- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyul105
senior tag
válasz
Acheron #25996 üzenetére
Nem gondolhatod komolyan, hogy az új pisztoly jó dolog a BRben.
Ahogy más is írta, teljesen tönkre tette a BRt eza fegyo, de kedden már nerfelik is elvileg szerencsére.A te gondolatmeneted folytatva az is tökéletes lenne, ha mindenkinek 1 hpja lenne. Az a baj, hogy egy multihoz képest itt házak és lépcsők vannak, amiknél bárhol lehet bent kemper, és nincs annyi stunod, hogy mindre dobj. De ugyanez igaz bármelyik sarokra, a sarokban kempelő mindig előbb fog lőni, és ha 3an mentek rá 1 sarokban levő el tud darálni 0.2 sec alatt egy teljes csapatot, mert előbb fog lőni. (Egy pontot tart, ő pontosan tudja te hol leszel, viszont ő egy 3 méteres helyen bárhol kempelhet, valamint van egy move2shoot idő, plusz ő guggolhat, hasalhat).
Nem a legjobban írtam le, de mindenesetre sose jó, ha van egy darab fegyver, ami 5x jobb, mint bárnelyik smg/shotgun, bármi hátrány nélkül. -
vendingo
veterán
Asszem én nerfig jegelem a játékot. Sykov ellen nincs megoldás, pajzsal trollkodtam ellenük, de amúgy totál kuka az egész játék miatta. Közvetlen közelről lőttem shotival, és én halok meg. Sykov vs sykovnál meg az nyer, aki 0.000001 mp-el előbb reagál.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Acheron
őstag
+ #26001nyul105
Félreértés ne essék, én a multiról beszéltem. Nem játszom Warzone -ban, nem köt le.
A multiban pedig bőven elfér egy ilyen, mint említettem, az MW2 -ben is volt ugyanilyen OP fegyver, mégis nagyon sokak máig kedvenc COD multija volt.
Ezzel együtt értem amit mondtok, sőt, egyetértek, hogy a WZ -ban okozhat turbulenciákat, és nem feltétlenül kellene a jelenlegi formájában használni. Nem is annyira a reakcióidők miatt (arra ugyanazt tudom mondani, mint fent, hogy ugyanezt kell használni és gyorsabbnak lenni), hanem a Xaels által említett respawn -beli különbség miatt. Addig, amíg a multiban csak bosszúság, ha ötször egymás után kiszednek ezzel, addig a BR -ban egy teljes estéjét hazavághatja valakinek - és ez nagyon nem jó, pont a szórakoztatási faktort rombolja.
Gondolom hamarosan nerfelik (lehet elég lenne, ha csak az akimbót tiltanák le a WZ -ban) - általában ez a sorsa a túl OP fegyóknak, remélem azért a multiban használható marad. -
Dave567
addikt
válasz
csibe1 #25972 üzenetére
A lényeg a lényeg, 2010 előtt minden jobb volt...
Ez az új dual automata kp is egy nagy cheater fegyver mint az AS val, képes átvinni méteres beton falakat, meg egy lövéssel 60-70 m-ről leszedni, persze rá segít az sbmm erre is, mint mindenre, de akkor is, be kempelem őket az jól van... -
csƵ
őstag
10-ből 9-en Sykovval mennek multiban is. Esélytelen még AR-rel is ellene. Az meg külön vicc, hogy killcamben már a falat lövi, befordul és persze ott vagyok...
-
craftsman01
senior tag
válasz
CptAdamica #26004 üzenetére
Én meg a csipát utálom anno cod 4-ben is mindig olyan szerón toltam ahol nem volt.De ugyi most ez nem lehetséges de ezért nem hanyagolom a gamét.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
Dave567
addikt
válasz
craftsman01 #26008 üzenetére
Szerinted ugyan az a Kettő??? Csipa vs agyon buffolt sorozat lövő???
[ Szerkesztve ]
-
gjung44
tag
jo ez a sykov nem?
lehetne kicsit kisebb a recoil de amugy rendben van
-
towerpc
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem, hogy a multiplayer modban: Realism ground war, blueprint gunfight, sts, gunfight, dropzone és firefight modok vannak.
Többi modbol lehet valahogy választani, vagy ez igy fix es időnként cserélődnek a modok?
Előre is köszi! -
Bohus84
tag
Nem vagyok otthon, lehet tudni meddig tart a dupla xp? Egy fegyvert még akarok húzni de csak 6 körül érek haza.
-
Laraxior
titán
Megint mi a rossebet tölt ez a vacak?
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Pont most szedtem össze a Sykovot
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
nincsnév007
senior tag
a sima multihoz a special ops packot is le kell tölteni?
BMW E46 | Series S
-
KaitouP
veterán
válasz
nincsnév007 #26029 üzenetére
Nem kell.
GymBeam XBEAM Energy Powder termékteszt: https://new.playstationcommunity.hu/termekteszt-gymbeam-xbeam-energy-powder
-
Tsebacsi
veterán
Nem sikerült durván nerfelni a sykovot.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Macskámat...
-
KaitouP
veterán
válasz
nincsnév007 #26031 üzenetére
Azt hiszem több multiplayer pack van, mindet le kell szedni.
GymBeam XBEAM Energy Powder termékteszt: https://new.playstationcommunity.hu/termekteszt-gymbeam-xbeam-energy-powder
-
KaitouP
veterán
[ Szerkesztve ]
-
lolka-bolka
tag
Sziasztok
Érdeklődnék mi módon tudom megvenni a játékot pc-re. Igazából a multi érdekelne, de gondolom ez nem kivitelezhető.
A válaszokat köszönöm.
Ui. Nincs DVD olvasóm. -
Laraxior
titán
válasz
lolka-bolka #26035 üzenetére
battle.net-en tudsz válogatni melyiket is szeretnéd. https://eu.shop.battle.net/en-gb [link]
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
válasz
lolka-bolka #26035 üzenetére
battlenet például , [link]
nem kell hozzá dvd olvasó -
Tsebacsi
veterán
válasz
lolka-bolka #26038 üzenetére
Félek egyre inkább az lesz a mérvadó/elterjedt, hogy neten veszed meg a játékokat. Javaslom állj át erre te is. Bankodtól könnyen és olcsón lehet kérni webkártyát amivel tudsz a neten vásárolni probléma és veszély nélkül (mindig annyit teszel rá amennyit elköltessz).
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Macskámat...
-
sanyi0627
senior tag
Fasza lett a frissítés. 2 trió be mindkettőből kivágott. Plunder bol úgyszintén. Series x
http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
craftsman01
senior tag
válasz
lolka-bolka #26038 üzenetére
Azért ilyet olvasva kikerekedik az ember szeme
.Mintha nem is 2021 lenne hanem 1980.
-
lolka-bolka
tag
válasz
craftsman01 #26040 üzenetére
Miért a konzolvilág is árul játékokat aktiváló kóddal.
-
lolka-bolka
tag
válasz
lolka-bolka #26043 üzenetére
Nem mindenki 90-s években született akinek 10 évesen okos telefonja volt.
Azért annyira buta és maradi nem vagyok, hogy ne tudnám megoldani.
Azért köszönöm a segítségedet. -
craftsman01
senior tag
válasz
lolka-bolka #26044 üzenetére
Nem sértés volt,én sem a 90s években születtem hanem jóval korábban,szal az X generáció tagja vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
egergo77
friss újonc
Szia! érdeklődnék, hogy sikerült-e megoldanod a problémát, nálam is ugyían ez van.
-
sanyi0627
senior tag
Az egyik hiba pont ez volt(read dicső erről).A második futok ugrok le hospital tetejéről, nyitom az ernyőt és kivág inactivitás miatt. Következő meccs első szűkülesbel egyszer kivág hogy jelentkezzek be. Itt abba is hagytam...
http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
towerpc
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy már felmerült ez a téma;
Mivel Pc-n játszok, egér-bill kombóval sokan mások meg controllerrel a cross play miatt, és sokszor úgy érzem, hogy az előny a számukra. Gondolok itt a célzásrásegitésre.
Van valami infótok ezzel kapcsolatosan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Építő/felújító topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- DELL INSPIRON laptop /// 17 FULL HD /// i5 10gen ///12 GB DDR4 /// Intel UHD + NVIDIA MX230 /// SSD
- Musical Fidelity, Klipsch, Topping, HiDiamond, NorStone, Viablue
- GAMER PC ::: WIN11 // R5-4500 // 16GB // 5700XT // 500GB // 1000GB
- PlayStation 4 Pro 500 Million Limited Edition 27456/50000
- Bomba áron GIGABYTE G5 gamer laptop!/I5-11400H 16GB 512 GB SSD Nvidia RTX 3050 Ti 4GB 144 Hz FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Tatabányai Törvényszék
Város: Komárom
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest