- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple notebookok
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- Monitor hiba topik
- PlayStation VR2 teszt: kipróbáltuk a Sony új virtuális valóság szettjét
- Reagált a leégő GeForce-okra a Blizzard
- Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacus83
senior tag
Félre értés ne essék én is húzásra használom a Shipmentet ,főleg ilyenkor mikor dupla xp is van.A hét közben ritkán játszom idő hijján,hétvégén pedig jól esik hentelni,Shipmenten pedig lehet is.
Remélem Pass2 hoz új pályákat is,nálam a kisebb pörgősebb pályák a nyerők.
pl domról is ezért szoktam le.astro12 Nincs.A 50+ baj?Nálam az átlag a 108+
[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Enermax Liqmax ii 240,Phanteks Eclipse P300,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,LC Power 600W,MSI 2060S Gaming X,LG 27GL850B
-
válasz
#50433536 #8600 üzenetére
Nem lehet,és nekem pl.Szolonok megyéből 60 alatt sosincs a ping...
Képesség alapú a lobbiszervezés,így többször előfordulhat,hogy a szinteden csak vacak szerver van,főleg este.Bárha jól tolod,úgyis németen leszel mindigAnnál jobb nemigen van,ami stabil,osztrákra ritkán dob be,de ott is 50-55 a ping.
Pap leszek az kurvaisten! Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:LorenzoHUN#1760666 EA ID(BF-ek): BandiHUN Xiaomi MI 9T 6/128
-
-
Segal
veterán
válasz
LorenzoHUN #8598 üzenetére
FMJ perk is rettentő hatásos ellenük
Molotov ellen sincs esélyük. Szóval millió lehetőség van a pajzsosok ellen is
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
venom8888
őstag
Lost Connection to Host/Server. Connection Timed Out
Erre valami okossag?
-
-
JSaN
addikt
A rust nagyon varos sokat toltam MW2-ben, annyival jobb shipmentnel hogy fuggoleges iranyban is van tobb lehetoseg.
Ghost is johet, amugy a tobsegnek mi is a baja vele hogy "csunya"? En nem tudom mit kell nezni az MW2 es EZ kozott.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
SRII
őstag
Sziasztok! Hol lehet megvásárolni a játékot? steam en nem találtam, és kinguin sem, ööö ezt nem láttam az összefoglalóban. Vagy csak multi része van ? Most ebben a pillanatban olvastam róla és meg szeretném venni.
Köszönöm a válaszokat.
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
KaitouP
veterán
Nyilvánvalóan azért nem láttad többek közt a Steam-et sem, mivel ott nem vásárolható meg a játék. Kulcsos oldalakat próbálhatsz, de érdemesebb lehet inkább tisztán a Battle.net-ről vásárolni a játékot, de a végerednény ugyan az lesz, mert csak a Battle.net kliens alól játszható a játék.
Külön Multiplayer kiadás nincs, a klasszikus értelemben, mindent tartalmazva vásárolható meg a cucc.
[ Szerkesztve ]
GymBeam XBEAM Energy Powder termékteszt: https://new.playstationcommunity.hu/termekteszt-gymbeam-xbeam-energy-powder
-
huby80
senior tag
Srácok a battlespass mi alapjan fejlődik? a simma XP - t veszi figyelembe?
[ Szerkesztve ]
-
Sok objektíva,napi feladatok,missziók fontosak,aztán győzelem és kill.Ahogy néztem,legjobban kill confirmed nyerés,sok dögcetlizéssel lehet jól fejlődni+a körök is gyorsabbak.HQ is nagyon jó tud lenni,csak ugye kill és pont szempontjából nézve,vagyis túléled az elfoglalást,és jól védekezel.Bónuszdolgok is számítanak jól,mint killstreakirtás és a bónuszok,pl.double kill,headshot,ilyenek.Az alap killszámra nem ad sokat.A bónusz dolgok számítanak.
Pap leszek az kurvaisten! Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:LorenzoHUN#1760666 EA ID(BF-ek): BandiHUN Xiaomi MI 9T 6/128
-
KaitouP
veterán
válasz
Csokishurka #8614 üzenetére
Pedig az egyik legnépszerűbb mém.
GymBeam XBEAM Energy Powder termékteszt: https://new.playstationcommunity.hu/termekteszt-gymbeam-xbeam-energy-powder
-
huby80
senior tag
válasz
LorenzoHUN #8615 üzenetére
szoval csak játszak és csináljam a dolgom
köszönöm
-
-
dombi81
senior tag
Nem tudja véletlen valaki, a Battle Pass 2-őt majd csak kedden lehet megvásárolni, addig nem? A shop-ban nem találom.
-
-
-
mufflika
tag
1660 super és 1660 ti akinek ilyen van leírná milyen fps e van, milyen beállitással és melyik gyártótól.
-
s.bala31
senior tag
Camperkedésre lehetne valamiféle 60 seces limit főleg FFA-ban mert teljesen tönkre vágja a játékot főleg nagyobb mapokon amikor mindenki beguggol valamelyik ablakos szobába és vár. Elég röhejes hogy percekig semmi nem történik mert mindenki arra vár hogy valaki megmozduljon.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
s.bala31 #8625 üzenetére
Ha van gránátod,Shrapnel perkkel,és raksivetőd,már rögtön 4 ilyen ablakba,sarokba köszönhetsz be életenként...
Meghát tessék tanulni a mapot.Én nem értem ezt a kempergondot,van ellenszere.Plusz pont FFA,ahol mindenki ellenség,logikus is a bújkálás,mert innen már 1 lépés a BR,hogy csak 1 élet van.TDM-ezz inkább.FFA-ban egyszerűen nincs miért rusholni,nincs igazi cél(objektíva),nincs támogatandó csapat,nem megy előre senki,vagy küld gránátot,rakétát helyetted.Próbáld a HC KC-t.Megkapod a fosást,mert elvisz,ha csak meglegyint a szél,mégis bátrabbak az emberek.Pap leszek az kurvaisten! Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:LorenzoHUN#1760666 EA ID(BF-ek): BandiHUN Xiaomi MI 9T 6/128
-
s.bala31
senior tag
válasz
LorenzoHUN #8627 üzenetére
Nem is szoktam sokat FFA-zni, csak 1-2 kör, mert unalmas. Ezért írtam hogy talán egy időlimit meg tudná pörgetni a játékmenetet és élvezetesebb lehetne. Bár én a Qlive és Qc deathmatchekhez vagyok szokva aminek a lényege pont nem a bújkálás
A csapat alapú módoknál nem zavar ez a fajta játékstílus.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
félisten
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE
-
-
-
Laby
senior tag
Hagyjuk már ezt a rakétavető a kemper ellen dumát. Sokat játszottam ezzel a résszel, de még embert nem láttam aki elrakja arra az esetre ha kempert látna. Minden bohóc elsődlegesnek használja azt a sz*rt és csak lő mindenhova amit csak lát, ennyi a játéka. Sok hülye közelharcra is azzal megy, nem számít hogy Ő is meghal, csak öljön vele...
Más: Nektek utóbbi 2 hétben nem lett fagyás érzékenyebb a játék?
Megjelenés óta soha semmi bajom nem volt vele, amiket itt írtak emberek abból egyik sem volt igaz rám. Most viszont 2 hete pár pályánként a betöltő képernyő szürke marad és csomó gondolkodás után connection lost üzenet. Vagy ha alt tab-ból próbálok visszajönni akkor is mindig kifagy (hibaüzenetre fejből most nem emlékszek) a játék.Azóta próbáltam scan & repair-t, de nem használt.
-
csƵ
őstag
Még csak most fedeztem fel a topikot. Kb. két hete nyomom Xbox-on egérrel.
Van még rajtam kívül, akinek frame drops gondjai vannak? -
Corpuscle
őstag
-
Corpuscle
őstag
Előfordulhat, hogy a nyílt tereken sajna kevés neki az "S". Ground War-t nem játszom, de emlékeim szerint ott volt panasz régebben frame drop-ra. Attól hogy konzol, azért van jó pár játék ahol be-be esik az fps sajnos.
„Míg a boldogságot önmagáért keressük, összes többi célunk – legyen az egészség, szépség, pénz vagy hatalom – csak azért fontos, mert feltételezzük, hogy majd boldoggá tesz minket.” Csíkszentmihályi Mihály
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad E14 Gen2 14" FHD IPS i7-1165G7 Iris Xe 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam WIFI 6 gar
- Dell Latitude 7390 2in1 i7-8650U, 16GB, 256GB NVMe, FHD IPS Touch, HUN Vil.Bill. Új Állapot
- Lenovo ThinkPad T560 27% 15.6 FHD IPS érintő i5-6300U 8GB 240GB ujjlolv dupla akku gar
- Corsair Void Pro USB
- Thinkpad P51 15.6" FHD IPS, i7-7820HQ M2200 16GB DDR4, 512GB NVMe, magyar bill ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest