- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Olcsóbbak lehetnek az OLED tévék és monitorok
- G.Skill R-DIMM tuningmemóriák jönnek a Sapphire Rapids platformra
- Milyen videókártyát?
- Kis híján 2 kilowattot vett fel a hálózatról egy tuningolt Xeon
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz
jozefgucci1 #11993 üzenetére
nem működik
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "
-
tasiadam
addikt
Jobban örülnék egy call of duty 1 vagy uo remasterednek.
Gyermektelen, nem házas, másodrangú állampolgár
-
jozefgucci1
addikt
válasz
- = Zk = - #12002 üzenetére
Mi nem működik ?
[link] 25,66 EUR és egy kis VPNM-el máris megy a regisztráció utána pedig vissza lehet váltani EU-ra . Mindenki így csinálta annó .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
tasiadam
addikt
válasz
Evil Snowman #12005 üzenetére
ne is mond. LAN-on mindenki agy nélkül PPSH rush harboron
Gyermektelen, nem házas, másodrangú állampolgár
-
tupacamaru
veterán
válasz
Aventador91 #11986 üzenetére
Igen, csak meg kell mutatni az új helyet és leellenőrzi.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
-
válasz
nincsnév007 #12010 üzenetére
Igen. Néztem egy német streamert nála annyi volt a cenzúra, hogy nem ölhetett civilt mert azonnal visszateszi checkpointra. Nálunk lehet nem lesz ez így, egyelőre nem tudok pontosabbat.
Live-Die-Respawn
-
Laby
senior tag
válasz
Cheesus #11976 üzenetére
Úgy csak az én hangomat nem veszi fel, de a bejövőn a többiekét igen.
Bónusz kérdés, a megoldást közlők között egy "kurva jó vagy, köszönöm" üzenetet sorsolok ki.
Kérdés: Ha dupla C4 van nálam, hogy a tökömbe tudom az első eldobása után felrobbantani? Csomószor nincs idő mind a kettőt kidobni, majd robbantani. -
válasz
spanglee001 #12015 üzenetére
2009-ben megjelent Call of Duty: Modern Warfare 2 felújított kiadása.
Az első rész 2016-ban kapott már egy remaster kiadást. [link]
____
Közben eltávolították a német PS Store-ból a játékot. Aki már megvette az játszhat vele.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
shotika
őstag
válasz
spanglee001 #12015 üzenetére
Lényegében a 2009-es Modern Warfare 2 kampány módja, felturbózott grafikával.
Shotiii#2629 GTX 3060TI, 32Gb DDR4, i5-13600KF, B660
-
KaitouP
veterán
válasz
Gigi01 #12018 üzenetére
Nem lesz, többször leírtuk már, hogy only campaign remaster.
Logikátlan is lenne, a support nem akar több felé figyelni, és nem is lenne jó osztani a játékosbázist sem.
Holnap lesz elérhető mindenkinek: [link]
(Szvsz szerintem 9K-ért bekaphatják a 4-5 órás kampányt.)[ Szerkesztve ]
GymBeam XBEAM Energy Powder termékteszt: https://new.playstationcommunity.hu/termekteszt-gymbeam-xbeam-energy-powder
-
prokxy
veterán
Ezt a Seasont hogy kell elképzelni? Lassan véget ér a 2., rögtön aznap indul is a 3?
Vagy van közte vmi tingli-tangli idő, mint a Dio3-ban?Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: Pr0kxY_HUN ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Infected módban a perkek automatikusak, nem lehet sehol állítani?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: Pr0kxY_HUN ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
-
atee
őstag
Hát nem tett jót a játéknak, hogy ingyenes a warzone.... A francnak játszhat vele mindenki?
[ Szerkesztve ]
D-day 2002-01-04 01:54
-
stuka20
aktív tag
válasz
LorenzoHUN #11943 üzenetére
Neked a pajzs is ki van húzva aranyra? Én egyszerűen a 3 halál halál nélkül résznél elvéreztem. Esélytelennek tartom. Egyet sikerült összehoznom, de azt is úgy, hogy egész meccs alatt hármat öltem.
-
nyinya
tag
válasz
fogirobi #12026 üzenetére
Volt egy frissítés, és az miatt most a szervereken tódulnak be a játszani vágyó emberek, abból pedig sok van
Asus Prime Z370-A/i5 8600K/beQuiet! Dark Rock 3/16GB Patriot Viper DDR4 3000 MHz-CL15/MSI RTX 2060S 8GB Gaming X/Samsung 960EVO M.2 500GB/3+6TB WD RED/beQuiet! Pure base 600/FSP HYPER M 600 >85%
-
Laby
senior tag
Engem is beléptet, csak nem talál Lobby-t, egyet sem...
-
cyberkind
nagyúr
Szép napot!
PC-re csak és kizárólag, a Battle.net-en lehet megvenni a játékot? Illetve volt-e már leárazva a játék, és ha igen, mikor mennyiért?
Köszi!
(#12034) keldorpapa88
Köszi![ Szerkesztve ]
Paranormal Cocktivity
-
Khaosz55
addikt
Miért van az hogy pl felrakok egy fegyver kiegészítőt ami recoil controllt növeli de tulajdonság jelző csíkon a controllt csökkenti.
A fegyver tulajdonság csíkon, akkor most a controlt vagy accuracy-t kell növelnem ahhoz, hogy a fegyver lövés közbeni pontosságát javítsam. Ne másszon el annyira a cérlról.
-
Atish19
senior tag
Sziasztok. Hogyan lehet úgy Dropshotolni, hogy nem lép ki scopebol? Folyton így lőnek el. Én ahogy lefekszem egyből kiscopeol....
-
- = Zk = -
félisten
válasz
jozefgucci1 #12004 üzenetére
áh... értelek..
am igen, meglepett, hogy .ru oldal... de ok... értem...
hát én ennyit nem szenvedek vele.. ráér EU szeróra is ilyen olcsón később" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "
-
-
Gergo28
tag
Nekem folyamatos server disconnected van, már 5-ször egymás után. Játszok és egyszer csak kidob.
-
oXyg3n
tag
Sziasztok fórumtársak. Letöltöttem a warzonet viszont nem tudok vele játszani. Elindul a játék fent középen kiírja, hogy tölti a shadereket eléri a 100%-ot és kilép a játékból hibaüzenet nélkül. Valakinek valami ötlete mi lehet a gond? Előre is köszönöm a segítséget.
-
- = Zk = -
félisten
mennyire van összefüggésben az általam játszott grafikai beállítás az internetemmel?! 1440p ultra és egyszerűen folyamatosan 54+ os a pingem 2-3 kör után.. leveszem FHD-ra akkor meg fél kör alatt kikressel a gém...
rendszeresen hang eltűnik, grafikai bugok....
vagy egy szervertúlterheltség lehet?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "
-
danilla
őstag
Crossplay ide vagy oda, azert haladok, meglett a 4.-ik victory
twitch.tv/ddplayzone
-
Xaels
félisten
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
- = Zk = -
félisten
válasz
danilla #12046 üzenetére
nekem pecs óta nagyon ratyi... grafikai, hang bugok.... iszonyat ping.. játszhatatlan szinte... előtte nekem is voltak efféle "élményeim"
crossplay.. hátigen.. egy dolog zavar benne leginkább.. hogy én PC-én nem kapcsolhatom ki/be... nem dönthetek erről...[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "
-
danilla
őstag
-
Tomix24
addikt
válasz
- = Zk = - #12048 üzenetére
Én PC-n tolom, xbox joy-al, és bármikor válthatok... Bár mondjuk jobb a PS4 meg Box-osok ellen, azt megtanultam
Új hozzászólás Aktív témák
- Rájár a rúd a S.T.A.L.K.E.R. 2 fejlesztőire
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Olcsóbbak lehetnek az OLED tévék és monitorok
- Automata kávégépek
- G.Skill R-DIMM tuningmemóriák jönnek a Sapphire Rapids platformra
- Milyen videókártyát?
- Kis híján 2 kilowattot vett fel a hálózatról egy tuningolt Xeon
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Xbox360 Guitar Hero / Band Hero vezeték nélküli gitár
- Új Dell Precision 7670 workstation - 12 mag, 64GB DDR5, 1TB G4, RTX, FPR, IR, NFC, ProFlex 2026
- ASUS Strix RTX 2080 SUPER 8GB
- Kellys Cliff 90 + Bafang 750W 48V 20Ah akkumulátor (BBS02 48V 750W) 55-60km/h
- NVIDIA GeForce RTX 3070 8Gb GDDR6 256bit PCIe használt GAMING videokártya GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest