Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Egérpad topik
- Amazon Fire TV stick/box
- 12VHPWR-rel érkezik a kilowattos határra a SilverStone kompakt tápegysége
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Annyira benne voltam a barlanghódítók kilövésében sniperrel, hogy egyszer csak jött az üzenet, hogy inaktivitás miatt kickeltek.
Szóval sokat ne feküdjetek egy helybenEladó 75€ Playstation Store kupon. 50€-ért.
-
Laby
senior tag
válasz
CptAdamica #15999 üzenetére
Mi is erre várunk a BR megjelenése óta a baráti körrel. Kettő felé mindig tudnánk osztani magunkat, viszont a 3-ast nem is élvezzük annyira, és arra nem is mindig vagyunk meg. Classic és duó móddal nagyon-nagyon boldoggá tennének.
-
lacy86
addikt
Ez valami bajnoksag / jotekonysag lenne Nick “reszerol”?
[link] -
Imilenni
addikt
Nagyjából mennyi időbe kerülne kihúzni lvl 31-ig a BP-t?
Teljesen kimaradt a szezon eleje, de nagyon szeretném azt a fegyvert megkaparítani..[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
BullKoxa
őstag
válasz
Imilenni #16007 üzenetére
Helló. Én a Graut szeretném , a 2. Szezon vége felé vettem meg a játékot és ha jól tudom a 2. Szezonban lehetett a Graut megszerezni. Most meg nem megy a megszerzése, lehet én vagyok olyen b@lfasz a sokéves bf múltam miatt.
Ha esetleg valaki leírná mit kell csinálni hogy meglegyen azt megköszönöm.
-
válasz
Imilenni #16007 üzenetére
Utána is elérhető lesz.
Lesz egy challenge, azt kell majd megcsinálni.
https://cod.tracker.gg/modern-warfare/articles/e19cd-season-1-weapons-now-available-for-unlock-via
Például:
Now that Season 2 of Modern Warfare has begun, players worried that the RAM-7 and Holger-26 would no longer be obtainable due to the Season 1 Battle Pass being phased out. But thankfully, Infinity Ward thought ahead and prepared a set of relatively easy Challenges that can be completed to unlock these weapons, despite the later Season.
RAM-7A
Get 2 Headshots using Assault Rifles in 25 different matches
Holger-26
Get 2 Longshot Kills using Light Machine Guns in 25 different matches[ Szerkesztve ]
-
válasz
lowzor #16000 üzenetére
Nekem már csak a Famas kéne a damaszkusz-ig, de már egy hete el se indítottam a játékot, megcsömörlöttem tőle.SMG-vel könnyű dolgod lesz, a legkönnyebb kategória az összes közül. 24/7 Shipment se kell hozzá ha őszinte akarok lenni.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Imilenni
addikt
válasz
BerserkGuts #16011 üzenetére
Nekekm most jött egy olyan, 87-0 -ban volt a csávó, mára elég volt a játék úgyérzem
Press "F" to pay respects.
-
KaitouP
veterán
válasz
nanorambo #16012 üzenetére
Inkább ajándéknak tűnik a visszajelzések alapján, bár nem kommunikálták az Activisiontől. Ha viszont tényleg mindenki kapja, javasolnám a letöltését, a pontok elköltését, majd - ha nincs szükségetek a játékra - a játék törlését. Az biztos, hogy az ingyenesség révén kicsit felpezsdülhet a játék multiplayer/zombies része, de a sztorit is érdemes átfutni, ha eddig kimaradt volna.
A pontok tekintetében nincs tapasztalatom egyelőre azzal, hogy akkor is megkapja-e a player, ha a játék egyébként lemezesen megvan neki, és használta is.
GymBeam XBEAM Energy Powder termékteszt: https://new.playstationcommunity.hu/termekteszt-gymbeam-xbeam-energy-powder
-
devez
friss újonc
Esetleg valaki nemtudja a megoldást arra, hogy egyből a jéték inditása után folyton azt az üzenetet kapom, hogy "Unable to connect to the online services"
Valaki tud megoldást erre a problémára?
Előre is köszi! -
nanorambo
őstag
válasz
KaitouP #16014 üzenetére
Nem töltöttem volna le (csak claimeltem volna), de a pontok miatt már el is kezdtem letölteni.
Mondjuk akkor már a sztorit is végigtolom, amúgy is hiányzik már kicsit a második vh-s hangulat.(játékban)
Mondjuk nekem ps storeban nincs ott az ingyen cod, csak böngészőn keresztül tudtam elindítani a letöltést...
AMúgy akkor ez most tényleg ajándék 1100 cod pont, amit modern warfare ban is el lehet használni?
-
FaTHI
őstag
Srácok az új Tracer packban jól látom hogy egy Grau és egy Mp7-es van Lila lövedékkel?
-
KaitouP
veterán
válasz
nanorambo #16016 üzenetére
Nem fogod megbánni, ha a multiplayer része nem is érdekel, de legalább részed lesz egy remek II. világháborús történetben - pöpec lett tényleg. No nem Brothers in Arms szint, de ez már az én véleményem.
Igen, a Call of Duty pontok rendszere univerziális, az azt támogató részek bármelyikében elkölthető.GymBeam XBEAM Energy Powder termékteszt: https://new.playstationcommunity.hu/termekteszt-gymbeam-xbeam-energy-powder
-
KaitouP
veterán
válasz
hitchins #16017 üzenetére
Nekem nincs tapasztalatom vele, időm sincs ilyesmire, de nanorambo kolléga nemsokára fog tudni válaszolni.
Igen, egyébként ez kb. a BP árának megfelelő CP összeg.
GymBeam XBEAM Energy Powder termékteszt: https://new.playstationcommunity.hu/termekteszt-gymbeam-xbeam-energy-powder
-
lowzor
veterán
válasz
DrTechnoid #16010 üzenetére
Én ezért nem platinázom az AR-eket, mert a Famas-hoz nem lenne idegrendszerem.
-
Trebron09
őstag
PC-re nincs ingyen pont?
Más: barracks-ban írja a rangom alatt hogy majd resetelődik ha lejár a battle pass.. akkor ez azt jelenti hogy megint 1-es szintű leszek a 4. szezonban
(#16025) atee
De miért? És aki már elérte a ranglétra csúcsát az is 55-ös lesz? Ennek mi értelme?
[ Szerkesztve ]
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
KaitouP
veterán
Ma esti ingame store és playlist update tartalma: [link]
Az új, eheti playlistek:
- Ground War
- Blueprint Gunfight
- Gun Game on Gunfight maps
- Deathmatch Domination
- Drop Zone
- Shoot House 24/7
- Shipment 24/7Plusz:
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Johetne egy free multi hetvege ✊
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #16005 üzenetére
Oh, most látom, ez "csak" PS -re szóló ajánlat. Akkor nincs letöltés (dobozosban megvan, de az 1100 pötty sosem jönne rosszul)
(#16010) DrTechnoid +1, "darálós" fegyvercsoport, nagyon jól lehet vele haladni majd minden pályán. Az Uzival bíbelődtem egy darabig, de kicsit felpimpelve már remekül adta, végül csak meglett ott is a platina. A FAMAS nekem az MW2 -ben kedvenc fegyverem lett, HC -n itt is imádom, rendkívül pontos, és a hármas burst mindent visz. Core módban viszont vannak nála sokkal jobbak (MW2 -ben jóval erősebb volt), legalább két sorozat kell az ellenbe, ha valaki pl "permetezni" szeret, annak nem lesz jó móka.
(#16021) lowzor: Úgy rémlik, neked bejönnek a pontos fegyverek - egy próbát megér. Alap, ironsight módban még nem mutatja ki a foga fehérjét, de felszerelve kitűnően használható - a mai napig ezt veszem elő, ha nagyon biztos killekre akarok menni.
(#16029) GhostPetya: És vannak odafent: Shoot House 24/7. Ez bizony hiányzott, bejön az a pálya (jobban talán csak a Rust)[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Ha szeretnek ramenni a gold grau-ra.
( The Grau 5.56 unlock challenge tasks you with eliminating five players with an assault rifle in a minute, 25 times. )
Hol tudom kovetni, hogy mennyiszer sikerult mar 1 percen belul 5 embert megölni? -
nanorambo
őstag
Az rpg mánia elérte azt a szintet amikor már baromira irritáló.
Hc sd-n lassan mindenkinél van rpg és mindenfele lövöldöznek. Be az ablakokon, ajtókon. Ez így nevetséges. -
nanorambo
őstag
válasz
pulffy #16047 üzenetére
Én nem kaptam. Hq ban a postaládában kéne lennie, nekem nem volt. Külföldi fórumok alapján full random hogy ki kap és ki nem.
Tekintve hogy valódi pénzért vásárolható pontok így kicsit felháborító szerintem, hogy ilyen össze-vissza működik. Vagy kapjon mindenki vagy senki, de ez így inkább negatív élmény sokaknak...
Sokan le sem tudják tölteni, mert nincs benn a store-jukban a cod wwii.. SZóval itt valami megint mellément. Mondjuk a ps store már hónapok óta döglődik, érdekes hogy a sony az elsődleges piacterét ennyire elhanyagolja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest