-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szép cucc.Kár,hogy pénzért van full arany...no comment.
Meg azt se feledjük,hogy ha lecseréled a kiegeket,azok nem aranyszínűek lesznek,amit helyette teszel!
Ez főleg olyan fegyóknál rossz,ahol tár is van,mint pl.ez is,sokat ront az összképen a csere.Oden mangással is így jártam,hogy a normális builddal el is tűnik a skin felePap leszek az kurvaisten! Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:LorenzoHUN#1760666 EA ID(BF-ek): BandiHUN Xiaomi MI 9T 6/128
-
válasz
LorenzoHUN #8451 üzenetére
A voros MP5-nel zavar ez most engem. Gyonyoru, de ha normalisabb kiegeszitoket teszel ra akkor maria alig latni belole barmit.
Live-Die-Respawn
-
Segal
veterán
válasz
LorenzoHUN #8451 üzenetére
Én egyszer tudtam felvenni a földről az enemy mangás Oden fegyverét de abban a kombóba amibe full skines a fegyver gyakorlatilag használhatatlan volt a számomra. Csináltam egy képet az eseményről de a halálom után már nem kerestem a körbe az enemyt hogy újra kölcsön vegyem a fegyverét
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
dunc
nagyúr
Pc re hol tudom megvásárolni legolcsóbban?
Illetve élvezhető lenne a 1080p be?Gigabyte B450M, Gigabite 1070GTX, 16GB ram, SSD ről futtatva? -
13 490ert vettem itt apron phenomHUN kollegatol par napja. Ennel olcsobban nem talaltam.
Tegnapig GTX 1060-al toltam, fullHD-n siman vitte nekem 60FPS-t v-sync on mellett. (1440p-nel mar csak kozepes beallitasokkal volt meg) Szoval nalad aem lesz gond.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Casanova*
veterán
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Segal
veterán
válasz
KaitouP #8484 üzenetére
Még lehetsz nagymama!
A mai világban már csak egy kis nyisszantás meg hormonkezelés"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
KaitouP
veterán
Nagyritkán, de nem azért.
Ah, ha az vagyok aminek érzem magam, akkor a munkakörömből adódóan hol lábtörlő, hol életvezetési tanácsadó, hol pszichiáter, hol államférfi...
GymBeam XBEAM Energy Powder termékteszt: https://new.playstationcommunity.hu/termekteszt-gymbeam-xbeam-energy-powder
-
Másnak is nem tölt be nem lehet upolni,bizonyos hardveraprós oldalak könyvjelzőként nem jön be!?
Upolás nehezen vagy nem jön össze és nem találok magyarázatot,hírt róla.
Mellesleg nálam freemail is majd 1 napja rossz 1x tudtam belépni.
Mobilnettel is ilyen,gondolom más is küzd ezekkel!?The Last of Us Part I/Star wars JS/Saints row/The Callisto Protocol/Dead Island 2 is van :)
-
válasz
Dragon3000 #8495 üzenetére
Mobilról voltam fél napig.Akkor se volt jó szerver túlterheltségre hivatkozott upoknál.
Rájöttem közben megváltozott kicsit a kategória hardveraprón az meg azért nem ment.
A karbantartás idejére szeretnénk híreket ajánlani a Newsfeed oldalon.
A felmerülő kellemetlenségekért szíves elnézésedet és türelmedet kérjük!
Üdvözlettel, a [freemail] csapata
Az oldal átirányításra kerül 28 mp múlva... Este 10-11 óta kb ez van,éjfél felé még működött.
Azóta napközben 1x tudtam belépni.Órák óta próbálom gépről,de semmi.
Azért fura ennyi karbantartás.
Köszi választ.The Last of Us Part I/Star wars JS/Saints row/The Callisto Protocol/Dead Island 2 is van :)
-
Dragon3000
veterán
-
ProEvoFan
nagyúr
Bocsi ha volt már, de mostanában nem olvasom a topikot.
Mikor indul a második szezon? -
ates2
senior tag
Pötyi !!!
Arcba durrantottalak GW-nél mint állat[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS GeForce RTX 2070 SUPER ROG Strix OC 8GB GDDR6 - A GAMER ELLÁTÓNÁL! JÓTÁLLÁS, SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- MSI GeForce RTX 3070 Suprim X 8GB GDDR6 256bit - A GAMER ELLÁTÓNÁL! JÓTÁLLÁS, SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- Dell XPS 9500 15.6" 4K touch i7-10750H NVIDIA GeForce RTX 1650Ti 32GB 1TB NVME GYÁRI GAR 2025.02.16.
- iPhone 14 Pro 512GB Silver kártyafüggetlen hibátlan állapotú-Apple garancia, számla-R6026
- Thermaltake Toughpower GF1 850W moduláris tápegység fehér (PS-TPD-0850FNFAGE-W) Bontatlan, új
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest