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:LorenzoHUN#1760666 EA ID(BF-ek): BandiHUN Xiaomi MI 9T 6/128
-
oroviczg
csendes tag
Sziasztok!
Valaki megtudja mondani,hogy mi lehet a gond!
Belépek a kliensbe és elindítom a játékot,a Play felirat szürke lesz majd ismét kék ahogy indítás előtt és nem történik semmi!
Valakinek valami ötlet? -
dombi81
senior tag
Ez a hulladék állandóan TDM-et ad nálam shipmenten. Nem hiszem el.
-
Dave567
addikt
Huhh a kis Mp5..
-
venom8888
őstag
Nem tudom mit csinaltak a jatekkal az utolso javitassal,de 50fps el kevesebb van megint. Ezzel sarkalnak minket hogyvegyunk 1 millios gepet? Holott siman menne 100+ fps el egy 5 eves gepen is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Dragon3000 #8320 üzenetére
Köszi! A profilja szerint öreg róka lehet, biztos régóta tolja, lehet hogy mégsem csalt.
-
venom8888
őstag
válasz
Dragon3000 #8318 üzenetére
Valami a besllitasokkal lehet akkot, nem tudom fentebb venni a minoseget,csak amilyen a monitorom,elotte fel lehetett venni 4k ra is.
-
craftsman01
senior tag
válasz
venom8888 #8322 üzenetére
És annak mi értelme, hogy a monitorod felbontásától magasabbra vedd a felbontást?Meg a minőseg beállításokhoz mi köze , hogy mit tud a monitor. Vagy csak én nem értem mit szeretnél.Egyszer az a baj,hogy kevés az fps most meg az a baj,hogy nem tudod fentebb venni a beállításokat.Vagy csak én vagyok értetlen.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
venom8888
őstag
válasz
craftsman01 #8323 üzenetére
Nem, mar gondolom mi a baj. Borderless re can rakva ha jol emlekszem, sok jateknal okoz settings,video beallitasi problemat ez ,hogy mibe van rakva full kepernyobe vagy borderless be.
-
dombi81
senior tag
válasz
craftsman01 #8323 üzenetére
Igen. A Render Resoultion egyezzen meg a monitorod által támogatott felbontással. Soha ne vedd magasabbra, csak alacsonyabbra, méretnek megfelelően, ha ablakban játszol.
#8326: de mit keres az borderless-en?[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
No nextgenig már no Xbox, szóval megyek át PC-re, lehet rettegni csapattársak.
Live-Die-Respawn
-
KaitouP
veterán
válasz
dombi81 #8341 üzenetére
Úgy semmi, csak készül a kolléga az idén (elvileg) megjelenő új konzolokra, és viszonylag jó árral akarta eladni a jelenlegit. Nem rossz opció, bár én ilyet biztos nem vállalnék be, gondol egyet az MS, aztán jön a váratlan delay, idei megjelenés helyett meg mondjuk jövő év elejére tolják az új gép megjelenését. Másrészt elég sokan fognak venni használt gépeket a jelenlegiek közül az újak megjelenésekor, szerintem még akkor is jó áron lehet őket majd eladni.
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
KaitouP #8340 üzenetére
Hát nem tudom. Elmúlt hónapokban drasztikusan csökkent One X ára. Ha szemfüles az ember már 60-70-ért is talál (Itt HA-n is volt megbízható eladótól) ritkán, de 80-ért már fixen. Nextgen indulása előtt tömve lesz a piac One-okkal (Nyilván azért mert váltani akarnak), az meg le fogja nyomni az árakat.
(#8341) dombi81
Ezt mire érted? Nincs semmi gond konzolon.
#8339) Casanova*
Pont azt írom hogy új Xbox-ra váltok majd, de jelenlegit eladtam hogy legyen kis plusz pénzem, addig meg PC-n játszom.
Na de off vége, mert Petya urunk végez velünk.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Acheron
őstag
Tegnap az M13 is bearanyozódott, ezzel - a RAM kivételével - teljes lett az AR arany kompánia, és elérhető lett a platina skin. Ezek szerint csak az alapjátékban már meglévő fegyvereket kell bearanyozni a platinához, a később érkezőket nem. Azért a RAM -hoz is hozzákezdtem, ezzel remekül lehet haladni, kézre álló kis fegyó.
SMG -ből csak MP7 van meg, AUG folyamatban - a többit meglátjuk, nem hajtok a Damascus -ra. -
dombi81
senior tag
válasz
Acheron #8349 üzenetére
Épp most gondolkozom azon, hogy abbahagyom a fegyverek fejlesztgetését, mert alapjáraton semmi értelme. Miközben csinálgatom a feladatokat, elvész a játékélmény. Ahhoz pedig viszonylag korlátlan időintervallummal kellene rendelkeznem (ami nincs), hogy folyamatosan fejlesszem a fegyókat. Inkább élvezem a játékot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Sorozatok
- Kalandor: “I make ramen until my soul runs out”
- E-roller topik
- Diablo IV
- Az emberek többsége szerint az AI véget vet a civilizációnak
- Újabb nagy felhős hibát vétett a Toyota
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA