- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Monitorkalibráló eszközök
- 3D nyomtatás
- Steam Deck
- ASUS ROG Azoth: egy ütős mechanikus billentyűzet tesztje
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fotós táskák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dave567 #8949 üzenetére
Nekem ma 55 volt a minimum,az is csak amikor a normált játszottuk,németül vartyogtak,biztos osztrák szeró volt...
HC-n nem jutok 60-65 alá.Ezértis operálok erős,pontos builddel,hogy messzebbre is elég legyen 1-2 golyó,ígyis sokszor lesebeznek,de így legalább enyém a kill.
Sajnos a Digi gyengus,vidéken,6000fős kisvárosból meg főleg,optika sincs,csak 100/10 kábel.Cserébe legalább stabil,és tartja hétvégén is.Közben meglett a golden clan tag dolog:A regimentnek be kell állítani clantagot,és akkor a tagok kiválaszthatják azt,és akkor sárga lesz.
[ Szerkesztve ]
Pap leszek az kurvaisten! Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:LorenzoHUN#1760666 EA ID(BF-ek): BandiHUN Xiaomi MI 9T 6/128
-
KaitouP
veterán
válasz
TommyS_27 #8943 üzenetére
+ (#8947) LorenzoHUN
Oké, intézem!Többiek akik csatlakoznának: Az Activision ID -t írjátok be ti is, mert csak ezzel (illetve ha PS4-en az ismerőseim vagytok, akkor ilyen módon) tudlak csak meghívni benneteket. Ide is írhatjátok, de nagyobb segítség ha privát üzenetben bombáztok a kérésekkel!
Az összefoglalóba is beillesztem a dolgot. A Happy Hour-t közös megegyezéssel szeretném intézni, most elsőként este 19:00-ra van állítva, de amennyiben más óra lenne jó számotokra, ezt szó nélkül megváltoztatom a kérésetekre!
GymBeam XBEAM Energy Powder termékteszt: https://new.playstationcommunity.hu/termekteszt-gymbeam-xbeam-energy-powder
-
válasz
KaitouP #8953 üzenetére
Nekem nem lényeg a happy,minden boosterem megmaradt az előzőből is,és most 2 nap alatt toltam fel 10 szintet+7 tiert,nem lesz gond...de jellemzően 9-11ig vagyok este,hétvégén du is,természetesen összerakom a normál módra is a slotokat,holnap tesztelgetem is...Csinálj clantagot is a regimentbe,akkor a tagok ha felveszik,sárga lesz
Pap leszek az kurvaisten! Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:LorenzoHUN#1760666 EA ID(BF-ek): BandiHUN Xiaomi MI 9T 6/128
-
KaitouP
veterán
válasz
LorenzoHUN #8954 üzenetére
Intézem folyamatosan!
Szerk.: Összefoglalóban is megjelent a dolog, itt is olvasható: [link]
[ Szerkesztve ]
GymBeam XBEAM Energy Powder termékteszt: https://new.playstationcommunity.hu/termekteszt-gymbeam-xbeam-energy-powder
-
stuka20
aktív tag
válasz
LorenzoHUN #8952 üzenetére
Egyedül vagy többen játszotok? Mi ph szerón (discord) átlag hárman mindig megvagyunk szinte majdnem mindennap. Várjuk a játékosokat, szívesen játszanánk többen együtt.
(#8951) GhostPetya Ez a meghívós dolog ez micsoda? Olvastam régebbi üzeneteket, hogy vannak küldetések, amikért jutalom jár, de még mindig homályos.
-
válasz
stuka20 #8957 üzenetére
Én a legtöbbször egyedül szoktam,főleg mert csak HC-zom,DOM-KC-HQ,meg az idő is olyan,hogy 9kor már nem nagyon van ismi,nomeg van,hogy 1 órára van csak kedvem,és akkor letolom a napi küldiket és kész.Sajna 41 éves fejjel nem mindig móka az élet,6ig dolgozok sokszor,van,hogy csak nézek ki a fejemből,mi van estére.
Discordot majd ások elő,elvileg még létezhet a regemMeg kell megoldani a BT fülest hozzá,én 2.1-en játszok,nem fülessel,vezetékes headset nincs is 10 éve itthon,mióta elrágta a macska
-
KaitouP
veterán
válasz
KaitouP #8953 üzenetére
Szerkesztés: javítom magam, nem csak Activision ID alapján, Xbox vagy PSN ID alapján is meg tudlak titeket hívni, így bármelyiket küldhetitek - vagy ha fent vagytok a játékoslistán, akkor csak szimplán szólnotok kell, hogy csatlakozni szeretnétek.
A kérdéseket körülbelül csütörtök délután/kora este tudom intézni, folyamatosan hívők meg majd mindenkit, kis türelmet kérek.
[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
Az SA87-et buffolták, szerintem egy nagyon jó kis fegyó lett belőle.
Kapásból az egyik kedvenc lett. -
Solesz84
aktív tag
válasz
piero86 #8956 üzenetére
Nekem is akad foleg nagyobb mappokon pedig az fps megvan de a VGA nekem sem megy teljes erovel! 😕
Asrock X570 Taichi, Ryzen 9 5900X , NZXT Kraken X72, Gskill TridentZ RGB 16GB DDR4 3600Mhz Cl16, Asus Tuf 3080 OC, Samsung 860 EVO 1 TB, 850 EVO 500GB SSD, WD 3TB HDD, NZXT H710i, LG Oled C2 42" , PSU EVGA 650W, Fanatec DD1, CS V3 Pedal, Fanatec V1.5 Shifter, Fanatec V1.5 Handbrake
-
laragirl83
őstag
Az uj AR, a GRAU is elég élhető pukka lett
asus rog strix z390 f-gaming * 9700k * noctua nh-d15 * 32gb gskill tridentz rgb 3600 * msi rtx3080 gaming x trio * samsung evo plus 970 * evga supernova 750 g3 * fractal design meshify s2 tgd * aoc q27g2u/bk
-
válasz
laragirl83 #8963 üzenetére
+1
Viszont az UMP valahogy nem adja. Kimaxolom nyilván, de nem igazán jön be, pedig SMG-ket szeretem.
Live-Die-Respawn
-
soo277
őstag
válasz
laragirl83 #8963 üzenetére
Szerintem meg ez a Grau egy foshalmaz,de lehet csak nekem nem megy vele
don't CRY
-
-
Deck
félisten
Nem jó nálam az Offline Local Multiplayer..
"Your data is corrupt or unusable. Please contact Activision Support"Sokaknál nem jó ahogy olvasom reddit-en. Valakinél bevált a reinstall valakinél nem. Szóval megpróbálom. De csak gratulálni lehet ehez a minőségi munkához
[ Szerkesztve ]
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE
-
Dave567
addikt
válasz
LorenzoHUN #8952 üzenetére
1000/300 a digi, UPC 250/25 és stabilabb.
De hogy pisztollyal HC shoothouson 4 lövés volt az ember 4 méterről és lehetetlen hogy nem találtam el pontosan, az fel cseszett, és nem egy ilyen volt.
A másik, shipmenten engem lőttek, véreztem folyamatosan, velem szembe ált a forma, jó sokat kaptam, nem haltam meg, kizárt dolog, hogy nem talált el rendesen, le is lőttem, anyázott is rendesen szerintem..Mindegy elengedtem.
A fegyókat meg lehet venni külön Packben?
Az UMP az kellene. -
Laby
senior tag
válasz
stuka20 #8889 üzenetére
Nálam ugyan ez volt. Csak én benyomtam pont az egyetlen 2x XP 30 percemes token-met, mondom most jól odarakom magam had legyen meg minél előbb az új fegyver. Első map vége előtt pár perccel kidobott, ment az összes xp-m a levesbe, és a fél óra dupla xp-m is, mert persze a kretén játék úgy van megcsinálva hogy megy akkor is amikor nem játszol...Amúgy is undorító ez, hogy a lobby-ban várakozással telik az XP token fele.
-
Corpuscle
őstag
Titanfall 2-ben úgy működött, ha egy happy hour-t lenyomtál, egy nap után resetelődött. Szerintem itt sem megy, hogy 24 klánban benne vagy, ahol egymást követi a happy hour és 0-24 2xp-vel tolod.
„Míg a boldogságot önmagáért keressük, összes többi célunk – legyen az egészség, szépség, pénz vagy hatalom – csak azért fontos, mert feltételezzük, hogy majd boldoggá tesz minket.” Csíkszentmihályi Mihály
-
Deck
félisten
válasz
Corpuscle #8978 üzenetére
Az lenne fasza ha nem csak XP-s challengek lennének hanem COD pontosak is. Tehát farmolhatók lennének akár a különböző COD pontért vehető csomagok. Persze nem akkora mennyiségbe, hogy mindent meglehessen így venni de azért valamennyit mégis. Persze nem kizárt, hogy majd a jövőben ezt is bevezetik. Vagy ha valaki teljesítette a BP-t akkor továbbra is adjon valamit azért a level up-ért. (kozmetikai dolgokat, hasonlóan a BO4-hez képest)
Persze még nem szorulnak rá ezekre, megértem ezt is.PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE
-
stilo18
addikt
Új League módot senki nem próbálta?
SD-t játszunk nagyrészt, ezzel az új szabályrendszerrel elég jó móka lesz :)
Szerintem tegyetek vele egy próbát.
#PS5#C9/QN95#GalaxyS21#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Corpuscle
őstag
Lesz itt még újdonság, csak apránként csepegtetik.
Más: A heti mission egy nap után szépen bebugosodott. Kedden még számolta, tegnap már nem. Játék közben feldobja, hogy sikerült, a végén nem számolja el.
„Míg a boldogságot önmagáért keressük, összes többi célunk – legyen az egészség, szépség, pénz vagy hatalom – csak azért fontos, mert feltételezzük, hogy majd boldoggá tesz minket.” Csíkszentmihályi Mihály
-
Land
veterán
Nekem pc-n bugos a calling card. Van egy zöld négyzet a pach óta, de semmi új kartya nincs közte.
Nem beszélve a játék mód szűrőnél még mindig ott a zöld négyzet.Oneplus 9 Pro 8/128 Gb Silver & Motorola Moto G 2015 16/2 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Azt esetleg tudja valaki hogy a Regimentnel beallitott clan tag szine mitol valtozik?
Lattam sargat, pirosat, keket is.
Live-Die-Respawn
-
venom8888
őstag
Van egy liga kivalaszto, az mit takar valojabban?
-
pulffy
őstag
Meccsek után mutat valamiféle medálokat, az hol lehet megnézni, mert olyan gyorsan elugrik a képernyő, és egyáltalán mire vannak ezek?
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
Csokishurka
őstag
En a shipmentet akarom vissza
Nem tudok pisztolyt huzni ugy ruston mint azon.
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Deck
félisten
válasz
Csokishurka #8999 üzenetére
Énis akarom vissza!
23 Gold fegyver mellett van még 8 maxos fegyverem azokhoz befejezném a camo challengeket de Shipment nélkül egy örökkévalóság lenne..PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 9500 15.6" 4K touch i7-10750H NVIDIA GeForce RTX 1650Ti 32GB 1TB NVME GYÁRI GAR 2025.02.16.
- iPhone 14 Pro 512GB Silver kártyafüggetlen hibátlan állapotú-Apple garancia, számla-R6026
- Thermaltake Toughpower GF1 850W moduláris tápegység fehér (PS-TPD-0850FNFAGE-W) Bontatlan, új
- HP Compaq L2311c 23 hüvelykes notebook dokkoló monitor
- Heco Ascada 2.0 aktív hangfal (fehér)
- Gembird CK-CAD-FL600-01 Sűrített Levegő Spray 600ml LevegőSpray
- HP Gamer PC: Z440 Intel Xeon E5-1650 V3 (i7-5930k), AMD RX580 OC 8GB GDDR5, 32GB DDR4, 256GB SSD
- Corsair Vengeance RGB Pro 16gb (2 x 8gb) 3200mhz - használt, garanciával
- Asus Prime h410m-R alaplap
- Eladó 2db iPhone 8 64gb/független (hibás, de működik) és 1db i7.
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest