Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laragirl83
őstag
Azt vki észrevette, vagy csak én képzelődöm, de ha régiónál amcsit választom, rendre jobb pingeket dobál game, ilyen 20-35 körül, míg ha EU, akkor ez a 40-60
asus rog strix z390 f-gaming * 9700k * noctua nh-d15 * 32gb gskill tridentz rgb 3600 * msi rtx3080 gaming x trio * samsung evo plus 970 * evga supernova 750 g3 * fractal design meshify s2 tgd * aoc q27g2u/bk
-
-
Casanova*
veterán
Végre sikerült egy jó statot összehozni. 36-4, tdm és crash map. kb. 25 kill körül haltam meg. Nem lett meg a nuke.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Deck
félisten
Köszi mindenkinek!
GhostPetya: Próbáltam nem szeretni, hogy ne kelljen megvennem..
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE
-
BusinessGuy
senior tag
Ez megint oda lett téve, köszi tagok!
Aki esetleg becsatlakozna már csak úgy tud ha rám ír, fullon vagyunk de van 3-4 tag akikről nem tudom kicsoda és mindig nullán állnak, még ennél a feladatnál is vagyis nem is játszanak..
Valaki közülük itteni (Goakulum tudom igen)? Nehogy kitegyem ha jelentkező lenne:[ Szerkesztve ]
-
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Járt már valaki úgy a legújabb COD-dal (Xbox One X-en), hogy a kampányban belefutott egy bug-ba, ami miatt nem tud továbbmenni?
Konkrétan kb. a story 1/3-nál, amikor a zöld lézer jelölőt kell használni (remélem ennyi még nem volt spoiler), akkor a 3. roham likvidálása után nem veszi észre a játék, hogy mindenki meghalt, és nem jön a következő hullámAz utolsó checkponttól újraindítást már próbáltam, az nem segít. Az egész küldetést meg nem szeretném újraindítani... de félek más nem marad
-
Deck
félisten
válasz
KaitouP #7012 üzenetére
Ez az évenkénti új rész, vedd meg, + még költesz rá.. Ha jól emlékszem te se az alapot vetted a BO4-nél. Aztán, még költöttél is rá + a monsterek...
És végül ment az egész a levesbe..
Sokkal jobb lenne ha 2-3 évente lenne új rész, addig meg csak új tartalmak jönnének. Persze így biztos több a bevételük, megértem ezt is.PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE
-
Casanova*
veterán
Amerikai régióval tényleg jobban adja. Kevesebb a pingem és nem laggol a game. Érdekes...
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Land
veterán
válasz
BusinessGuy #7010 üzenetére
Mit tud ez a "klános" dolog? Kapunk valamit ha sikerül a küldi?
Deck: A készítőktől korábban megígért dedikált szerver dolog életben tartaná az MW-t jó pár évig. Csak kuss van.
[ Szerkesztve ]
Nothing Phone (1) 8/256 Black & Motorola Moto G 2015 16/2 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
dombi81
senior tag
válasz
laragirl83 #7018 üzenetére
A régiót hol változtatjátok meg pc-n, melyik opcióban?
-
Land
veterán
válasz
BusinessGuy #7023 üzenetére
Engem lehet érdekelne. Csak ugyanúgy játszanom kell ahogy eddig, persze figyelve a heti ottani küldire és kész?
Nothing Phone (1) 8/256 Black & Motorola Moto G 2015 16/2 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
BusinessGuy
senior tag
Persze,ennyi nincs semmi komoly kényszer az se baj ha épp nem "neked való" a feladat, majd máskor.
Adott 3 user a csoportban akik nem tudom kik és nemigen játszanak egy hete mert egy killjük sincs van közülük itt valaki?
Molotov , Vequaz665, LORTACHANKA_Q8 ?
Ha senki nem jelentkezik ezekre ma (mondjuk 8-ig) akkor repülnek és lesz hely. -
Bennyboy
őstag
válasz
BusinessGuy #7010 üzenetére
Igen helyi vagyok (Goakulum) és aktív is csak az app vmiért kiléptetett és nem számolt semmit. Látom ki lettem rakva. Mind1.
[ Szerkesztve ]
WTS: Yama1 Gamer szék
-
Dave567
addikt
válasz
BusinessGuy #7030 üzenetére
Hát ÉN!!
Ultimate, szerintem hagyjuk egymást... Minden jót..
[ Szerkesztve ]
-
Bennyboy
őstag
válasz
BusinessGuy #7029 üzenetére
Akkor nálam bugos az app. Squadnál azt írja csatlakozzam egyhez, én meg nem léptem ki az itteniből. Nem gond, csak érdekes.
-
BusinessGuy
senior tag
válasz
Bennyboy #7032 üzenetére
Indítsd újra teljesen leállítva. Néha csinálja, múltkor azt hittük megszüntették a squadot mert mindenkinél azt írta hogy csatlakozzon egy squadhoz...
Dave567: Hagynálak ha nem tolnál be állandóan marhaságot. Küldtél videót is ami szerinted problémás holott minden egyes problémásnak vélt részednél a killcamban egyértelműen látszik hogy kapsz legalább 3-4 találatot felsőtestre nagy tűzgyorsaságú fegyverekből ami lazán azalatt az 1 mp alatt kitolja az 5-10 skulót.... Itt sincs semmi most, mi a hack? Az hogy néha úgy fest 1 lövésből leszed? Amikor épp nem nyomod el a killcamot bőven látszik hogy több találata van felsőtesten mint neked......
Ebben a videódban sincs semmi,szimplán jobb a csóka reflexe és kapod felsőtestre míg te általában alsótestre vagy végtagokra szórsz. A golyókat is lehetne elemezni ha rendes minőségű lenne a videó aminek az akadálya kb semmi sem lenne ugye...
Mondtam már ha ennyire nem tetszik minek játszol vele? Semmi gond a hitreggel a netkóddal, de még csak a gyíkemberek által létrehozott segítő/nem segítő sebzésmodell sem létezik...[ Szerkesztve ]
-
Bennyboy
őstag
válasz
BusinessGuy #7034 üzenetére
bedobott egy randomba, mind1 hagyom a fenébe, látom nem nagyon működik ez az app. Már úgy is 155 vagyok, legalább lesz hely másoknak.
-
Casanova*
veterán
-
Dave567
addikt
válasz
BusinessGuy #7034 üzenetére
Sajnos nem sikerült felvennem mikor az 1ik ellenfél srác próbált fejen lőni, (bevallom kempeltem NA
) kilkambe jó látható volt, szépen rávitte a fejemre a fegyvert, csak pötyizett 3 shot, szerintem nézett nagyot, odajött és ledarált.... BÁRCSAK FELVETTEM VOLNA.
(#7040) dombi81: Nem jobb, viszont nincs annyi kemp, ahogy észre vettem. Mindenki a ponton volt.
[ Szerkesztve ]
-
BusinessGuy
senior tag
válasz
Dave567 #7041 üzenetére
Igen. Bárcsak. Komoly dolog a felvétel a mai világban akár 4k-ban 60fps-el 120mbps minőségben visszafelé az elmúlt 4-5 év videókártya termésével...
A falon átlövésed meg AK nem viszi az ajtót is agyon lett cáfolva... Mit vársz,komolyan? Hogy a sírásod meghallgattatik és mindenki abbahagyja az amúgy valóban nem hibátlan mégis COD4 óta legjobb COD részt?
Még egy olyan videót sem tudtál felmutatni (a gyér minőség mellett is kivehető a lényeg sajna) amiben lenne bármi amire felhúzná az ember a szemöldökét vagy ne lett volna eddig is bármelyik COD részben.... De ide jársz és csak sírsz a játék miatt meg hack, meg nem halnak... Minek?
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz
Dave567 #7037 üzenetére
[link] na ez szokott lenni nekem új codban elég sűrűn.
ez saját videóm... Dombi81: 10-15 db. Pinggel kevesebb... Játssz még többet amerikain. Meglátod...
[ Szerkesztve ]
-
dombi81
senior tag
-
Casanova*
veterán
Bo4be is sokszor lagcompom volt. Az új cod a legdurvább. Dombi81: új cod még lag composabb.
egy jó lobbyban ment a dara. 😁 30-50 között van a pingem. De ez nem jelent semmit.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 2023 Apple Mac Mini M2 8/10 8GB/256GB SSD - Bontatlan! ÚJ! Átvehető!
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Üzleti Laptop 14" -50% AMD Ryzen 5 PRO 4650U 16Gb 256GB SSD FHD IPS HUNBILL
- Nintendo Switch V2 CFW 2568GB okosított + Atmosphere + PixelShop
- Új Dell Inspiron 15 "Kis Gamer" Laptop -35% Bivaly i5-1135G7 4Magos 8Gb 512GB SSD FULLHD IPS
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3050Ti 4GB FHD 144Hz!
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Debrecen