Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Computex 2023: megreformálta az SFX tápszabványt a Streacom
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Notebook hibák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple notebookok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- GeForce RTX 4070-esek az ASUS elképzelése alapján
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
válasz
dombi81 #8896 üzenetére
tenyleg mindent probaltam:
- jatek ujra rakva
- scan and reppair
- masik eger masik portokban
- steam contorrler volt fel telepitve regota de nem hasznalom, azt is mindenestul el tavolitottam.
- 3dconnexion space mouse is volt (CAD munka) azt is eltavolitottam, ezzel se volt idaig problem.
- eszkozkezelo kipucolva
- dokumentum mappabol az egesz cod torolve ami mindnefele beallitasokat tartalmaz, ujra rakta magat igy se jo.
- shader ezerszer lefutattva, optionsba mindent vegig zongorasztam oda vissza.
- a contorller/eger valaszto opcio szurke, nem tudok valtani. Mondjuk az eddig is szurke volt.
Menuben ugy tudok navigalni hogy egerrel a megfelelp gomb fole viszem a kurzort (normal estben ki kellene emelkednie/vilagosodni ami felett at huzom) jobbal ra kattintok akkor kijeloli, majd ballal kattintva belem meg nyit stb.Win10-t nem fogom ujra rakni muka miatt, bar lehet a jatek akkor sem lenne jo mert online is tolt le be allitasokat szerintem.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
dombi81
senior tag
Ezt így végigolvasva, én úgy újrahúznám a win10-et, mint a huzat. Nincs értelme a felesleges küszködéseknek, ha semmi nem használ. Lehet programütközés van, előfordulhat, valamit feltelepítettél, amire már lehet nem is emlékszel, vagy egy CC Cleaner végképp tönkrevágott mindent. Tedd fel a Win-t, úgy lesz a legjobb. Külső vinyóra kimentesz mindent és kész.
-
dombi81
senior tag
A Rust valóban nagyon jó lett, sokkal inkább akár a Shipment. De minden második versenyző Ghosts jelmezben futkerál, ez annyira gáz. Mintha attól jobbak lennének, vagy én nem tudom.
-
stuka20
aktív tag
Nekem levette a render resolution-t -homályos sz*r lett-, meg feltekerte a sensit...meg átrakta borderlessre.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
KaitouP
veterán
Ott lesz az Activision az idei E3-n [link]
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun
-
ates2
senior tag
Nem értem ezeket,ha jön új patch valamit mindig elbasznak ami addig jó volt,TUTI ubiSHIT-től mentek át dev-ek
konkrétan azok csinálnak ilyet.
-
jozefgucci1
addikt
Mi a tosz van a játékkal előbb valami hibát írt aztán elkezdett 65 Gigát tölteni ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
ates2
senior tag
Meg ez a TTK csere minek kellett,olyan hamar meghalok beszarok,alig találnak el.
Értem a crossplay lényegét is de a kurva anyját legyen már opció ha nem akarom akkor kikapcsolom akár GW alatt is. Olyan aim assistokat látok killcamba beszarok[ Szerkesztve ]
-
lacus83
senior tag
Én ma még fél kört se tudtam menni. Kb lefagy,kidob,eldobja a servert,nem lép fel stb.
A graf szétfosolást nálam is megcsinálta de még vissza állítani se tudtam.
Azt sejtettem hogy ezen fő frissítés után is lesz gebasz de ekkorára nem számítottamMSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Megahalems Cooler,LIANLI Lancool III,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,LC Power 600W,MSI 2060S Gaming X,LG 27GL850B
-
lacus83
senior tag
válasz
dombi81 #8921 üzenetére
Egér is elment boré.Rákerestem itt topikban,másnak is volt már ilyen,de választ nem találtam.
Vagy csak nem látokMSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Megahalems Cooler,LIANLI Lancool III,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,LC Power 600W,MSI 2060S Gaming X,LG 27GL850B
-
spanglee001
addikt
nálam csak a resolution scalet állította el, de írt is valamit indításkor csak nem magyarul
azon kívül nálam minden okés pcnetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
lacus83
senior tag
-
csƵ
őstag
Szerintem egész biztosan ping problémám van. Rengetegszer találom el hamarabb az ellenfelet, mégis én halok meg legtöbbször. A killcam szerint viszont rá se lövök.
-
Deck
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
Social fülön van klán rész már (Regiment). Klán kreálója napi 1 órára be tud állítani dupla XP eventet.
Live-Die-Respawn
-
ates2
senior tag
fullscreen + borderless amit még átállított
-
KaitouP
veterán
Akkor lehet nyitok egy Prohardver klánt ha szeretnétek, aztán az lehet "hivatalos" topikos klán akár. (Mint ahogy a CoD: Mobile-nál csinálták a skacok.)
Hm, mondjuk így? Aki akar, gyüjjön.
[ Szerkesztve ]
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun
-
Deck
félisten
válasz
KaitouP #8933 üzenetére
Egy klánba bármennyien lehetnek?
Illetve, ha a klánba vannak konzolosok és egeresek is attól még nem kell a crossplay-t bekapcsolni ugye?Ez a folyamatos XP Boost 10% tudja valaki miért van? Nem mintha gond lenne csak érdekel, hogy miért? Mert, van BP?
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE
-
válasz
KaitouP #8936 üzenetére
Jönnék én is...
Iszonyat vacakul ment ma a normál,mentünk pár kört,hát én leszopkodtam magam kábé...Semmivel nem voltam képes lelőni senkit szinte,ez durva,LMG-vel kellett menni,hogy valami legyen,átsétáltak a dupla thermiten,nem ölt az arcba tolt rakéta...hát csinálni kell AK és MP5 slotot megint vész esetére,a pontosított fegyók még FMJ-vel is nudlik,amikkel HC-n top 1-et tolok,itt volt 7 killem,meg 22 halálPap leszek az kurvaisten! Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:LorenzoHUN#1760666 EA ID(BF-ek): BandiHUN Xiaomi MI 9T 6/128
Új hozzászólás Aktív témák
- Az emberek többsége szerint az AI véget vet a civilizációnak
- Újabb nagy felhős hibát vétett a Toyota
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Computex 2023: megreformálta az SFX tápszabványt a Streacom
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ford topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Adobe Photoshop
- További aktív témák...