Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz
Lomha 8V #14001 üzenetére
200+ pinggel? Nem gondolom...olyan rohadt érdekes, hogy ha vki ilyen lelőhetetlen, akkor az mindig 150-200+ pinges. A mi csapatunkban volt, nem hagyott nekünk killt...
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz
Lomha 8V #14001 üzenetére
Félre ne értsd, biztos vannak csecsemő koruk óra COD-ozó fiatalok, akik a 38 éves fejemet, a 15-16 éves FPS múltammal kb szanaszét lövik, de azért amikor a killcam-ben látom ma pár körben, hogy már a fal mögött követ úgy, hogy se uav, se spottolva nem vagyok, ilyenkor elgondolkozom, hogy hagyom a PC-t a büdös picsába és veszek egy PS-t, rádugom az egeret, billt és elmehetnek a csíterek a fenébe, nekem a hajam meg nem hullik ki és minden hardver épen marad.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
- = Zk = -
félisten
válasz
prokxy #14003 üzenetére
pont ezért hagytam abba az online gémelést.....
nagyon kicsi a határ a csaló vs pro player között... ink nem foglalkozom ezzel már... én is elmondhatok pár év PVP-ét a hátam mögött.. elég volt.. meghagyom ezt másoknak..
számomra a WZ is élvezhető volt... 1,5 hétig... jött egy kerek pecs és kresselések, godmodeonplayerek stb...[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "
-
prokxy
veterán
válasz
- = Zk = - #14004 üzenetére
Mostani körben is lépnek ki az emberek sorban, enemy vtol, enemy chopper gunner, enemy apjafasza, néz jobbra az enemy, oldalt nekem, majd bamm, fejes, off, haltam is.
Kövi kör: úgy jövök be, hogy már a vtol szarrálő...nice. Lehet hagyom mára, mert szétbaszok vmit.
-
nanorambo
őstag
-
geckowize
őstag
válasz
MaddeNNNN #13995 üzenetére
Szia,
Köszi a tippet, de a jelenlegi helyzetben (covid) el szeretném kerülni, hogy bárki ismeretlennel személyesen kelljen találkoznom. Így a posta maradna, viszont vakon postáztatni meg ugyancsak nem szeretném a cuccokat, mert kicsit zsákbamacskának érzem az ilyet.
Közben utánanéztem és a játék PS (+ Xbox) változata is támogatja natívan az USB billentyűzetet és egeret. Utánaolvasva az jött le, hogy egy PS4 Pro + bill + egér valós alternatíva lenne egy másodlagos PC helyett, főleg, hogy az 55" 4K tévén is menne natív felbontásban a játék, nem beszélve a konstans FPS-ről, és 0 grafikai kompromisszumról.
További előny PS-sel kapcsolatban, hogy ha lecseng barátnőmnél az játszási láz, egy új, garis PS4-et könnyebb lesz eladni, mint egy már eredetileg is használtan vett PC-t, főleg ha nincs is már gari az alkatrészeire.
Ha esetleg játszik itt valaki PS4-gyel bill+egér kombóval, leírná mennyiben más játszani, mint PC-n?
-
s.bala31
senior tag
válasz
prokxy #14005 üzenetére
Eddig azt hittem csak velem történnek ilyesmik
Ami még számomra talán a cheaterektől is idegesítőbb ha valaki beleszarik a feladatokba és csak a kill-re megy, függetlenül attól hogy csapattárs-e vagy ellenfél. Az elmúlt pár napban azzal szívatott a játék hogy sorra olyan csapattársakat rakott be mellém akik szartak rá hogy domination, vagy HQ, HP meccs megy nyomták mintha TDM lenne. Én meg rohangáltam egyedül foglalni.
-
Corpuscle
őstag
válasz
s.bala31 #14009 üzenetére
Kill confirmed próbáld ki. Talán ott a legkevesebb a kemper, illetve önmagában csak killel nem igazán lehet boldogulni. Arányaiban ott vagyok a legtöbbször a győztes csapatban. Az xp is pörög szépen.
„Míg a boldogságot önmagáért keressük, összes többi célunk – legyen az egészség, szépség, pénz vagy hatalom – csak azért fontos, mert feltételezzük, hogy majd boldoggá tesz minket.” Csíkszentmihályi Mihály
-
válasz
prokxy #14005 üzenetére
Napok óta ez van velem WZ-ban is. Meglátnak és úgy lefekszem full armorral, hogy reakcióm sincs rá. Ma Downtown-ban felmentem sniperkedni tetőre amíg a többiek húzták a Recon-t fedezésnek mert ott rohangáltak a tetőn körülötte. Tiszta nyert helyzetből csipegettem őket, majd egyszercsak arconvert egy rakéta minden jel nélkül többszáz méterről egy magas toronyház tetején. De egyik nap Farmlanden szűkült a kör és szószerint láthatatlanná váltak az ellenségek. Láttam kidobta a lehelyezhető fedezéket majd az is láthatatlanná vált és a semmiből jöttek a golyók. Volt ilyen bug az esportos rucikkal is emlékeim szerint...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
zoltannagy
aktív tag
válasz
s.bala31 #14009 üzenetére
Sajnos nagyon sok ilyen játékos van vagy épp a fegyvert húzzák és másba szarnak bele.
Régen (még az MW2-es korszakban) szerettem SD-zni is mert akkor volt egy jó csapat is hozzá és korrektül játzszottunk egymás ellen. Sajnos már nehéz megszervezni így SD-t pl. nem is nagyon játszottam azóta. -
Pro!Petya
addikt
Mi a retek van ezzel a játékkal már megint?!
6. meccsbe dob be ahol full vesztésre áll a csapat..
F@szom ebbe a sbmm rendszerbe..., hogy ha nyerek pár meccsett akkor utána csak azért is szopóágra tesz. Vicc hogy baxotttul nem rajtam múlik hogy nyerek vagy vesztek mert egy 130-0 statos meccsett visszafordítani nincs idegrendszerem
(normális ember jó hogy kilép ahogy meglátja a statot , csak a skinre verőknek érhet meg pár fraget)
Komolyan már annak is örülnöm kell ha lobbyból startol a map?![ Szerkesztve ]
LG 65" C2 * Samsung Q935B * Nv Shield Pro * Edifier S360DB *
-
-
Lomha 8V
addikt
válasz
prokxy #14003 üzenetére
Nem értem én félre, nagyon jól tudom, hogy miről beszélsz. Sokat játszok randomokkal és mindig megpróbálok velük beszélgetni. Sokszor kapok kínai csapattársakat és szinte mindig kiderül, hogy itt laknak kicsit nyugatabbra. De mivel a legtöbb csaló ázsiai, azt is el tudom képzelni, hogy direkt jönnek európai szerverre, mert nekik is elegük van.
-
bobby45
tag
“Balra! Ott van! Lőjj már az istenit” 😂😂😂
-
G33Z@
tag
Sziasztok! Sikerült végre öszelövöldöznöm a Renetti Akimbo-t. Azt szeretném kérdezni be lehet úgy állítani, hogy zoomoljon jobb egérgombra, mert most külön lövöldöz a jobb és bal pisztoly.
-
G33Z@
tag
Köszi. Am nem vagyok hasraesve tőle, csak a kíváncsiság hajtott.
-
danilla
őstag
Első streamemben (vensegemre elkedztem streamelni
) ossze is jott egy victory negy fos csapatban
de egyedul nyertem meg (mert az egyik tars kifagyott, a masik ketto meg vegleg elhalalozott)
Sajat kill recordot is dontottemEjfel utan masnak is laggoltak a szerverek, nalunk folyamatosan ingadozott 60 es N/A kozt?
[ Szerkesztve ]
twitch.tv/ddplayzone
-
Corpuscle
őstag
Talon másnál is bugos? A 2 plundert nem akarja megadni.
„Míg a boldogságot önmagáért keressük, összes többi célunk – legyen az egészség, szépség, pénz vagy hatalom – csak azért fontos, mert feltételezzük, hogy majd boldoggá tesz minket.” Csíkszentmihályi Mihály
-
-
Land
veterán
válasz
DrTechnoid #14036 üzenetére
Köszi! Only shipmenten azt toljad. Anélkül megarage lesz. Jövő héten elvileg shipment visszatér.
Nothing Phone (1) 8/256 Black & Motorola Moto G 2015 16/2 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Laby
senior tag
Grat
A pajzsot leszámítva szerintem "könnyedén" megugorható a dolog, a többivel Shipment-en gyorsan lehet haladni és nem is idegesítő.
Én egész addig jutottam a platinákkal amíg jött a pajzs és megláttam, hogy milyen feladatok vannak hozzá. Bele sem fogtam, esélytelen, hogy 1 hónapon keresztül azzal bohóckodjak és idegbeteggé váljak... -
Acheron
őstag
válasz
nincsnév007 #14040 üzenetére
46 - os szinttől elérhető.
-
Land
veterán
válasz
dombi81 #14033 üzenetére
Első körben a fegyvereket lvl maxoltam (kivéve a 4 launchert és a shieldet), aztán kb. 2 hétig csak játszottam, majd elhatároztam, hogy a kedveltebb fegyvereimet goldozom, végül mindet megcsináltam.
Az arányom megsínylette. Jelenleg 1-es a K/D-m, de innen simán feljebb fogom hozni.
Óraszámom játék szerint: 364 óraLaby: "1 hónapon keresztül azzal bohóckodjak és idegbeteggé váljak"
Nincs annyi. 1 hét mondjuk. A 3 killes utsó küldiben priviben tudok segíteni.Nothing Phone (1) 8/256 Black & Motorola Moto G 2015 16/2 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Dyingsoul
veterán
Noob kérdés: de hogy tudsz csak shipmenten játszani? Akárhogy nézem a filtereket nem állítható be csak shipment. Néha bekerül a rotációba hogy van shipment only mód de van hogy hetekig nincs.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul -- Honlap: http://diablo3.hu/
-
Dyingsoul
veterán
válasz
TaRka94 #14045 üzenetére
Igen azt láttam, hogy írták, hogy visszakerül. De mióta van warzone egy kezemen meg tudom számolni hány órát multiztam .
Nem nagyon követtem a multi rotációkat, akkor voltam mikor még volt shipment only hosszabb ideig majd kivették és nem tudom valaha visszakerült-e (ez talán még S2 elején volt vagy S1 végén).
Szóval csak arra lettem volna kíváncsi mennyi ideig fog maradni ha tényleg visszakerül, hogy tudjam mennyi idő van egy kis farmolásra. Anno én is nekiálltam lett 3-4 gold skinem shipmentből de meguntam. Azóta kicsit lenyugodtam a warzone-nal is és most gondoltam ráfekszek még pár új fegyverre, ezért érdekel. De így gondolom nem közvetíti az Activision a terveit hogy mi mennyi ideig marad a játékban.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul -- Honlap: http://diablo3.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Mazda topik
- Gyúrósok ide!
- Előrendelhető és ajándék headset is jár a HTC U23 Pro mellé
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- 1500 eurón indíthat a Xiaomi 13 Ultra
- Motorola Edge 40 Pro - szélsőséges eset
- További aktív témák...
- 2023 Apple Mac Mini M2 8/10 8GB/256GB SSD - Bontatlan! ÚJ! Átvehető!
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Üzleti Laptop 14" -50% AMD Ryzen 5 PRO 4650U 16Gb 256GB SSD FHD IPS HUNBILL
- Nintendo Switch V2 CFW 2568GB okosított + Atmosphere + PixelShop
- Új Dell Inspiron 15 "Kis Gamer" Laptop -35% Bivaly i5-1135G7 4Magos 8Gb 512GB SSD FULLHD IPS
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3050Ti 4GB FHD 144Hz!
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest