Hirdetés
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S7+ - növekmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OLED TV topic
- Pendrive probléma
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
-
-
venom8888
őstag
Es ez 7 gb, ez valami vicc? Bug javitasok max 1.5 Gb kene hogy legyen. 7gb update kor palyakat raknak be,nem pedig fegyver nefer,meg ilyen szar putiségeket. Vagy szerzödesuk van,valamelyik nagy ssd gyartoval.
[ Szerkesztve ]
-
venom8888
őstag
Hat de komolyan
De nem basz fel benneteket? Adthattak volna egy 250 es SSD-t is a jatekkal ,azert penzert.
-
KaitouP
veterán
13 kiadatlan Operatort találtak a játék PC-s fájlai között, köztük egy olyat, aki Marshawn Lynch amerikai futball játékos alakít, illetve úgy tűnik, a Modern Warfare széria ikonikus alakja, Ghost is visszatér: [link]
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun
-
Úgy látom az Activision-nál(bocsi) a srácok megkapták az ukázt,hogy minden patch csak kb 7gb méretű lehet.
Állandóan 7 gigákat látok lejönni[ Szerkesztve ]
The Last of Us Part I/Saints row/Dead Island 2 is van :)
-
KaitouP
veterán
Vector SMG - re és Crossbow-ra is találtak utalást a PC-s fájlok között: [link]
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun
-
dombi81
senior tag
Én ezt a futást még mindig olyan lomhának érzem. Mintha isten megbocsá' nyugdíjas otthonból próbálna szabadulni valaki a nővérek elől. A kempereket már megszoktam, max kilépek a hatványozottan ablakban kuksolós pályákról. De ez a mozgás..
A "fatal error"-os hibák és kilépkedések háttere mögött, szinte egész biztosan hardver nem megfelelőség áll. Kiöregedett hardver, kevés ram-vram, vagy helytelen tuning, stb. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
GPU nincs húzva, csak a proci. Első patch után volt párszor h kilépett csak úgy a játék. Előző héten hibátlanul futott. 1.6-os patch óta csinálja. Demo hibátlan volt, ezért vettem meg a játékot.
(#4020) soo277
senkinél sem szabadna h ilyen hiba legyen.
Nem én vagyok ám az egyelen akinél nem fut. Soknál van ilyen, csak kevesen írják le ide is pl... -
-
duronx
aktív tag
Sziasztok, valaki már találkozott olyan problémával hogy csíkoz (vízszintesen) a jatek a menüben ill jatek alatt minden felugró feliratnál? Olyan mintha videókártya hiba lenne de csak ebben a jatekban csinálja
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
stuka20
aktív tag
Van a játékban G36C?
-
törölt tag
Inkább a vissza spawnnal kezdjenek valamit. Ez már fatal error. Kinek kell írni, hogy a térkép másik oldalára rakjon vissza, ne pedig az airstrike alá vagy éppen 4 enemi közé. Már kihordtam 5 infarktust ülve mert zsinórban 7 szer rakott ugyan oda vissza.
-
oriic
HÁZIGAZDA
725-öt úgy tűnik buffolták nem nerfelték:
Live-Die-Respawn
-
RazoR
veterán
UPC 500-as net, csoda Connectbox, játék indításnál Unable to connect online services hiba folyamatosan. Ha nagynehezen belép ekkor folyamatosan packet loss van. Ha újraindítom a routert akkor elsőre elindul. A routerben nincs port forwarding lehetőség. Jól sejtem, hogy nálam (a routerben) lehet a hiba?
-
NemMo
őstag
Én ma nagyot játszottam. Az első meccsemen egy hq 3/4-nél kapcsolódtam be és csináltam egy 13-2 amellett, hogy mentem folyamatosan a hq-ra. Ilyen arányt még soha nem sikerült összehoznom. Egy másik meccsen sikerült 45 ölnöm, eddig még 30 sem jött össze soha semmilyen játékban. Bónuszként öltem egyet az airstrike távcsővel. Nálam hibátlanul fut one x-en. Tudom ez titeket nem vigasztal
-
venom8888
őstag
Nektek nem fut rossabul a game az utolso update ota? Nekem kevesebb az fps em.
-
Segal
veterán
válasz
bulikavagyok #3994 üzenetére
lvl55 után sokkal gyorsabb a fejlődés.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
-
törölt tag
Üdv. Kaptam blueprintbol egy Mp7 est. Hát gyerekek visszaszivom amit írtam. Ez a fegyo nagyon beteg. Olyan szinten tudsz futni vele a pályán és olyan gyorsan darál. Meg van az új kedvenc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, HP garanciával, HP 255 G8 Laptop 8GB RAM 512GBSSD 15,6" FULL HD kijelző
- Új HP Pavilion Prémium Laptop 1 év garanciával
- Új ASUS VivoBook 15 X1502Z 12 generácios / 8GB /256SSD /WIN11 / GARANCIA
- Bomba áron, HP ZBook 17 G6 Workstation, i7-9850H/32GBRAM/512SSD/Quadro RTX3000/FULLHD IPS
- Újszerü HP Pavilion X360 14.0"FHD IPS-Touch-2in1 I5 10GEN / 512SSD / 8GB / garancia 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest